- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
moralim bozuldu sabah sabah. ben gidiyom yaaaa
moralim bozuldu sabah sabah. ben gidiyom yaaaa
Amin kuşum yakında geliyo size de merak etmeyin dua edicem çok
yaa adetim 2 gün geçti idrar testi yapıyorum ama negatif çıkıyor yarın kan testi yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum yoksa bu ayda boş mu gececk yaa(
canım benim çok sevindim yeminle. dün yastığa başımı koydum, bu durumdan çok etkilendim sanırım aklıma sen geldin.
tabi nickinden tanıyorum o kadar ama olsun geldin
burda tanıdığım ilk hamile sensin o nedenle sanırsam
düşündüm şimdi eşiyle aralarında ne heyecanlı ne güzel bi muhabbet dönüyodur dedim.
vatan milletine sizlere hayırlı bi evlat olur inşallah.
rüyamda da benim bebekim olmuş. nasıl sıkıyorum bu benim diye.
bebek kıpkırmızı oldu ölecekti sıkarkene
ihmale gelmez canım buralar
haftasonu kocama vakit ayırıyorum biraz
canım benim çok sevindim yeminle. dün yastığa başımı koydum, bu durumdan çok etkilendim sanırım aklıma sen geldin.
tabi nickinden tanıyorum o kadar ama olsun geldin
burda tanıdığım ilk hamile sensin o nedenle sanırsam
düşündüm şimdi eşiyle aralarında ne heyecanlı ne güzel bi muhabbet dönüyodur dedim.
vatan milletine sizlere hayırlı bi evlat olur inşallah.
rüyamda da benim bebekim olmuş. nasıl sıkıyorum bu benim diye.
bebek kıpkırmızı oldu ölecekti sıkarkene
Ben de sana rimelin eskimiştir demiştim
aynen öyle demiştin...noldduuuu bacııııımmmmmmmmmm
Adetim 2 gün gecikti şimdş böyle sümük gibi uzayan şeffaf akıntı gibi ama pembemsi kanla birlikte akıntım oldu ağrım çok yok normalde adet sancım olduğunda daha damlasıyla beraber kıvranmaya başlardım ilk bebeğimdede böyle olmuştu düşük yaptım sonra çok korkuyorum ne yapmam lazım ya kanama artarsa adet oldum dicem ama artmassa hamilemiyimdir ya çok telaşlandım şimdi
Adetim 2 gün gecikti şimdş böyle sümük gibi uzayan şeffaf akıntı gibi ama pembemsi kanla birlikte akıntım oldu ağrım çok yok normalde adet sancım olduğunda daha damlasıyla beraber kıvranmaya başlardım ilk bebeğimdede böyle olmuştu düşük yaptım sonra çok korkuyorum ne yapmam lazım ya kanama artarsa adet oldum dicem ama artmassa hamilemiyimdir ya çok telaşlandım şimdi
Canım benim şimdi gördüm yazdığını bildirim gelmiyor artık ya
Çok duygulandım yaa yapma bana bunu
Çok şaşkınız heyecanlıyız. Hepimize dua ediyorum peş peşe geleceksiniz. Bunu söyleyip durcam
aferin işte yumurtlama için uykunuzu kaçırın bebek mebek unutun
millet diyor ya. korku sardı diye.seni de sardı mı kız korku?
arkadaş ne kolay bozuluyor moraliniz ya.