Hanimlar buda benim yeni evim........

Cokkkk begendimmm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

koltuk takiminizin fiyatini ve modelini ogrenebilirmiyim acaba cok hoslar

Klasik tarzda ozenerek dosenmis oldugu belli. Gule gule oturun

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

çok sade ve güzelmiş evin güle güle otur canım

ne gizel olmuş :))) mutlu mutlu kullanınnn :)))

Çok ferah çok hoş, günlerce evden çıkmasan olur yanii. Bende çok istiyorum ikizlerim olsun, inşallah Rabbim nasip eder sizin gibi

Rabbim sağlıkla muttlulukla oturmayı nasip etsin

Mutfak dolaplarına bayıldım

Cokkkk begendimmm :))

Cok guzelllll

Klasik tarzda ozenerek dosenmis oldugu belli. Gule gule oturun

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

çok sade ve güzelmiş evin güle güle otur canım
Cok tesekkur ederinm begenmenize cok sevindim daha daha guzelleri sizin olur ins.

Çok beğendim,mutlulukla oturmanız dileğiyle...
Bende eşyalarımı yazlığa gönderdim.alt kat komple boş.bi taburem bilem yoktadilat yapılıyo ,bitsin öyle alıcam.
Salonunuzu özellikle çok beğendim,bu tarz bişey olur heralde aldıklarım ama benim böyle durmaz eminim.deprem bölgesi diye her yer kiriş ve balkon,bide merdiven...ne koysam yakışmıyo

Merhaba koltuk takimini 5.500 tl ye aldim canim ama modelini unuttum hatirlayinca tekrar yazarim.
merhaba modelini bana muhakkak soyleyin ama lutfen cunku aradigim koltuk takimi bunlar yurtdisinda oldugum icinmalesef her onume gelen magazada bulamiyorum internetten giriyorum modelismivermedigim icinkarsima cikmiyo ogrennirseniz cok memnun olurum

merhaba modelini bana muhakkak soyleyin ama lutfen cunku aradigim koltuk takimi bunlar yurtdisinda oldugum icinmalesef her onume gelen magazada bulamiyorum internetten giriyorum modelismivermedigim icinkarsima cikmiyo ogrennirseniz cok memnun olurum

Canim awangarde chester diye geciyo sanirim boyle aratirsaniz bulunursunuz. Ins yardimci olabilmisimdir

Guzel dilekletiniz icin cok tesekkur ederim. Merak etmeyin yakisir siz mitlu huzurlu olduktan sonra hic biseyin onemi yok. Emin olun can guvenliginizden baska hic biseyin onemi yok. Umarim hersey istediginiz gibi olur...

Çok güzel gerçekten aksesuara bence simdi gerek yok bebekler belki sorun cikartabilirr:))

İkiz bebişler var galiba :) çocuk odası, salon, yatak odası ayrı ayrı hepsi çok güzel :) Hele yatak odasının perdelerine bayıldım :) Sadece banyo bu ev için biraz iddiasız kalmış gibi nacizane yorumum :) Allah güle güle oturmayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…