Hanimlar buda benim yeni evim........

güle güle oturun canım çok güzel eviniz ama duvarlar biraz boş kalmış güzel tablolar alabilirsiniz bence...

herseyın cok guzelmıs..ben cok begendım..
bu duzenı bı kac ay sonra bulamayacaksın sımdı tadını çıkar..
o bebıslerede masallah
bıde bırı kız bırı erkek,ıkız herhalde..allahım yaa ne güzel..
ben evde bı taneyle bas edemiyorum ama cok sevımlıler..

Nerdeyse 5,5 senelik evliyim canin bebeklerim 20 aylik evlendikten 2 sene sonra bebek dusunduk. Erken mi dusunmusuz ki:26::26: evet yatak odamdaki aynanin ici taki dolabi makyaj malzemesi taki falan koyabiliyosun.

neee bebeklerın 20 aylık ve böyle duzenlı bı evın var..ınanamıyoruuuuumm..
benımkı 12 aylık..ve heryer heryerde..

Cok saolun. Fayanslarimin renkleri hosda kaliteli degiller malesef mutayitin yaptigida anca bu kadar olur sildigim zaman cok gec kuruyolar. Bir kac sene sonra mutfagimi ve banyolarimi degistirmeyi dusunuyorum umarim sizde istediginiz gibi fayanslar bulursunuz

Begenmenize cok sevindim. Evet iki sene bu sorulara daha dusunmuyoruz erken demekten bitkinlik gelmisti

güle güle oturun canım çok güzel eviniz ama duvarlar biraz boş kalmış güzel tablolar alabilirsiniz bence...

Haklisiniz salonuma uygun uc tane ayna aldim ama daha asmaya firsatim olmadi. Birde guzel bi saat dusunuyorum ama bulamadim malesef. Holede biseyler dusunuyorum ikeaya gitmeye daha firsatim olmadi malum iki tane bebekle zor oluyor

Çok güzel eviniz maşallah ferah şık sade döşenmişBirkaç aksesuarla dahada güzel olacaktır sağlıkla mutlulukla oturun

Begenmenize sevindim. Evet bir kiz bir oglan ikisi bian da buyuyolar ama gercekten zor oluyor ikisinede yetismek. Sizinkinide allah bagislasin. Ben dagittiklari herseyi arkalarindan topluyorum bide ev genis olunca daginiklik pekde belli olmuyor

Cok saolun evet aksesuar almam lazim begendiklerim biraz ucuk fiyatliydi oyuzden halen arastirmaktayim

Zamanla tamamlanır onlarda büyük parçalar tamam ufak detaylar halledilir bir indirim kampanya daha uygun yerlere denk gelirsiniz mumlar biblolar olabilir salonunuza çok yakışacaktır fotoğraflık olabilir

Çok güzel eviniz güle güle oturun, ikizleriniz de Allah bağışlasın

eviniz çok güzel güle güle oturun eşyalar da uyum içinde benimkilere de çok benziyorlar oturma odan hariç ikizler miiii Allah yardımcın olsun canım ya ben 8.5 aylık bi taneyle baş edemiyorum ama yinede evin temiz tertipli düzenli maşallah

Cok tesekkur ederim. Evet gercekten yetismek zor ikisinede ama disardan bakinca cok sevimli geliyolar. Ama en guzeli birine bisey verince otekini dusunup iki tane almasi kardeslik bu diyorum. Birde farkli cinsiyette olunca ikisininde zevkine variyorum. Sizin bebisinizi de allah bagislasin gule gule buyutun

Bende her seyinizi begendim cok zevkli sadece salonda tv masanin uzerinde pek olmamis ve aksesur eksikligi goze carpiyo bence de zaten isin en zor kismi aksesuar secmek gule gule oturun ve cocuklarinizi buyutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…