Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

aynen ben de diyom ama yok anam çalışmıyolar uyuyolar bu hamileler

aynen ben de diyom ama yok anam çalışmıyolar uyuyolar bu hamileler

Okuyup üfledim sizi hadi bakim gidin bebek yapın

Nasılsınız keyifcağızlarınız nasıl? Sizi çok özlüyorummm canlarım yaşam sevincimsinizsiz benimm bu gurbet ellerde benim yanlızlığımı paylaşıyonuz ya Allah tüm herkese Muradını versinn inşallah :)

Son düzenleme:
ha bugün ha yarın adet olurum ne bebeği ya adet bitsin de çalışırız artıkın... sen duandan eksik etme bizlerii

Ol da sonra konuşalım. Ben hep edicem dua.

Nasıl oldun kızz iyi misin?

iyi diyelim iyi olalım canım. sen nasıl oldun

Daha iyiyim canım en azından ağrım baya azaldı düne göre, kanamam da azaldı baya tuvalete gitmediğim sürece akmıyo en azından... İnşallah tamamen kesilir biter gider... Kaç gündür hayırdır inşallah rüyamda erkek bebek görüyorum ama benim değil hep baskalarının ama benim kucağımda... Hayır ola inşallah... Ama hala ara ara karnımda batmalar oluyo... Korkuyorum aslında sanırım... :44::44:

bende seni öptüm
bi hocadan duymuştum,kocasından eziyet çeken kadında gurbettedir,yada ailesinin aramadığı kadında gurbettedir,küs olduğun biride senin için gurbettedir demişti..
yani gurbette olmak için illa yurt dışında olmak gerekmez..kalplerini kapatanlar gurbettedir ve malesef ebedi gurbet

canım banlıydım da kaçırımışım ben noldu sana geçniş olsun...

Ol da sonra konuşalım. Ben hep edicem dua.

Nasıl oldun kızz iyi misin?

Anaammmm takvimini de yapmış taze hamilem benimmmm... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bebiğim gecen arkadaşımın yanına gittim hastaneye doğum yapmıştı.. Ben ona sıkı sıkı tembihşemiştim hatta başının etini yimiştim bana doğum sırasında dua et diye... Diyo doğuma giderken de doğumda da doğumdan sonra da hep sana dua ettimm bakalım inşallah kabul olur...dualarınıza ihtiyacımız var... Daha iyiyim kuzum yaa ...

hayırlara vesile olsun rüyan canım.. geçmiş olsun valla ben pek bilgi sahibi olmadığım için yorum da yapamıyorum

Anamm yok benim kalbim herkese açık :26: Allah kalbimizi boş bırakmasın inşallah

canım banlıydım da kaçırımışım ben noldu sana geçniş olsun...

Kuzum adetim bittikten bi hafta sonra tekrar kanamam basladı yaklaşık 4 gündür de devam ediyo... Ağrım vardı ama bugün daha iyiyim.. Ama adet kanaması değil ondan eminim çok sıvı bildiğin damlıyo kıpkırmızı kan... Doktor bekleyelim dedi işte bakalım bekliyozz...

geçmiş olsun canım ya..ne zamana kadar beleyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…