- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 217
- Konu Sahibi mehmetelif
Şimdi kendini öp bakimmm
sennnn beni öp lannnnn,
hem söyle o minişe oda öpsünnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi kendini öp bakimmm
aaaayyyyy cok sevindim.allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin:))))))
sennnn beni öp lannnnn,
hem söyle o minişe oda öpsünnn
Takvimim neden çıkmıyor leeenn
beceriksizsin ondan olmuyo
Gızlaaar hamileyimmmmmmm
Onu biliyom bana bilmediğim bişe söyle neden takvimimin çıkmadığını mesela :) hamilelik takvimi yazıyoama aşağısı gözükyo benim. Yaptım ama halbusi
canımmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm ayyy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
tekrar dene eksik yapmışsındır belki
Amin yavruu inşallah hepiniz gelceksiniz peşimden hepiniizz
Gızlaaar hamileyimmmmmmm
ben de hamile kalmak ve hamilelik takvimini yapamamak hatta eksik yapmak istiorum yaaaaaaaaaaaa
Gızlaaar hamileyimmmmmmm
bende bende bendeeeeeeeeeeeeee
SLM canım ,
valla sabah sabah müthiş bi haberler çok iyiym...
darısı başımıza inşallahhh
senden naber
Daha dün senin gibiydim ona göre, bir günde değişir her şeyben de hamile kalmak ve hamilelik takvimini yapamamak hatta eksik yapmak istiorum yaaaaaaaaaaaa
Gözün aydın canım.. senin adına çok sevindim..inş. sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın :)
avavred belirtilerin nasıldı mesela adete 1 hafta kala neler değişti sende çok merak ediyorum benimde adete 6 gün var yazarsan sevinirim cnm..
kızlar kan tahlili için erkenmi acaba bat 29 yada 30 bazı bayanlar yaptırmış çıkmış ama bilemedim sizlere sorim istedim ne dersiniz?
kızlar kan tahlili için erkenmi acaba bat 29 yada 30 bazı bayanlar yaptırmış çıkmış ama bilemedim sizlere sorim istedim ne dersiniz?