Hanımlar Bana Bir El Atın 😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de ayda 4 5 civarı kazanıp yakıt masrafını dert ediyorsunuz haklısınız sanıyordum.barınma ısınma beslenme temel ihtiyaçlardır bunlardan kısılmaz.bu ay 695 tl geldi ödeyeceğiz.tir tir titreyerek biriktirdiğim parayı ne yapayım?başka yerden kısarım gerekirse

şimdikk bu tavsıyelerımı yazan bacılar illaki olmustur sayfalara bakamadım ama kesinliiiikle kendine acilen alt üst kalın polar pijama takımı edin bitane. sıcak tutacak panduf, kalın çorap ve kesinlikle 1-2 tane sıcak su torbası. kapının altından vs soğuk geliyosa, kapı altı süngeri edin net fark oluyo aynı zamanda camlar içinde geçerli.
(ve en kucuk odada oturun)

-ekleme-
bacım sen ne yaptın ya o kadar maaş'a iliklerin donana kadar niye oturuyon?
zaten tum gun işte değilmisin? aksam geldiğinde yak kombini mis gibi gece yatarkende kapatırsın kalın yorganla yat, sabah içinde kalın sabahlık al bitane mis gibi hiç üşümezsin ki

Son düzenleme:
1+1 evmiş ama neden tamamını ısıtmasın da bunlarla uğraşsın ?

kışın ev 30 dereceye kadar ısıtılmaz ısıtmaya kalkarsanız o fatura 2000lşranın altında kesinlikle gelmez, normali 21-24 derece arasıdır. Oda termostatı alın, kombiyi 65e çekin. Oda ideal ısıya gelince kombi devre dışı kalır. Bina boş ve yeniyse bu kışı biraz zor geçirirsiniz. Allah kolaylık versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…