- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.201
evet canım bizim total sayı 41 milyon,epey düşük yani.
aşılamadan önce hsg çekiliyor,tüpler açık mı değil mi diye.benim geçtiğimiz ay çekildi.sonra ilaç kullanıp çatlatma iğnesi yapılıyo,en sonunda da spemler enjekte ediliyo rahime.
ileri derece de varikosel olmadığı için tki edebilir canım neden olmasın...
Offf hsgmi yani rahim filmi dimi zor olmuomu o
Umarım etki eder yaa
yeni bat yazar mısın?
ankon canim bat bildir
kız elif basardın sonunda ha kac aylık tatlım
2 olacak işte tatlım başardım valla
22 ocak seker......
tamam canım.seni çok aradım ne oldu acaba dedim ama bulduğuma çok mutluyum
ya varya cıdden cok sevındım yaaa rabbım korusun onu sana bagıslasın sıze......cok mutlu oldum adına nasıl oldu hıssettınmı hmıle kaldıgını anlat catlıycam suan mıden falan nasıl
ya sen benı yıkıyodun gulmekten bulamadım ayyy sızı
buarada cnm bana ozelden yazsana nerde oturuyosun..nerelıydın ...yanlıs hatırlamıyosam tahmın ettıgım yerdesın konusmustuk senle heralde
eski camlar bardak oldu canım.çok kimse uğramıyor artık
snava çalışıyordum o günler aşırı stresliydim ama sanki hissettim adetime 5 gün kala idrar 4 gün kala kan testinde öğrendim zaten sata göre 5 gün filan ileride gidiyor
hamile olmasaydım histeroskopi olacaktım.uzun zamandır gelemediğin için haberin yok tabi
midem berbat.lekelenmem oldu dün bugün doktora gittim iyi dedi ama bakalım hayırlısı
sen neler yaptın tatlım
bnmde bu hafta sonu pazar gunu sınavım var cnm ehlıyet......evet uzun zaman oldu daha yenı grdım bılıyosun ama cok ugrastım bulamadım sızı......ohhh masalah aman ıyı olun...sadece .mıden bulanıyomu? yoksa cıkarıyomusun cnm....
bnde ıyılıkvalla ugrasıyoruz bnm adet 22 aralıkta oldum bıttı ıste yılbası sonrası 2 si 3 u gıbı acayıp kan lekelenmem var ama kahverengınde degıl kan resmen gunluk pet koyuyorum batıyo resmen ...dedımkı heralde yumurtlama donemımdeyım ondandır dedım ama yumurtlama en fazla 4 gun surer heralde anlamadım hala akıntım 9 gun falan olucak bıtmedı ....adet falan yenı bıttı sayılır anlamadım bunu kuzum yaaa
bugün çıkardım valla battı her yer.birde ona ağladım bir ton.birde kustuktan sonra feci titreme girdi anlamadım
doktora git ihmal etme kanama önemli
ahh cnm gecmıs olsn ... konya ereglideyim kuzumunn valla buarad a topiği senmı actın.....
ankon yatmak için cevap vermeni bekledim ama vermedin.ben yatıyorum canım iyi geceler
sğl canım dün yaptım kendime tavuk suyu çorbası bugünde içerim ıhlamur kuşburnuda kaynattım doktorada gittim bu sabah
bat ne zamandıki senin belki olmazssın
hareket o kadarda düşük değil canım.sayıda iyiyse,aşılamada şansınız epey yüksek.benim eşimde geçen sene varikosel ameliyatı olmuştu.yarın randevum var aşılamaya başlayacağız.sayı 41 milyon,hareket %50 filan...sadece%15-20 şans varmış hayırlısı bakalım.
inşallah adet olmazsın da aşılamaya gerek kalmaz:)