Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Dualarımız sizinle zaten. Kanaman azaldı mı

Dualarımız sizinle zaten. Kanaman azaldı mı

Evet azaldı ama nasıl biliyo musun... Normalde hiç gelmiyo sadece bi kaç damla sonra tuvalete bi gidiyom bi anda geliyo ama adet kanı gibi kıvamlı değil bildiğin sıvı kan... Ya başladığı günden beri baş dönmesi ve cok hafif bulantı var dün gece nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum sabah eşime sordum ben gece kaçta uyudum nasıl uyudum diye en son midem bulanıyordu onu hatırlıyorum bi tek... Bi de sabah uyanınca ateşimi ölçtüm 36.92 ydi. Korkuyorum ya gerçekten

heyecanınız nerdeyse ben hissediyorum.
darısı tüm isteyenlere inşallah canımmm

rüyada bulduk onuda öldürüyodum
ayı yavrusunu severken ölrürmüş ay

Rüyada Bebek Görmek

Rüyada bebek görmek mutluluk ve neşenin habercisidir. Bazen rüyanızda bebek görmüş olsanız bile bu rüya size iç sıkıntısı verebilir. Bu gibi durumlarda olumsuz düşünmeye gerek yoktur. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır. Bebek özellikle şansı simgeler. Şanslı günlerin kapıda olduğunun habercisidir. Beklemedeğiniz kapılar size açılabilir, gündemde olmayan maddi gelirler ortaya çıkabilir. İçgüdülerinize ve fikirlerinize güvenmelisiniz zira bu dönemde aklınıza gelen fikirler size fayda sağlayacaktır. Gireceğiniz işlerde şansınız yüksek olacaktır.

ben de bebek gördüm kucağımdan bırakmıyodum valla ((((((( bi de allaha şükrediyordum bebek kucağımdayken

ay ne güzelmiş. ama benim ki bilinç altı sanırım
gerçeğini yaşatsın Allah

Keşke burda olsaydın. Garip bişeyler olduğu kesin. Beklemek kötü. Gebelik testi yapmış mıydın?

Tatlı anne aday adayları nasılsınız? Öğretmenler günümüz kutlu ve mutlu olsun
Yumurtlamadan sonraki 9. günüm hala göğüslerim acıyor. Günler geçmiyor beyaa

canım bozma moralini o bebek buraya gelecek merak etme sen

Okuyup üfledim sizi hadi bakim gidin bebek yapın

hastayım gıııııııııııız.ne bebeği bekle daha dur.
ama dua et sürekli unutma allahım lütfen elifin bebeği olsun allahıııııııııııııııııııım lütfeeeeeeeeeeeeeeeen diyeceksin

amiiiiiiiiiiiiiiiin canım.rabbim hepimize sağlıklı mutlu huzurlu bebekler versin

Okuyup üfledim sizi hadi bakim gidin bebek yapın
hayırlı olsun sorunsuz,sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah:)

çok geçmiş olsun.doktor hiç bir tahminde bulunmadan sadece bekleyelim mi dedi?yani neden kaynaklanıyomuş acaba.gebelik testi filan yapmamış sanırım.allah korusun düşük filan olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…