Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yavrum sen yurtdışındasın hemi.
ozaman bişe diyemem..tabiki bizim dr. nezaman ilişkiye girecimizi ne şekilde girecemizi herşeyi dedi:KK33::KK33::KK33:
ama inanki rahatsız oldum

yuh one la çin nerden buldun kız:KK9::KK9::KK9:

sakın orda bebek yapma sonra çinmalı gibi taklit olur:KK9::KK9::KK9::KK9:

Anamm saol yaa yaşama sevincimi artırdın baya heeee :KK14::KK14: ezdin resmen beni yaa ağlarım bak heeee :KK14::KK14:
O çocuk benden çıkcak yavrum nerde çıkarsa çıksın anasının kızı olur taklidi olmazzz... peehhhh ne güzel dedim ama di mi :KK9::KK9:

Merhaba gızlaaarrrr.
Yemin ediyorum öyle sanıyorum dün galiba testler yanlış ben adet olcam dedim:KK53:
Hani kocan yoktu kimle yapacan çalışmayı:KK37:
Hoşgelmişssseeemmmm :KK54::KK9:
Canım senin belirtilerin oldu mu? Olduysa neler oldu bi yazsana ben yazdıysan da göremedim merak ettim bak şimdi...

manyak dr. eşimde yanımda diyoki eşime sen kamışın soktundan sonra hemen çekme:KK9::KK9::KK9::KK9:bekle biraz..
kadın rahmi kuyu gibidir sperm için çok uzun bi yol..
popon altına yastık koy bacaklarını yukarı dik bir birbuçuk saat yat.bunu yapmadan kalkarkan spermler hep akar bacaklarından..
bide banyo yaparsan su sabunla kendini yıkarsan da spermler zarar görür demezmi:KK37::KK37::KK53::KK53::KK53:
eşim renkten renge girdi :KK30::KK30::KK30:
ben koptum :KK52::KK52:

:KK1: :KK1: senin doktor Haydar dümene heves etmiş sanırım:KK9:

Son düzenleme:
manyak dr. eşimde yanımda diyoki eşime sen kamışın soktundan sonra hemen çekme:KK9::KK9::KK9::KK9:bekle biraz..
kadın rahmi kuyu gibidir sperm için çok uzun bi yol..
popon altına yastık koy bacaklarını yukarı dik bir birbuçuk saat yat.bunu yapmadan kalkarkan spermler hep akar bacaklarından..
bide banyo yaparsan su sabunla kendini yıkarsan da spermler zarar görür demezmi:KK37::KK37::KK53::KK53::KK53:
eşim renkten renge girdi :KK30::KK30::KK30:
ben koptum :KK52::KK52:

ne geniş mezhep doktormuş o yaaa hay maşallah:KK17:

X