- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
bacılarrrr naparsınız nasıl gidiyo yok mu bebiş haberi anam ya kimseden kendimize sevinemiyoz bari biri olsunda ona sevinek
Gece hiiiiiç uyumadım gibi birşey
Uyku tutmadı bir türlü
12de yattık dön dön dön bayağı kıvrandım.saat 2 den sonra dalmışım sanırım.saat 4:30gibi uyandım ve dön dön kıvranmaya devam ettim.biraz kitap okudum uyumak için ama tık yok bende en son kalkmayı tercih ettim.gecmişi okudum bitti.
Offfff uykum var ama uyuyamıyoruuuuuum.
Bu arada bugun doğum günüm kızlaaaaaar.
benimde salı günü uykum kaçtı 4.30 da uyandım astronot gibiyim..deli oldum
bende namaz kıldım tesbih falan çektim yok olmadı dahada uyuyamadım
ben stersten uykumu kaybettim..yum. çatladımı nezaman çatlıyacak nolacak derken uyku gitti
yaw önce şikayet ettim bildirimlerden şimdide bildirim mildirim yok ..
mesaj alıntısı beğeni hiç bişi gelmiyo..
nasıl başardım valla kendime alkışş
bugün öğretmenler günü :) değerli meslektaşlarımın ve hayat okulunda gönüllü öğretici olan kıymetli annelerimizin öğretmenler gününü candan kutluyorumömrünüz boyunca güzelliklere vesile olmanızı diliyorum
Ben de anlamadımçok teşekkür ederimm canım herkes peşimden gelecek görüceksinizz
kız sen de mi anlamadın?ben anladım ya
Ben de anlamadımçok teşekkür ederimm canım herkes peşimden gelecek görüceksinizz
selamün aleyküm canlar :) insanbulum nerdesin guzum yaaa :) bi gün misafirliğe gittim neler olmuş yawhemen yeni konu açılmııııış
bi önceki sayfada ki iki hatun bi iyi geceler bile demeden çıkmış
Sen güzel anladınsen nasılsın beybi
Gece hiiiiiç uyumadım gibi birşey
Uyku tutmadı bir türlü
12de yattık dön dön dön bayağı kıvrandım.saat 2 den sonra dalmışım sanırım.saat 4:30gibi uyandım ve dön dön kıvranmaya devam ettim.biraz kitap okudum uyumak için ama tık yok bende en son kalkmayı tercih ettim.gecmişi okudum bitti.
Offfff uykum var ama uyuyamıyoruuuuuum.
Bu arada bugun doğum günüm kızlaaaaaar.
ama ama
...
doktorumdan memnunum.
şimdi amcası vfat ediverdi diye doktorumu terk mi ediyim.allah görüyo yukarda çok ayıp olmaz mı.
canım çokkkkkk sevindim hayırlı olsun, allah kucağına almayı da nasip etsin :) dua et bizeeee
cankız :) ne alemdesin ?? ben pek ümitlendim 2 3 gün önce ama bu sabah ateşim çok düştü. hamile değilim yine
49dbd0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu takvime göre 2 gün sonra batımmış...
evet canım maalesef çok düşmüş.2 gün sonra değil.bu akşam bilemedin yarın sabah gelir senin kırmızılar.
olsun önümüzdeki ay beraber takılırız. : )
kız hemen açılmadı 2-3gün oldu
bana bildirim yeni geldi canımm :) neyse...güzel konu ama