Hanimlar buda benim yeni evim........

Koltuklar agir degil cok rahat iterek siliyorum. Zaten yuksek ayaklarida itmesem bile elimle altlarini cok rahat silebiliyorum. Masa agir ama onu itme gibi bi sansiniz yok. Ama ben sandalyeleri cekip altini oyle siliyorum. Vitrinin ve konsolun ayaklarida yuksek cekmeme gerek kalmiyo rahatca siliyorum. Temizligi konusunda hic sorun yasamadim

Saol canım cok yardimci oldun

Begenmenize gercekten cok sevindim. Sanirim evli degilsiniz az kalmis dugune. Umarim cok cok daha guzel bi eviniz olur. Veee rabbim sizede ikiz bebis nasip eder. Evet gercekten zor bazen tukendigimi hissediyorum ama anne demeleri tekrar enerji yukluyor bana. Gercekten gonulden ikizleriniz olmasini diliyorum. ( sakin olduktan sonra bana kizmayin)

:KK1::KK1: Kızmamm asla kızmam..En yakın arkadaşlarım ikiz anneleri bir anlatıyor çektiklerini off diyorum biri kucağımda biri ayağında diyor...Ama ikisi birden çıktı aradan işte..Teşekkür ederim bu arada(dualarınız süperdi).Allah size güç kuvvet sabır,bebişlerinize de sağlıklı uzuuuun ömürler versin inşallah..:KK16:

:KK1::KK1: Kızmamm asla kızmam..En yakın arkadaşlarım ikiz anneleri bir anlatıyor çektiklerini off diyorum biri kucağımda biri ayağında diyor...Ama ikisi birden çıktı aradan işte..Teşekkür ederim bu arada(dualarınız süperdi).Allah size güç kuvvet sabır,bebişlerinize de sağlıklı uzuuuun ömürler versin inşallah..:KK16:

Aynen birini kucagimda birini ayagimda salliyordum bende off ne gunlerdi uykusuz geceler neyseki onlar bitti artik. Ama simdide yaramazliklari basladi. Ama her donemin ayri bir zorlugu bi okadarda guzelligi oluyor. Bende sizin guzel dualariniz icin cok tesekkur ederim

Salonun koltuk takımları çok güzel nerden aldınız?
Ve salonun avizesi de hoşuma gitti. Ben de salonuma böyle avize istiyorum.
Güle güle oturun.

Salonun koltuk takımları çok güzel nerden aldınız?
Ve salonun avizesi de hoşuma gitti. Ben de salonuma böyle avize istiyorum.
Güle güle oturun.

istanbul masko dan gruplar mobilyadan aldim cnm. avizeleride sanirim gaziosmanpasaydi avizeciler carsisi var ordan aldim. begenmenizede cok sevindim

evet bir kiz bir erkek ikizlerim var. allah sizede saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Amin:KK49:benim eşim çok istiyordu ikizi hemde sizinkiler gibi bir kz bir erkek seklinde ultrasonda tek gözükünce ikiz hayal oldu eşimin halaları ikiz diye ümitlenmiştik ama Allah sağlık sıhhat versin yeter :KK16: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sizede:KK16:

Hersey çok guzel , çok ferah bir ev canım maşallah ,
güzel günlerde sağlıkla oturun insallah , kuzucuklarına da öp lütfen yerime :KK19:

Tasinali 1 ay olduama daha evimi tam olarak tamamlayamadim ozelliklede aksesuar konusunda. Salonuma runner diktiriyorum daha teslim almadim aksesuar bakiyorum ama daha icime sinen bisey bulamadim bu konuda sizden yardim bekliyorum hanimlar her turlu elestiriyede acigim buyrun evim....
Eki Görüntüle 984470 Eki Görüntüle 984474 Eki Görüntüle 984451 Eki Görüntüle 984450 Eki Görüntüle 984452

canım evin çok güzel güle güle oturun =))

yalnız şunu belirtmek isterim yemek masası tv nin önünde duruyor ya onu ordan kaldır bence çünkü kötü görünüyor...

şöyle yap; yemek masasını tv nin arşısındaki pencerenin oraya koy, koltukların arkasında kalsın böylece daha şık ve derli toplu görünecektir...

tabi sen bilirsin yinede =))

Hersey çok guzel , çok ferah bir ev canım maşallah ,
güzel günlerde sağlıkla oturun insallah , kuzucuklarına da öp lütfen yerime :KK19:

mervecim nadilsin seni gorunce heycanlandim eski gunler geldi aklima hatirladin mi beni haziran annelerinden sonra herkes birer yazismayi biraktik. ama guzel gunlerdi ozledim valla hepinizi. begenmenede cok sevindim cnm sende kizini ve oglunu op yerime cnm

canım evin çok güzel güle güle oturun =))

yalnız şunu belirtmek isterim yemek masası tv nin önünde duruyor ya onu ordan kaldır bence çünkü kötü görünüyor...

şöyle yap; yemek masasını tv nin arşısındaki pencerenin oraya koy, koltukların arkasında kalsın böylece daha şık ve derli toplu görünecektir...

tabi sen bilirsin yinede =))

samimi yorumunuz icin cok tesekkutler. evet dediginizi bende dusundum bu halinden sıkılinca dediginiz gibi yapmayi planliyorum tekrar cok tesekkur ederim

Amin:KK49:benim eşim çok istiyordu ikizi hemde sizinkiler gibi bir kz bir erkek seklinde ultrasonda tek gözükünce ikiz hayal oldu eşimin halaları ikiz diye ümitlenmiştik ama Allah sağlık sıhhat versin yeter :KK16: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sizede:KK16:

amin cnm olsun belki ikinciye ikizlerin olur bellimi olur

Merhabalar eviniz çok güzel, Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah :)
Bende 6 ay sonra evleneceğim, oturacağımız evin salonu sizin salona çok benziyor. Ve tarzınızda tam benlik. Eşyaları alacağımda acaba bizim salonda da bu şekilde ferah durur mu bilemedim.
Size zahmet olmazsa salonunuzun en x boy oranını öğrenebilir miyim??

X