-
- Konu Sahibi mehmetelif
Beni de ekler misiniizzz bat:28 kasim
Beni de ekler misiniizzz bat:28 kasim
Tamam canım ... Acaba hamile miyim diyorum ama imkansız gibi bişe yaa kendimi umutlandırmak istemiyorum zaten hamilelik bile olsa hiç sağlıklı değil kesin... Normalde yumurtlama günlerim olması lazım su an ateşim de yüksek acaba diyorum bu kez yumurtlamam mı sebep oldu bu kanamalara aynı zamanda ağrılı ve ateşim yüksek falan ya en çok o ihtimal geliyo aklıma ama nerdeyse 5 gün oldu bu kadar uzun sürer mi onu da bilmiyorum.. Midem bulanıyo ara ara çok fena ama daha hiç kusmadım... Sigara bile içmiyorum son bi aydır ama az önce stresten dayanamadım içtim yarım
kızlar çok kötüyüm ben yatıyorum.başım ağrıyor midem bulanıyor.yarın görüşürüz
topiğinizin çok bacaklısı geldi haaaanıııımmmmm, nasılsınız bacımslar, göbişi bebişlenenlere tebrikler, göbişinin bebişlenmesini bekleyenlere sabır, bana da allahtan akıl diliyorum
Nasılsınız heppinizi yahu
topiğinizin çok bacaklısı geldi haaaanıııımmmmm, nasılsınız bacımslar, göbişi bebişlenenlere tebrikler, göbişinin bebişlenmesini bekleyenlere sabır, bana da allahtan akıl diliyorum
günaydınnnn