- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
geçmiş olsun canım ya..ne zamana kadar beleyeceksiniz
Çarşambaya kadar beklicezz canım sonra tekrar gitcem doktora...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım ya..ne zamana kadar beleyeceksiniz
Anaammmm takvimini de yapmış taze hamilem benimmmm... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bebiğim gecen arkadaşımın yanına gittim hastaneye doğum yapmıştı.. Ben ona sıkı sıkı tembihşemiştim hatta başının etini yimiştim bana doğum sırasında dua et diye... Diyo doğuma giderken de doğumda da doğumdan sonra da hep sana dua ettimm bakalım inşallah kabul olur...dualarınıza ihtiyacımız var... Daha iyiyim kuzum yaa ...
Dualarımız sizinle zaten. Kanaman azaldı mı
kııııııııııııııııııııız bırak çocuğu bir bebek buldun onu da öldürecek misin?
ayır ayır çalışma yapın biraz.tembelliği bırak artık
heyecanınız nerdeyse ben hissediyorum.Canım benim şimdi gördüm yazdığını bildirim gelmiyor artık ya
Çok duygulandım yaa yapma bana bunu
Çok şaşkınız heyecanlıyız. Hepimize dua ediyorum peş peşe geleceksiniz. Bunu söyleyip durcam
rüyada bulduk onuda öldürüyodum
ayı yavrusunu severken ölrürmüş ay
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada bebek görmek mutluluk ve neşenin habercisidir. Bazen rüyanızda bebek görmüş olsanız bile bu rüya size iç sıkıntısı verebilir. Bu gibi durumlarda olumsuz düşünmeye gerek yoktur. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır. Bebek özellikle şansı simgeler. Şanslı günlerin kapıda olduğunun habercisidir. Beklemedeğiniz kapılar size açılabilir, gündemde olmayan maddi gelirler ortaya çıkabilir. İçgüdülerinize ve fikirlerinize güvenmelisiniz zira bu dönemde aklınıza gelen fikirler size fayda sağlayacaktır. Gireceğiniz işlerde şansınız yüksek olacaktır.
ben de bebek gördüm kucağımdan bırakmıyodum valla ((((((( bi de allaha şükrediyordum bebek kucağımdayken
ay ne güzelmiş. ama benim ki bilinç altı sanırım
gerçeğini yaşatsın Allah
Evet azaldı ama nasıl biliyo musun... Normalde hiç gelmiyo sadece bi kaç damla sonra tuvalete bi gidiyom bi anda geliyo ama adet kanı gibi kıvamlı değil bildiğin sıvı kan... Ya başladığı günden beri baş dönmesi ve cok hafif bulantı var dün gece nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum sabah eşime sordum ben gece kaçta uyudum nasıl uyudum diye en son midem bulanıyordu onu hatırlıyorum bi tek... Bi de sabah uyanınca ateşimi ölçtüm 36.92 ydi. Korkuyorum ya gerçekten
hiç sorma ama kafayada takmamak elde değil..
dr bile dedi stres olmasın
ama bu ay beni sters eden tüp bebek merkezindedi sekreterle dr.
inşalah hemile olurum bu ay bidaha o mel'unların yüzünü görmem
:98:
:82::82::82:
Biraz:44:
yeni topkimizzz hayırlı uğurlu olsun o zamannnn:)) bebeeek bekleyen herkese Allah nasp etsin inşallah dua ediyorum bundan emin olabilirsiniz:))
kolay mı... 10 aya giricem haa bazılarına göre az örnek benim anam : 13 yıl beklemiş... yine sülalemde bi ton var yıllarca bekleyen... en az 2,5 yıl :S
he bi de eşimde sperm azlığı var genetik olarak. onlarda da benim bildiğim sadce 5 erkekte var bu durum . onlarda da sonuç aynı.
bunlar dışında da moralimi bozan bişey yok çok şükür
aynen ben de diyom ama yok anam çalışmıyolar uyuyolar bu hamileler
Okuyup üfledim sizi hadi bakim gidin bebek yapın
Nasılsınız keyifcağızlarınız nasıl? Sizi çok özlüyorummm canlarım yaşam sevincimsinizsiz benimm bu gurbet ellerde benim yanlızlığımı paylaşıyonuz ya Allah tüm herkese Muradını versinn inşallah :)
hayırlı olsun sorunsuz,sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah:)Okuyup üfledim sizi hadi bakim gidin bebek yapın
Evet azaldı ama nasıl biliyo musun... Normalde hiç gelmiyo sadece bi kaç damla sonra tuvalete bi gidiyom bi anda geliyo ama adet kanı gibi kıvamlı değil bildiğin sıvı kan... Ya başladığı günden beri baş dönmesi ve cok hafif bulantı var dün gece nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum sabah eşime sordum ben gece kaçta uyudum nasıl uyudum diye en son midem bulanıyordu onu hatırlıyorum bi tek... Bi de sabah uyanınca ateşimi ölçtüm 36.92 ydi. Korkuyorum ya gerçekten