- 1 Haziran 2010
- 1.121
- 61
mervecim nadilsin seni gorunce heycanlandim eski gunler geldi aklima hatirladin mi beni haziran annelerinden sonra herkes birer yazismayi biraktik. ama guzel gunlerdi ozledim valla hepinizi. begenmenede cok sevindim cnm sende kizini ve oglunu op yerime cnm
Merhabalar eviniz çok güzel, Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah :)
Bende 6 ay sonra evleneceğim, oturacağımız evin salonu sizin salona çok benziyor. Ve tarzınızda tam benlik. Eşyaları alacağımda acaba bizim salonda da bu şekilde ferah durur mu bilemedim.
Size zahmet olmazsa salonunuzun en x boy oranını öğrenebilir miyim??
Eviniz çok güzel :) çok beğendimSağlık sıhhat ve huzurla oturun.
Sağolasın canım iyiyiz biz de, tabii hatırlamaz mıyım çok güzeldi o günler 😊
Allah sağlık sıhhat versin ben de öperim kuzucuklarını
ahahah neredeyse mobiilyalarımız tarzımız aynı diyeceğim sadece renkler farklı harikaaa olmuşşşşşşşş harikkaaaaaaa Maşşalllahh
hol koridor halılarımız takım :)
evın modern ve şık güle güle otur
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707929
Tesekkur ederim. Evet ayniymis sizin evinizde guzel allah huzurla oturmayi nasip etsin bir omur
Iste bunlarda devami......
Eki Görüntüle 984529 Eki Görüntüle 984538 Eki Görüntüle 984536 Eki Görüntüle 984535
Evet sizin evinizin fotolarinida gordum cnm gercekten sizinkide cok hos olmus. Hatta tamamen bitmis halini merakla bekliyorum
Begenmenize cok sevindim. Sizde gonlunuzce dosersiniz evinizi ins. Simdi olctum 7,5 e 6 m yani yaklasik 45 m*2 cnm
Gule gule oturun cnm harika masallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güle güle kullan cnm ferah ferah olmuş walla.dua edinde darısı başıma olsun inş:))
Bizim salon birazcık küçük kaldıTeşekkür ederim, güzel günlerde güle güle oturun inşallah :)