Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bilirim ben o ağrıları benimde bekarken çok ağrıyodu benimde daha 10 gün var bat a ama iki gündür kasıklarım ağrıyo :18::18::18:

paptya benimde tam tersi oldu bekarken laylaylom gezerdim hiç adet sancısı bilmezdim
aha şu 2-3 yıldır çiddi ciddi adet sancısı yaşıyom..
hele bu 4 aydır resmen yatak döşek oldum

aşılamamı olacaksın..
hayırlısı olsun

Hayır aşılama değil,yaklaşık 7- 8 aydır denemeler yapıyorduk bir tülü olmuyordu herşeyde normal yolunda..eşimda muayne olmuştu..dr bu ay yumurta takibi istedi..ve onuda görünce 3 gün çalışma önerdi:)bakalım kısmet artık...

kız ne üzüleceksin sanki çinlimi oldun zoruna gidiyo..
alttarafı orda yaşıyon..
hemende alınganlık yapma

ilaç falan kullandınmı..yum adetli gittiğinde kaç mm di.
üffff çok soru sordum

Himmmm hayırlısı mujum.
Benimde daha var bata.ama bende pek umutlu değilim.cunku ovu testi kullandım bu ay.ve bahsedilen çift koyu çizgiyi hiiiic görmedim tahmini tarihime göre çalıştık .
isin garibi bu testte hiç tek çizgide görmedim hep silik çizgi çıkıyor. Sanırım hep yumurtlayasım var ama yumurtlamak yemiyor sanırım

kızlar selam benim bekleyişim biraz uzun sürecek sanırım kasık ağrımın reglle birlikte gekmemesi üzerine dr.gittim
ve 5 cm lik kistimin olduğunu söyledi. tahliller yapıldı sonuç bakalım 1 2 güne belli olacak tedavisi nasıl olur bilmiyorum ameliyat olabilir dedi sonuca göre bu süreci baya uzatıcak sanırım ben ne zaman iyileşirim ve bebek yapmaya hazır olurum acaba sürekli bir şeyim çıkıyor artık üzülmeye takatimde kalmadı...((((((2::2:

ilaç falan kullandınmı..yum adetli gittiğinde kaç mm di.
üffff çok soru sordum

hayır ilaç kullanmadım..adetimin ilk günü gittim...açıkcası sormadım kaç mm olduğunu:)
şuanda yanlış hatırlamıyorsam 6mm diye yazdırdı...kasıklarımda bu bikaç gün içinde şiddetli ağrı olacağını söyledi...ve çok afedersiniz yumurta akı gibi akışkan bi sıvı geleceğini söyledi...ki bende geliyor dedim..dr'um bununda çok iyiye işaret olduğunu söyledi...

günaydın kader arkadaşım bizde beklioz ya 7 aydır bebiş..doktor bendende yumurta takibi istedi..adetimin 10.gununde gıdıcem bakalım yani persembe gunu....sen kacıncı gun gıdıcen

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin :26::26:

ov. neymiş arkadaş eski bilindik yollarla devam etmek lazım, çok çok çalış elbet gelir o bebek

hiç canını sıkma benim yumurtalıklarımda kistlerim var, bu nerdeyse hepimizin kaderi, doktorlara göre her 2 genç kızdan birinde kesin kist var artık

cnm ben pek anlamam kistten ama niye hemen ameyat olsun ki:26::26::26::26:
önce ilaç falan kullanırsın

Ayyyy hadi hayirlisiyla inşallah

iş yerinde ne mümkün canım ya, sabah 1 saat izin alıp sıcakta yattım ama
kıvrandırıyor, anlayacaklar

Offffff bu kötü iste((

Hımm geçmiş olsun.tedavisi olmayan bişey değil en azından.ama tedavi süreci ve hamilelik zamaniyla ilgili bir bilgim yok malesef

günaydın kader arkadaşım bizde beklioz ya 7 aydır bebiş..doktor bendende yumurta takibi istedi..adetimin 10.gununde gıdıcem bakalım yani persembe gunu....sen kacıncı gun gıdıcen

Ben 14 kasımda adet oldum dr 13. gününde gel dedi bana...bugün yani..

haydi bacılar ben gidiyom:80::80::80::80::80::80::80:
kızım hasta bademcikleri dolmuş okulada gitmedi ona yemek yedireyim
öptüm hepinizi
az konuşun lan sayfaları okuyacam diye canım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…