Hanımlar Bana Bir El Atın 😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğalgaz faturası biraz da kombiye bağlı. İç Anadolu da yaşıyorum,İstanbul'dan daha soğuk buralar. Kombim 42 -45 derece aralığında yandı hep. Evim 23 dereceydi. 460 lira fatura ödedim,içinde sıcak su ve Ocak da dahil. Alt katim boş yanmıyor da.

Bu arada kombiyi hiç kapatmiyoruz 7-24 yanıyor yani.

Burası bugün -5 lerde. Ama faturanıza çok şaşırdım benim dayımların 3+1 ine 550 geldi siz 4 kat demişsiniz. Güzel bir denge yakalamışsınız

Sanırım İngiltere'ydi orada da enerji ve doğalgaz epey zamlanınca millet protesto falan yapmış bunun üzerine bakanlıktan enerji tasarrufu yapılsın diye öneri listesinde bulunmuşlar.
Listedeki bir öneriyi yazıyorum; kedinize sarılın. :)

(Tamamen mizah :) )

Isınma büyük problem. Ben de İstanbuldayım, 65te yanıyor kombi. Isınamıyoruz. Klima+şömineyle destekliyoruz o da sürekli olmayacak artık şu zamlardan sonra. Önerileri ben de takip edeceğim.
65 nasıl ısınmıyor ya..yalıtım yok mu

Kuyruk acını anlıyorum ama benden sana ekmek çıkmaz. Konularımdan engelliyorum seni bye :)

abi saka mi hajahajah bi forumda bi insana bu kadar kurulmak normal degil. go get a life.

Siteden bir ara gittim ama döndüğümde de sen gitmiştin, sevindim beybiii Hot & coldu neremden nasıl uydurmuşum wowowowo hot & cool o böyle fanlı fanlı çalışıyo ya heh diyorum elektrik sayacı dönüyo şu an kapat kızım. 37 derecede açıyorum yatak odama yarım saat mis gibi yapıyo ama sonra kapatıyorum hemen. Faturaya 1000 er 1000 er tl eklemiyosa onu daha uzun açabilirim aslında güzel ısıtıyo çünkü

Ben ayaziyla meşhur bir yerde öğrenciydim. Öğrenci evimde petek falan yoktu, UFO ile isinirdik.
Bazen çok üşüyünce beş dakikalık balkona çıkardım, döndüğümde oda sıcacık gelirdi bu da bir yöntem

Ben ordan termal body almıştım hiç işe yaramamıştı ama o bodyleri sıcaklık derecesine göre satıyolar ya ondan belki de. Bi daha bakıyım eksi 100 dereceye kadar bişey C Calcifer termal içliğe kaldım gel

İçlik giyende piçlik olmaz kardeş

Odayı kırıcak kadar ısıtıyorsa alayım madem, mune abla böyle duvarlar soğuk yer soğuk resmen. Daha taşınalı ne kadar oldu dersen 1 hafta oldu olmadı, o kadar günde 0 bi bos dairenin ısınıp kendini toplamasını beklemem de hata olabilir şu an belki.

valla simdi turkiyedeki zamlari tam bilmiyorum ama babamin ofiste gunde 12 saat falan araliksiz calisiyor. elektrik faturasina etkisi 200-250 arasiymis gecen gun birine bahsederken duydum. kendimde oyle bi olcum yapamiyorum cunku yurt disinda calistiriyorum 7/24

Ağlanacak halimize gülüyoruz resmen. Ekmek yoksa pasta yiyin gibi olduk. Kombiyi kapat, yorganı 2 tur dola vücuduna öyle otur evde suyu kaynat ayaklarını içine sok.
Ev amerikan mutfak, gecen aksam ne yemek yapsam zaten işten geldim diye düşünürken dedim ki makarna kaynatıyım de oda da ısınsın, cidden ısındı sinirim bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…