Hanimlar buda benim yeni evim........

canım evin çok hoş iyi günlerde kullan :)) yalnız bişe sorcam canım merak ettim patatesle soğan sepetinin arkasında ve karsısında iki sepet daha var onları ne olarak kullanıyosun :)) yanlış anlama tatlım bende nişanlıyım ev kurcağım için fikir olur belki bendede diye soruyorum:))

canım evin çok hoş iyi günlerde kullan :)) yalnız bişe sorcam canım merak ettim patatesle soğan sepetinin arkasında ve karsısında iki sepet daha var onları ne olarak kullanıyosun :)) yanlış anlama tatlım bende nişanlıyım ev kurcağım için fikir olur belki bendede diye soruyorum:))
Begenmenize sevindim. Buyuk olan kapakli sepeti copluk olarak kullaniyorum cop kovasindan daha sik duruyor. Digerinide cocuklara portakal sikmak icin fazlaca portakal aliyorum onu dolduruyordum.

Begenmenize sevindim. Buyuk olan kapakli sepeti copluk olarak kullaniyorum cop kovasindan daha sik duruyor. Digerinide cocuklara portakal sikmak icin fazlaca portakal aliyorum onu dolduruyordum.
anladım canım sanırım mutfağın orasıda evet bende şık durduğu için sormuştum zaten iyi fikir :))

Güle güle oturun. Huzurunu bol olsun. Ben birsey sormak istiyorum. Yatak Odanizda Takı dolabı gördüm. Kullanışlı mi, memnun musunuz? Ben de almayi düşünüyorum da...

Tasinali 1 ay olduama daha evimi tam olarak tamamlayamadim ozelliklede aksesuar konusunda. Salonuma runner diktiriyorum daha teslim almadim aksesuar bakiyorum ama daha icime sinen bisey bulamadim bu konuda sizden yardim bekliyorum hanimlar her turlu elestiriyede acigim buyrun evim....
Eki Görüntüle 984470 Eki Görüntüle 984474 Eki Görüntüle 984451 Eki Görüntüle 984450 Eki Görüntüle 984452
salonunu çok beğendim güle güle otur inşallah:)

X