Hanimlar buda benim yeni evim........

Sağolasın canım iyiyiz biz de, tabii hatırlamaz mıyım çok güzeldi o günler 😊
Allah sağlık sıhhat versin ben de öperim kuzucuklarını

ahahah neredeyse mobiilyalarımız tarzımız aynı diyeceğim sadece renkler farklı harikaaa olmuşşşşşşşş harikkaaaaaaa Maşşalllahh

Begenmenize cok sevindim. Sizde gonlunuzce dosersiniz evinizi ins. Simdi olctum 7,5 e 6 m yani yaklasik 45 m*2 cnm

Sağolasın canım iyiyiz biz de, tabii hatırlamaz mıyım çok güzeldi o günler 😊
Allah sağlık sıhhat versin ben de öperim kuzucuklarını

Valla cok ozledim o gunleri seni goruncede nnasilmitlu oldum anlatamam. Iyi olmaniza sevindim cnm

ahahah neredeyse mobiilyalarımız tarzımız aynı diyeceğim sadece renkler farklı harikaaa olmuşşşşşşşş harikkaaaaaaa Maşşalllahh

Evet sizin evinizin fotolarinida gordum cnm gercekten sizinkide cok hos olmus. Hatta tamamen bitmis halini merakla bekliyorum

Bizim salon birazcık küçük kaldı Teşekkür ederim, güzel günlerde güle güle oturun inşallah :)

Birraz ufaksa sorun olmaz diye dusunuyorum cunku salonum gozume bos geliyor bayagi bosluk var salonumda.. guzel dilekleriniz icinde tesekkur ederim. Sizde gonlunuzce dosersiniz evinizi insallah

Çok ferah çok hoş, günlerce evden çıkmasan olur yanii. Bende çok istiyorum ikizlerim olsun, inşallah Rabbim nasip eder sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…