Nerdeyse 5,5 senelik evliyim canin bebeklerim 20 aylik evlendikten 2 sene sonra bebek dusunduk. Erken mi dusunmusuz ki:26::26: evet yatak odamdaki aynanin ici taki dolabi makyaj malzemesi taki falan koyabiliyosun.
Nerdeyse 5,5 senelik evliyim canin bebeklerim 20 aylik evlendikten 2 sene sonra bebek dusunduk. Erken mi dusunmusuz ki:26::26: evet yatak odamdaki aynanin ici taki dolabi makyaj malzemesi taki falan koyabiliyosun.
Cok saolun. Fayanslarimin renkleri hosda kaliteli degiller malesef mutayitin yaptigida anca bu kadar olur sildigim zaman cok gec kuruyolar. Bir kac sene sonra mutfagimi ve banyolarimi degistirmeyi dusunuyorum umarim sizde istediginiz gibi fayanslar bulursunuzevin mobilyaların herşey çok güzel ağız tadıyla güle güle oturun. bende tadilata başladım banyo fayansı bakıyorum seninkiler çok hoşuma gitti pembe,bordo,mürdüm,gül kurusu tonları hoşuma gidiyor ama bakalım kısmet inş. bulabilirim :)
sade eve bayılıyorum çok güzzelmiş..güle oynaya otur..
Begenmenize cok sevindim. Evet iki sene bu sorulara daha dusunmuyoruz erken demekten bitkinlik gelmistiÖncelikle hayırlı olsun .
Evinize bayıldım. Çok sıcak....
5,5 yıl bence hiçte fena bi süreç değil. Hatta çevredeki soranlara 5 yıl ne dediniz merak ettim doğrusu. İnsan sıkılıyo artık.Bebek var mı? Ne zaman düşünüyosunuz? sorularından
Hayırlı geçimler , mutluluklar dilerim.
güle güle oturun canım çok güzel evinizama duvarlar biraz boş kalmış güzel tablolar alabilirsiniz bence...
çok zevkli tercihler olmuş güle güle kullanın
herseyın cok guzelmıs..ben cok begendım..
bu duzenı bı kac ay sonra bulamayacaksın sımdı tadını çıkar..
o bebıslerede masallah
bıde bırı kız bırı erkek,ıkız herhalde..allahım yaa ne güzel..
ben evde bı taneyle bas edemiyorum ama cok sevımlıler..
Çok güzel eviniz maşallahferah şık sade döşenmiş Birkaç aksesuarla dahada güzel olacaktır sağlıkla mutlulukla oturun
Cok saolun evet aksesuar almam lazim begendiklerim biraz ucuk fiyatliydi oyuzden halen arastirmaktayim
Cok saolun guzel dilekleriniz icinde ayrica tesekkur ederimÇok güzel eviniz güle güle oturun, ikizleriniz de Allah bağışlasın
eviniz çok güzel güle güle oturuneşyalar da uyum içinde benimkilere de çok benziyorlar oturma odan hariç ikizler miiii Allah yardımcın olsun canım ya ben 8.5 aylık bi taneyle baş edemiyorum ama yinede evin temiz tertipli düzenli maşallah