- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
idrar testi mi. o testlere artık biz bile güvenmiyoruz, doktor nasıl emin olur bununla.
dokuz eylül de yaptırıyorum herşeyi.başka doktorda bu aşamaya 2 ay da belki geliriz.önce bir sürü şeyler yapıyorlar
iyiyiz şeker can.sen?
idrar testi mi. o testlere artık biz bile güvenmiyoruz, doktor nasıl emin olur bununla.
çinde o çin malı bu ondan
o da doğru. ama çaresi olmayan bişey değil demi bu. elbet tedavisi olacak canım. inşallah
Çin de yapıyorlar ya hani çok moderinnn bunlar siz bilmiyosunuz gızzzııımmm... Mallar yaaa cinlerim tepeme geliyo yaaa
Susuyım de mi bişe yoktur de mi de mi de miiiiiiii????gızım normalse sus işte sende:118::118:
Tamam canım okudum ben de saolasın çok....keşke kan verebilsen. gebelikte değerler normal ilerlerken, dış gebelikte çok az yükselirmiş
Bugün bu espiriye ikinci maruz kalışımmmmm... Çocuğum düşcek sizin yüzünüzden üzmeyin beniii....çinde o çin malı bu ondan
İyim canım senin durumunuda okudum allah yardımcın olsun canım zaten dr üstünde durmadı demişsin inşallah operasyonunda iyi geçer ben batı bekliyorum kasık ağrım var ara göğüslerimde damarlaşmalar var ve şiş hafta sonu da antalyaya gidicem bata 5 gün var çok ümitlenmek istemiyorum
sağolasın inşallah iyi geçer. sende hamilesin gibi geliyor ya hayırlısı
ne zaman döneceksin?
ben kaçar. hayırlı akşamlar
Anaaammmm bak 3 olduuu ümüğünüzü sıkcemm heeeetestlerde çin malı heralde maliyet düşük diye kanda bakmıyor
valla zor ne deyim. Allah yardımcın olsun.
öyle moderinliğe tükireyim
selamlar...bat 14 aralık..çalışmalara devam:)
yarın dr randevum var yumurta oluşmuş mu diye bakacak:)
hakkmızda hayırlısı...
Susuyım de mi bişe yoktur de mi de mi de miiiiiiii????
Tamam canım okudum ben de saolasın çok....
Bugün bu espiriye ikinci maruz kalışımmmmm... Çocuğum düşcek sizin yüzünüzden üzmeyin beniii....
selamlar...bat 14 aralık..çalışmalara devam:)
yarın dr randevum var yumurta oluşmuş mu diye bakacak:)
hakkmızda hayırlısı...
Bir hafta kalıcam canım ailem orda inşallah canım dualarım hep bu yönde rabbim kabul ederse nasıl bir operasyon bu geçireceğin rahim filminden zormu