- 1 Mayıs 2010
- 1.407
- 48
-
- Konu Sahibi mehmetelif
kendim için inanmasam da hepimizkonumuna geleceğiz inşallaaaaaah
geçmiş olsun tatlım. Ne çok hastalık saydın öyle inşallah taş değil bebek haberiyle gelirsinyavrukuşlarrrr selammmyaw benim sol kasığımda beze gibi bişi çıktı..geçen hafta kum dökmüştüm.zaten böbreğimde taş var benim..bi de sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi ara ara sancıo hafif hafif kasıklarım..orda bi dolgunluk var bölee..anlamadım gitti :26: korkuorum bişi çıkar die..yarın doktora gidicem ürolojiye..
ne belirtisiz karısın sen.hamile olduğuna emin misin yahuuu
geçmiş olsun tatlım. Ne çok hastalık saydın öyle inşallah taş değil bebek haberiyle gelirsin
Emin değilim.
profil fotoğrafındaki kedi senin mi?
kedilere bayılırım adımdan da belli olduğu üzere
Bata 4-5 gün kaldı yumurtlamadan beri göğüs ağrım var bir yere değince acıyor ama öyle çok değil az da değil aradabir de 2-3 gündür sol kasığımda ağrı var. inşallah bu ay tutmuştur.
bu arada geçen ay göğüs ucum acıyordu erkenden regl olmuştum. bu ay bir de yumurtlama gününde doktordaydım yumurtam tam çatlama üzerindeydi güzel çalışmalar oldu o dönemYarın bir test yapsam çok mu erken?
çoğunluk kedileri sevmiyor nankör falan diyorlar ya deli oluyorum. kendimi kaybediyorumbenim başka bir sitede nickim kedicik7833 tü
Bata 4-5 gün kaldı yumurtlamadan beri göğüs ağrım var bir yere değince acıyor ama öyle çok değil az da değil aradabir de 2-3 gündür sol kasığımda ağrı var. inşallah bu ay tutmuştur.
bu arada geçen ay göğüs ucum acıyordu erkenden regl olmuştum. bu ay bir de yumurtlama gününde doktordaydım yumurtam tam çatlama üzerindeydi güzel çalışmalar oldu o dönemYarın bir test yapsam çok mu erken?
benimde bata 4-5 gün var eczaneye gittim test alim diye vermedi erken en az 1-2 gün geçmesi lazım dedi bence bekle derim canım
Aslında perşembe yapayım diyorum ama bir yanımda yap içinde kalmasın diyor. elimde de test var bol amaerken yahu erken daha dur.çıkmaz
Cevap vermeyin sizÇocuğum olunca işetecem hepinizin üzerine
Eczacıya gününü mü söyledin hatunBata 4-5 gün kaldı yumurtlamadan beri göğüs ağrım var bir yere değince acıyor ama öyle çok değil az da değil aradabir de 2-3 gündür sol kasığımda ağrı var. inşallah bu ay tutmuştur.
benimde bata 4-5 gün var eczaneye gittim test alim diye vermedi erken en az 1-2 gün geçmesi lazım dedi bence bekle derim canımBen netten almıştım fazla fazla estikçe yapıyorum öyle
çoğunluk kedileri sevmiyor nankör falan diyorlar ya deli oluyorum. kendimi kaybediyorum
bu nasıl eczane böyle yahu para kazanmak istemiyormu?
elif teyzesi sana işetmeyecem ama pırt yapabilir karışmamortalık çiş koktu pufffffffffffff
Eczacıya gününü mü söyledin hatunBen netten almıştım fazla fazla estikçe yapıyorum öyle
tandık eczacı o yüzden söyledimsorun olmaz yanii
Aslında perşembe yapayım diyorum ama bir yanımda yap içinde kalmasın diyor. elimde de test var bol amaneyse tutacam kendimi geç olsun güç olmasın inşallah