- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
oy kıyamam sana ya. niye belli değil senin durumun. kanda çıkıyormuş ama dış gebelik.
Gercekten mi nasıl çıkıyormuş????? Hemen bilgi ver ne olurrrrr çok ihtiyacım var bunaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy kıyamam sana ya. niye belli değil senin durumun. kanda çıkıyormuş ama dış gebelik.
kızlar ilişkimde sonra 2 adet gördüm bu yüzden hamilelik düşünmemiştim ama kasık ağrıları ve göğüslerde şişlik adetimin bitimiyle başladı bitiminden 1 gün sonra bende test yaptım negatif adet bitiminden 6 gün sonra tekrar yaptım tekrar negatif ama sağ kasığım çok ağrıyoraz önce hastaneden geldim karnıma film çekildi idrar ve kan tahlili de yapıldı doktor sonuçlar tertemiz hiç bir şeyin yok diyor ama bende sağ kasık ve karın ağrısı devam ediyor nedir bu ya hamile olsam filmde ve tahlil sonuçlarından anlardı değil mi doktor ilişki olalı 5 hafta oldu
valla kiz öyle demişsin.allah söyletmiştir inşallah.kız mı istiyorsun?Annaaeeemmm kız hiç farkında değilim valla billa bak Allah mı dedirtti yaaaa Yarebbbiimmmm
Gercekten mi nasıl çıkıyormuş????? Hemen bilgi ver ne olurrrrr çok ihtiyacım var bunaaa
ben de sana derim. eliiiiff Eki Görüntüle 872945 geliyooo kıı derim
oha kamış mı demiş Eki Görüntüle 872934
nasıl açık sözlü bir doktormuş.
adres alsak belki biz başka bişey bekletiyozdur muhaha
Merhaba kızlar nasılsınız
benimki zor gibi ya uffffffff.histeroskopi aletleri yokmuş
resmen ameliyat gibi.anestezi altında yapılıyormuş. anesteziden operasyon olabilir kağıdı aldımonu nasıl yapıyolarmış ki?allahım daha neler duycaz..
canım kanda gebe olduğun anlaşılır kese görülmezse , yani ultrasondan da baktırdın mı.
benimki zor gibi ya uffffffff.histeroskopi aletleri yokmuş
başka bi doktor imkanın yok heralde. olsa beklemezdin demi canım
valla kiz öyle demişsin.allah söyletmiştir inşallah.kız mı istiyorsun?
kan testi yapmıyor ki doktoru idrar testi yapmış
Evet baktırdım hersey normal dedi doktor... :44:
Evet baktırdım hersey normal dedi doktor... :44:
Yok aslında ben erkekciyim sen söylemesen hiç farkında bile değilim heee aman sağlıklı olsun tabiki kız erkek hiç bi önemi yok yeter ki cinsiyeti olsun