- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
elifcim moralini bozma tüplerde genişleme diyosunya onunda mutlaka bi tedavisi vardır cnm en azından teşhis koyuldu ona görede tedavi uygular dr lar iyi haberler alırsın inş. bugün dr a gidicektin dimi güzel haberlerini bekliyoruz
hayırlısı olsun artık yapacak bişey yok
İnşallah tabiide, bu sancılar normal kesin gelecek yani...
istemeyenler hemen hamile kalıyo ya, ben istemiyorum ki bebek
offf hep senin yüzünden adet oldum bugün. iyi bişey söyle bi kere de be kadın ....
canım benim yeni bat 22 aralık... ama yumurtlama durumuma göre belki ileri de atılabilir bu tarih... ben dengesiz olduğumdan yımırtam da dengesiz, karar veremiyor ne zaman çatlayacağına :)
bu yumurtaları napsak da çatlatsak yahuu
bendede sebepsiz infertilide dediler..eylülde çektim hsg herşey süper..yımırtam süper spermler süper..:130::130::130::130::130::130:
ama bebek olmuyo..
sebepsiz
yavrum sen yurtdışındasın hemi.
ozaman bişe diyemem..tabiki bizim dr. nezaman ilişkiye girecimizi ne şekilde girecemizi herşeyi dedi
ama inanki rahatsız oldum
manyak dr. eşimde yanımda diyoki eşime sen kamışın soktundan sonra hemen çekmebekle biraz..
kadın rahmi kuyu gibidir sperm için çok uzun bi yol..
popon altına yastık koy bacaklarını yukarı dik bir birbuçuk saat yat.bunu yapmadan kalkarkan spermler hep akar bacaklarından..
bide banyo yaparsan su sabunla kendini yıkarsan da spermler zarar görür demezmi
eşim renkten renge girdi
ben koptum
Anamm saol yaa yaşama sevincimi artırdın baya heeeeezdin resmen beni yaa ağlarım bak heeee
O çocuk benden çıkcak yavrum nerde çıkarsa çıksın anasının kızı olur taklidi olmazzz... peehhhh ne güzel dedim ama di mi
göz göre göre dış gebelik yaşıyorsun ama ne diyem gari.inşallah öyle değildir diyim.
süper dedin de cinsiyette hazır yani.kız
kamış haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bata bi gün kala oldu karın ve kasık ağrısı o gün test yaptım pozitif çıktı. Geçen hafta bir gün sol kasığı a kesik kesik 3 kere ağrı girdiğini hatırlıyorum bi de.
elif listeyi güzelleştirmiş ne de güzel olmuş pek de güzel olmuş... ama ben "haber bekliyoruzz" mertebesine bilem ulaşamdım yhu
süper dedin de cinsiyette hazır yani.kız
Kızzzz haber bekliyoruz kısmının en üstünde ben varım yaa listede bakınca bi heyecan yaptımmmm kiiiiiisanki hamiş gibiyim de haber bekliyonuz baksana hepnasip teşhis koydu bana dış gebeymişimm ama olsun dış gebe olmak da bişe herkes olamaz gebelik gebeliktir içi dışı birdir.. Bugün boştur ama yarın dolar dolacak dolmalı midem bulanıyooooooo :26::26: