Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Amin kuşum yakında geliyo size de merak etmeyin dua edicem çok

her hamileye söylüyorum hiçbiri dua etmiyor galiba
hemen dua ediyorsun
allahımmmm ne olur elifin bebeği olsun lüüüüüüüüüütfen elifin bebeği olsun ne olur allahım lütfennnnn elifin bebeği olsun diyorsun günde 15-20 kere
bak öldürürüm seniiiiiii

kııııııııııııııııııııız bırak çocuğu bir bebek buldun onu da öldürecek misin?

Canım benim şimdi gördüm yazdığını bildirim gelmiyor artık ya
Çok duygulandım yaa yapma bana bunu
Çok şaşkınız heyecanlıyız. Hepimize dua ediyorum peş peşe geleceksiniz. Bunu söyleyip durcam

Adetim 2 gün gecikti şimdş böyle sümük gibi uzayan şeffaf akıntı gibi ama pembemsi kanla birlikte akıntım oldu ağrım çok yok normalde adet sancım olduğunda daha damlasıyla beraber kıvranmaya başlardım ilk bebeğimdede böyle olmuştu düşük yaptım sonra çok korkuyorum ne yapmam lazım ya kanama artarsa adet oldum dicem ama artmassa hamilemiyimdir ya çok telaşlandım şimdi

telaş yapma canım...bi test yap eğer şüphen varsa...bnm de adetim geçtikten sonra oldu hafif kanamalar...ama ben adet geçmeden hamile olduğumu öğrendiğim için dr a gittim hemen...yani adet döneminden sonra kanama yaptı bende de olabiliyor böyle şeyler...hakkında hyrlısı olsun...

benimde 2 aydır ağrısız geliyor adetim.bende çok sancılı olurdum.sen en iyisi yarın bir doktora git ama sıkma kendni.hakkımızda en hayırlısını rabbim bilir.

millet diyor ya. korku sardı diye.seni de sardı mı kız korku?

canım morelini bozmak istemem ama benimde gecen ay öyle oldu ama ertesi gün akşama dogru adetim tam anlamıyla söküldü bende heveslenmiştim birazcık olsun ama olmadı inşallah sen hamilesindir

yeni topkimizzz hayırlı uğurlu olsun o zamannnn:)) bebeeek bekleyen herkese Allah nasp etsin inşallah dua ediyorum bundan emin olabilirsiniz:))

arkadaş ne kolay bozuluyor moraliniz ya.

kolay mı... 10 aya giricem haa bazılarına göre az örnek benim anam : 13 yıl beklemiş... yine sülalemde bi ton var yıllarca bekleyen... en az 2,5 yıl :S
he bi de eşimde sperm azlığı var genetik olarak. onlarda da benim bildiğim sadce 5 erkekte var bu durum . onlarda da sonuç aynı.
bunlar dışında da moralimi bozan bişey yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…