Hanimlar buda benim yeni evim........

Saol canım cok yardimci oldun

Kızmamm asla kızmam..En yakın arkadaşlarım ikiz anneleri bir anlatıyor çektiklerini off diyorum biri kucağımda biri ayağında diyor...Ama ikisi birden çıktı aradan işte..Teşekkür ederim bu arada(dualarınız süperdi).Allah size güç kuvvet sabır,bebişlerinize de sağlıklı uzuuuun ömürler versin inşallah..

Aynen birini kucagimda birini ayagimda salliyordum bende off ne gunlerdi uykusuz geceler neyseki onlar bitti artik. Ama simdide yaramazliklari basladi. Ama her donemin ayri bir zorlugu bi okadarda guzelligi oluyor. Bende sizin guzel dualariniz icin cok tesekkur ederim

Hepsi birbirinden güzel. Allah ağzınızın tadını bozmasın..

Salonun koltuk takımları çok güzel nerden aldınız?
Ve salonun avizesi de hoşuma gitti. Ben de salonuma böyle avize istiyorum.
Güle güle oturun.

Salonun koltuk takımları çok güzel nerden aldınız?
Ve salonun avizesi de hoşuma gitti. Ben de salonuma böyle avize istiyorum.
Güle güle oturun.

istanbul masko dan gruplar mobilyadan aldim cnm. avizeleride sanirim gaziosmanpasaydi avizeciler carsisi var ordan aldim. begenmenizede cok sevindim

evet bir kiz bir erkek ikizlerim var. allah sizede saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Aminbenim eşim çok istiyordu ikizi hemde sizinkiler gibi bir kz bir erkek seklinde ultrasonda tek gözükünce ikiz hayal oldu eşimin halaları ikiz diye ümitlenmiştik ama Allah sağlık sıhhat versin yeter Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sizede

Hersey çok guzel , çok ferah bir ev canım maşallah ,
güzel günlerde sağlıkla oturun insallah , kuzucuklarına da öp lütfen yerime

canım evin çok güzel güle güle oturun =))

yalnız şunu belirtmek isterim yemek masası tv nin önünde duruyor ya onu ordan kaldır bence çünkü kötü görünüyor...

şöyle yap; yemek masasını tv nin arşısındaki pencerenin oraya koy, koltukların arkasında kalsın böylece daha şık ve derli toplu görünecektir...

tabi sen bilirsin yinede =))

Hersey çok guzel , çok ferah bir ev canım maşallah ,
güzel günlerde sağlıkla oturun insallah , kuzucuklarına da öp lütfen yerime

mervecim nadilsin seni gorunce heycanlandim eski gunler geldi aklima hatirladin mi beni haziran annelerinden sonra herkes birer yazismayi biraktik. ama guzel gunlerdi ozledim valla hepinizi. begenmenede cok sevindim cnm sende kizini ve oglunu op yerime cnm

samimi yorumunuz icin cok tesekkutler. evet dediginizi bende dusundum bu halinden sıkılinca dediginiz gibi yapmayi planliyorum tekrar cok tesekkur ederim

amin cnm olsun belki ikinciye ikizlerin olur bellimi olur

Merhabalar eviniz çok güzel, Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah :)
Bende 6 ay sonra evleneceğim, oturacağımız evin salonu sizin salona çok benziyor. Ve tarzınızda tam benlik. Eşyaları alacağımda acaba bizim salonda da bu şekilde ferah durur mu bilemedim.
Size zahmet olmazsa salonunuzun en x boy oranını öğrenebilir miyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…