Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Bu kasılmalar esnasında rahimde bölgesel olarak prostaglandin adı verilen bazı maddeler salgılanır. Ağrıya yol açan olayın bu prostaglandinlerin ya aşırı miktarda salgılanması veya kadında prostaglandinlere ağrı şeklinde bir aşırı duyarlılık cevabı oluşması olduğu kabul edilmektedir. Prostaglandin salgısı özellikle yumurtlamalı bir adet döngüsünde gerçekleşebildiğinden adet görmeden kısa süre önce başlayan ve kanama bittikten sonra tümüyle kaybolan adet sancısı bir önceki adet döngüsünde yumurtlama olduğunun en güvenilir belirtilerinden biridir.

RİA ("spiral") kadınların bir kısmında önceden var olmayan adet sancılarının ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Esasen RİA uygulamalarından sonra kadınların bir kısmının RİA'lsrını çıkarttırmak istemelereinin en önemli nedenlerinden biri budur.

RİA>> doktorun sitesinden kopyaladım kendi kafama göre yazmadım bilmenizi istedim :nazar:

topiğinizin çok bacaklısı geldi haaaanıııımmmmm, nasılsınız bacımslar, göbişi bebişlenenlere tebrikler, göbişinin bebişlenmesini bekleyenlere sabır, bana da allahtan akıl diliyorum:KK52::KK52:

Nasılsınız heppinizi yahu:KK52::KK52:

Tamam canım ... Acaba hamile miyim diyorum ama imkansız gibi bişe yaa kendimi umutlandırmak istemiyorum zaten hamilelik bile olsa hiç sağlıklı değil kesin... Normalde yumurtlama günlerim olması lazım su an ateşim de yüksek acaba diyorum bu kez yumurtlamam mı sebep oldu bu kanamalara aynı zamanda ağrılı ve ateşim yüksek falan ya en çok o ihtimal geliyo aklıma ama nerdeyse 5 gün oldu bu kadar uzun sürer mi onu da bilmiyorum.. Midem bulanıyo ara ara çok fena ama daha hiç kusmadım... Sigara bile içmiyorum son bi aydır ama az önce stresten dayanamadım içtim yarım :KK50::KK50:

Canim sorununu okudum muhtemelen kistin patlamis olabilir.Birkeresinde benimde oyle olmustu nerdeyse 1 ay kanamam gelmisti gerci benim kistten dolayi.Belki seninki patlmamistir doktorda ondan bisey gormemistir ondan temiz cikmistir.Mide bulantisi da bazen yumurtlama zamaninda da oluyor seni bilmiyorum nasil oluyosun ama bence skma caninin insallah kistin patlamis gecmistir kotu birsey ypoktur skma canini.Sigarayi da icme bende iciyordum oyle ayda 4-5 tane falan cok bunalima girdikce doktor dedi sigarami istiyosun hayatinda bebekmi karar ver ona gore davran dedi icmiyorum epeydir paket bile halen cantamda kac aydir gelip gidiyor artik kokusu bile rahatsiz ediyor beni esim icerken:KK14:

kızlar çok kötüyüm ben yatıyorum.başım ağrıyor midem bulanıyor.yarın görüşürüz:KK54::KK54:

Insallah yakin zamanda kavusacaksin cnm bebegine uzulme dermani olan birsey tedaviyle yakinda iyi olursun ben inaniyorum,sen de tipki bensin kafaya takip delirenlerden :KK37:

topiğinizin çok bacaklısı geldi haaaanıııımmmmm, nasılsınız bacımslar, göbişi bebişlenenlere tebrikler, göbişinin bebişlenmesini bekleyenlere sabır, bana da allahtan akıl diliyorum:KK52::KK52:

Nasılsınız heppinizi yahu:KK52::KK52:

Tarantula canım benim özledim seni tatlım benim son 5 gün bekliyorum zaten regl olsamda üzülmicem çünkü ailemin yanına antalyaya gidiyorum anndmin şevkatli kollarında şifa bulacağım :))

bende çalışmalara başlamış bulunuyorum ya bismillah deyip..
allah hakkımızda hayırlısını versin.çok sinirleniyorum şu çocuk gelsin.
zaten bi gelsin sinirimden döve döve öldürcem. :KK53:

sen beni dinle.daha fazla bekleme.bi yolunu bul yaptır şu kan testini.böyle olmaz.

nasıl anlaşılacağına gelince.
doktor kan testini yapacak..bakacak hamile misin?
evet hamilesin.
peki değer kaç ?
değer atıyorum 200..
2 gün sonra tekrar yapacak..
değer 400 ve üstüyse normal bir gebelik diyecek ama bu defada kanamanın nedenini araştırması gerekli.
değer 250-300 gibiyse dış gebelik olma ihtimali yüksek, kanama şeklin düşünüldüğünde..
bunların hemen gözden geçirilmesi gerekli.
sırf sen için tıp okuyup çine yerleşesim var ama zaman alır işe yaramaz diye duruyom.

X