Hanimlar buda benim yeni evim........

Ayy çok güzel evin var banyoların yatak odan hepsi çok hoş ama bebeklerinin odası diyecek söz yok inşallah benimde ikizlerim olurrr :):) Maşallah :nazar: :nazar:

Ayy çok güzel evin var banyoların yatak odan hepsi çok hoş ama bebeklerinin odası diyecek söz yok inşallah benimde ikizlerim olurrr :):) Maşallah :nazar: :nazar:

Begenmenize cok sevindim cok tesekkur ederim. Ikizleriniz olduktan sonra bu soylediklerinize pisman olabilirsiniz. Ama yinede istiyorum diyosaniz insallah olur hatta biri kiz biri erkek olsun iki duyguyu da bi anda tadin

Bende her seyinizi begendim cok zevkli sadece salonda tv masanin uzerinde pek olmamis ve aksesur eksikligi goze carpiyo bence de zaten isin en zor kismi aksesuar secmek gule gule oturun ve cocuklarinizi buyutun

Fotolara bakinca tv sanki masanin ustundeymis gibi cikmis ama masanin arkasinda konsol var onun ustunde tv. Evet aksesuar secmek cok zor begendiklerimin fiyatlari cok ucuktu insalkah butceme gore biseyler bulurum yorumunuz icin ayrica tesekkur ederim

Begenmenize cok sevindim cok tesekkur ederim. Ikizleriniz olduktan sonra bu soylediklerinize pisman olabilirsiniz. Ama yinede istiyorum diyosaniz insallah olur hatta biri kiz biri erkek olsun iki duyguyu da bi anda tadin

Ya benim ikizlerim olsa daha iyi olur yoksa eşimin ailesinden çocuk bana kalmaz o kadar istiyolar ki torun olsun sevelim diye :) ikiz olsun ki bana da kalsın :) Şaka bi yana da bilmiyorum zor olur kesinlikle ama yine de çok tatlı geliyor :) davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş benimki de öyle :) Ama sizin bebek odanızı görünce çok özendim :)

Mrb evinizi çok beğendim bende misafir salonu alıcım tarzınıza yakın şeyler bakıyorum mobilyalarınızı nereden aldınız ve özellikle salonunuz aşağı yukarı ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim? Bu arada evin en güzel yeri bebişlerin odası huzurlarda oturun

Mrb evinizi çok beğendim bende misafir salonu alıcım tarzınıza yakın şeyler bakıyorum mobilyalarınızı nereden aldınız ve özellikle salonunuz aşağı yukarı ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim? Bu arada evin en güzel yeri bebişlerin odası huzurlarda oturun

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim begenmenize cok sevindim. Mobilyalari maskodan guruplar mobilyadan aldik. Yatak odasiyla hepsi 20 bin tl tuttu sanirim sadece salonum 14 bin civari olmasi lazim. Zaten en uygun yerde guruplar mobilyaydi ve verdilleri tarihde de urunleri teslim ettiler memnunda kaldik yani

maşallah eviniz çok ferah kullanışlı :) nazarlardan korusun rabbim güle güle oturmanız nasip olur inşallah

Salon mobilyaların çok güzel yakışmış, Her salona bu kadar yakışmıyor bu tarz. Güle güle oturun..

canım evın cok guzel ve ferahh ben bısey sorcaktım salonundakı mobılyalardan memnunmusun bnde o tarz ıstıyorum ama kullanısını bılmıyorum sence nasıl

Güle güle oturun inşallah eviniz çok güzel ferah.Tarzınızı da beğendim..Ama en şık bence yatak odası sade ve şık olmuş perdesiyle örtüsüyle..Huzurla oturun inşallah..:nazar: Profil resmindekiler sanırım ikizlerin yüzlerce kez maşallah:nazar::nazar::nazar:Benim en çok istediğim şeydir ikiz bebişlerim olsun darısı başımıza:KK1: Zor biliyorum ama ikisi bi arada çıkıveriyor işte Allah yardım etsin sana..

Salon mobilyaların çok güzel yakışmış, Her salona bu kadar yakışmıyor bu tarz. Güle güle oturun..

Cok tesekkur ederim. Evet salonum cok genis mobilyalari teslim edenlerde ayni sizin dediginizi dedi. Mobilyalar genis genis oldugu icin buyuk salonda daha bi hos duruyor

canım evın cok guzel ve ferahh ben bısey sorcaktım salonundakı mobılyalardan memnunmusun bnde o tarz ıstıyorum ama kullanısını bılmıyorum sence nasıl

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Benim imizlerim kucuk oldugu icin salonu pek kullanmiyoruz cogunlukla oturma odasindayiz. Sadece misafir geldiginde salona geciyoruz ama simdiye kadar bi sorun yasamadim. Salonunuz genisse kullanisinda bi problem yasamazsiniz bundan eminim ama...

harika, maşallah, Allah nazarlardan saklasın. zevkli ferah temiz...

Güle güle oturun inşallah eviniz çok güzel ferah.Tarzınızı da beğendim..Ama en şık bence yatak odası sade ve şık olmuş perdesiyle örtüsüyle..Huzurla oturun inşallah..:nazar: Profil resmindekiler sanırım ikizlerin yüzlerce kez maşallah:nazar::nazar::nazar:Benim en çok istediğim şeydir ikiz bebişlerim olsun darısı başımıza:KK1: Zor biliyorum ama ikisi bi arada çıkıveriyor işte Allah yardım etsin sana..

Begenmenize gercekten cok sevindim. Sanirim evli degilsiniz az kalmis dugune. Umarim cok cok daha guzel bi eviniz olur. Veee rabbim sizede ikiz bebis nasip eder. Evet gercekten zor bazen tukendigimi hissediyorum ama anne demeleri tekrar enerji yukluyor bana. Gercekten gonulden ikizleriniz olmasini diliyorum. ( sakin olduktan sonra bana kizmayin)

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Benim imizlerim kucuk oldugu icin salonu pek kullanmiyoruz cogunlukla oturma odasindayiz. Sadece misafir geldiginde salona geciyoruz ama simdiye kadar bi sorun yasamadim. Salonunuz genisse kullanisinda bi problem yasamazsiniz bundan eminim ama...

Temizlik yaparken kolay mi peki movilyasi agir gözüküyor ben temIlik yaparkeb elime bisey gelnicek iticem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Temizlik yaparken kolay mi peki movilyasi agir gözüküyor ben temIlik yaparkeb elime bisey gelnicek iticem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Koltuklar agir degil cok rahat iterek siliyorum. Zaten yuksek ayaklarida itmesem bile elimle altlarini cok rahat silebiliyorum. Masa agir ama onu itme gibi bi sansiniz yok. Ama ben sandalyeleri cekip altini oyle siliyorum. Vitrinin ve konsolun ayaklarida yuksek cekmeme gerek kalmiyo rahatca siliyorum. Temizligi konusunda hic sorun yasamadim

X