- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
-
- Konu Sahibi mehmetelif
kediler iyidir.bende kedi hastasıyım hatta bitane 15 günlük yavru buldum aldım büyüttüm ve sokağa saldım şimdi nerde kedi görsem kucağıma alır severim :)
elif teyzesi sana işetmeyecem ama pırt yapabilir karışmam
tandık eczacı o yüzden söyledimsorun olmaz yanii
gelsin şu cuma,cumartesi ne zormuş gün saymak hapishanedekileri düşünemiyorum..
evde olunca insanın yapası geliyor bacım alma sen şimdilik. bat ne zaman benim 29 ya da 30 kasım. ama iki aydır düzensiz normalde 28. gün oluyordum. ilk önce 34 oldu sonra 25tandık eczacı o yüzden söyledimsorun olmaz yanii
poposuna tıp tıp vururduk olsaydı ay ya hayali bile güzeltıkarım onun poposunu
sorma ya okul olmazsa evde kafayı yerim kesin okulda biraz unutuyorumgelsin şu cuma,cumartesi ne zormuş gün saymak hapishanedekileri düşünemiyorum..
sorma ya okul olmazsa evde kafayı yerim kesin okulda biraz unutuyorum
evde olunca insanın yapası geliyor bacım alma sen şimdilik. bat ne zaman benim 29 ya da 30 kasım. ama iki aydır düzensiz normalde 28. gün oluyordum. ilk önce 34 oldu sonra 25
benimde bat 29-30 enemmm aynıyız bakalım hayırlı haberlerle geliriz inş. buraya
ilköğretimne okulu bu canım?
ilköğretimTürkçe öğretmeniyim ben canımcım
benimde bat 29-30 enemmm aynıyız bakalım hayırlı haberlerle geliriz inş. buraya
evet aynıyız battaşım benimbenimde bat 29-30 enemmm aynıyız bakalım hayırlı haberlerle geliriz inş. burayaİnşallah olur canımcım
ilköğretimTürkçe öğretmeniyim ben canımcım
sağ ol canım öğretmenlik iyi benim karakterime uygun meslekanladım canım.allah kolaylık versin
geçmiş olsun yat da dinlen bakalım.kızlar çok kötüyüm ben yatıyorum.başım ağrıyor midem bulanıyor.yarın görüşürüz
Teşekkür ederim canım.ayyy ne güzell ÖĞRETMENLER günün kutlu olsun cnm:))
resmen ameliyat gibi.anestezi altında yapılıyormuş. anesteziden operasyon olabilir kağıdı aldım
Teşekkür ederim canım.
iyi gecelerbende çıkıyorum kızlar iyi geceler :))