Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Gece hiiiiiç uyumadım gibi birşey:KK43:
Uyku tutmadı bir türlü
12de yattık dön dön dön bayağı kıvrandım.saat 2 den sonra dalmışım sanırım.saat 4:30gibi uyandım ve dön dön kıvranmaya devam ettim.biraz kitap okudum uyumak için ama tık yok bende en son kalkmayı tercih ettim.gecmişi okudum bitti.
Offfff uykum var ama uyuyamıyoruuuuuum.

Bu arada bugun doğum günüm kızlaaaaaar.

mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaa
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa
mutlu yıllar mutlu yıllaaaaaar mutlu yıllar sanaaaaaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK64::KK64::KK64: :KK71::KK71:

Son düzenleme:
benimde salı günü uykum kaçtı 4.30 da uyandım astronot gibiyim..deli oldum :KK53::KK53::KK53::KK53:
bende namaz kıldım tesbih falan çektim yok olmadı dahada uyuyamadım:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
ben stersten uykumu kaybettim..yum. çatladımı nezaman çatlıyacak nolacak derken uyku gitti:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

aferin işte yumurtlama için uykunuzu kaçırın bebek mebek unutun :KK47::KK47::KK47::KK47:

yaa adetim 2 gün geçti idrar testi yapıyorum ama negatif çıkıyor yarın kan testi yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum yoksa bu ayda boş mu gececk yaa :KK43:(

Ben de anlamadım :KK35: çok teşekkür ederimm canım herkes peşimden gelecek görüceksinizz

canım benim çok sevindim yeminle. dün yastığa başımı koydum, bu durumdan çok etkilendim sanırım aklıma sen geldin.
tabi nickinden tanıyorum o kadar ama olsun geldin :KK53:
burda tanıdığım ilk hamile sensin o nedenle sanırsam:KK53:
düşündüm şimdi eşiyle aralarında ne heyecanlı ne güzel bi muhabbet dönüyodur dedim.:KK19:
vatan milletine sizlere hayırlı bi evlat olur inşallah.

rüyamda da benim bebekim olmuş. nasıl sıkıyorum bu benim diye.:KK53:
bebek kıpkırmızı oldu ölecekti sıkarkene :KK53:

Gece hiiiiiç uyumadım gibi birşey:KK43:
Uyku tutmadı bir türlü
12de yattık dön dön dön bayağı kıvrandım.saat 2 den sonra dalmışım sanırım.saat 4:30gibi uyandım ve dön dön kıvranmaya devam ettim.biraz kitap okudum uyumak için ama tık yok bende en son kalkmayı tercih ettim.gecmişi okudum bitti.
Offfff uykum var ama uyuyamıyoruuuuuum.

Bu arada bugun doğum günüm kızlaaaaaar.

nice bebişli senelere canım :)

X