- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.221
günaydın kızlar..son 2 gün..bat 12 ocak..ama bugün dayanamadım kan testi verdim...sonuçları bekliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar..son 2 gün..bat 12 ocak..ama bugün dayanamadım kan testi verdim...sonuçları bekliyorum...
Sifa olsun,can olsun,kan olsun insallah.Benim bat 12siydi ama dun sabah akintimin icinde birazcik gordum tuvalette iki sefer ama daha cozulmedi yani bu demek ki benimki kesin geliyor yerlesme falan diye kandirmayacagim kendimi bu sefer yok
Sizin sayilar cok iyi ya bence bikac ay daha bekleseniz tutabilirdi sende cok stres yapma artik bak degerleriniz sukur iyi asi da olsa rahat ol ki tutsun
Off bnmde 5gün var..bnde bgn dayanamadım test yaptım negatif çıktı batı beklicemm :))
Senin daha az kalmış inşallahh pozitif çıkar cnmmm :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar inş. güzel haberler verirsiniz
Off bnmde 5gün var..bnde bgn dayanamadım test yaptım negatif çıktı batı beklicemm :))
Senin daha az kalmış inşallahh pozitif çıkar cnmmm :)
yok canım 2.00 çıktı...negatif...hsgyi bekliyecez bu ayda...sinirlerim alt üst oldu..
çok kolay olduğunu söyleyemem canım.ama anestezi altında da çektirebilirsin.o zaan bişey hissetmezsin.Offf hsgmi yani rahim filmi dimi zor olmuomu o
Umarım etki eder yaa
Sifa olsun,can olsun,kan olsun insallah.Benim bat 12siydi ama dun sabah akintimin icinde birazcik gordum tuvalette iki sefer ama daha cozulmedi yani bu demek ki benimki kesin geliyor yerlesme falan diye kandirmayacagim kendimi bu sefer yok
Sizin sayilar cok iyi ya bence bikac ay daha bekleseniz tutabilirdi sende cok stres yapma artik bak degerleriniz sukur iyi asi da olsa rahat ol ki tutsun
canım benim üzülme bende 6 sında oldum inş. bu ay hamile oluruz bizde
çok kolay olduğunu söyleyemem canım.ama anestezi altında da çektirebilirsin.o zaan bişey hissetmezsin.
kuzum 14 ay geçti ameliyatın üzerinden ancak bu rakama ulaşabildik.doktorlar yeterli değil diyorlar hala.bakalım aşılama deneyelim de sonra 3-5 ay ara vereceğiz tedaviye.
Benimde 12 ocak bat kardesiymisiz biz.dun sabah tuvalette azicik kirmizi gordum ama gelmedi belkide stresten mi oldu dicem bilmiyorum esimle kavgaliyim suan konusmuyorum aksamda aldim yastigini attim kanepede yatti.Kasiklarimda bisey yok gibi ama karnimin sol tarafinda garip bir agri var biyere carpmisim yada cok is yaparsin ham agrisi olurya oyle bisey tuvaletimi yaparken bile aciyo orasi anlamadim noldu.Bende dun tiroit icin kan verdim.
Yok cnm yok olmucak birsey benimki umitlenmicem o yuzden
oo bilmiyodum unutmusum yada baya gecmis o zaman beklememekte haklisin cnm biseyler yapmak en iyisi.Millet korunur hamile kalir niye bize denk gelmis bu kocalar bilmiyorum isyanlardayim bugun ben.Moralim cok bozuk aglamaktan gozlerim sisti
kızlarr nasılsınız neler yapıyorsunuz mehmetelif geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen benimde midem çok kötü hep bulanıyo
sağol canım benimde bitti bulantı anlamadım.içeride herşey yolundadır inşallah
yolundadır Allah'ın izniyle içini ferah tut:)
Ins. Hayırlısı olsun cnm
Bu arada ben aranizdan ayriliyorum kendinize iyi bakin allah Hayırlı evlatlar versin inş size çünkü bana cevap veren yok üzülüyorum
Hoşçakalin bb
sen bilirsin burada kimsenin öyle bir şey yaptığı yok ama sen baştan beri aynı şeyi söylüyorsun