Hani Hayat Müşterekti?

Bu terapist hangi şehirde ?

Bu annemin düşüncelerini kendiminkinden ayırt etmeye çalışma şeysi bende de çok işe yaramıştı. İnsan olgunlukta level atlıyor buna dikkat etmeye başlayınca. Bireysel terapinin senin için çift terapisinden çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. İlk başta acılı olur ama zamanla seni huzura yaklaştıracaktır. Senin için en doğrusunu ve en güzelini bulman dileğiyle

Merhabalar kk kızları güncelleme ile geldim. Terapi sürecimiz eşimin ve benim bireysellerimiz devam ediyor. Benim değersizlik ve güvensizlik ile ilgili sürecim, Eşiminde anksiyete ve kaygı ile ilgili süreçleri devam ediyor. Bizim aramız ise parçalı bulutlu ama genel olarak iyiyiz. En azından tartışıp gerildiğimizde artık daha kısa küsüyor() yatak ayırmıyoruz daha çok konuşuyoruz ve evdeki günlük rutinlerimizi(yemek temizlik(iş bölümü yapıldığı gibi) vb.) aksatmıyoruz. O zamanda her ne yaşandı ise daha çabuk atlatıyoruz.

Terapiste bir dönem vajinismus sorunum vardı ondan bahsetmiştim laf arasında.Aslında hala zor oluyor benim için o konuyu biraz derinleştirmek istedi. O sorunu da kendi çabamla aşmıştım. Her şeyi tek başıma yapmak zorunda olmadığımı olmadığımı söyledi. Bende başka türlüsünü bilmediğimi söyledim. Öğreneceğiz dedi. Böyle kızlar durumlar.

Ben çokk umutluyum çokk iyi gidiyorsunuz ikiniz de

Teşekkürler bizi guncellemesiz bırakmadığın için
Gelişmelere sevindim,güzel şeyler bunlar.
Belki de böyle bir olay olmasa kendinle ilgili sorunları cozmek için hiç destek almadan, her şeyi sırtlanmaya devam edecektin ve zamanla mutsuz bir kadın olacaktın - toplumdaki çoğu kadın gibi-
Umarim her ikiniz için de hayirlisiyla sonuçlanır

Güncelleme için çok teşekkür ederim kendi adıma…

Çok daha güzel haberlerini alalım inşallah.

Çok yönlü bir değişim sürecine girmişsiniz, bu mükemmel, inşallah devamı da güzel gelir. Yeni güncellemeler bekliyoruz, yolunuz açık olsun

Malesef erkek kafası,herşeyi kadına yıkıyorlar. Evet eşim yardım eder ama yemek yapmaz, bilmez çünkü. ütü yapmaz anlamaz çünkü. e bunlar bana kaldıktan sonra bi çamaşır makinasını doldurur bazen asar da, bulaşık makinasını yerleştirir yıkanınca boşaltır, (her zaman değil) camları o siler bana asla bırakmaz ama ayda yılda bir siler.1 yıldır evliyim toplasan 4 kere silmiştir. süpürge desen robot süpürgemiz her gün süpürüyor zaten, silme işi de bende genelde
Yani bu konu için boşanılır mı bilemedim. Onun dışında iyiyseniz ortak bi yol bulunur. İkiniz de maaşınızdan belli bir meblağ koyarsınız ortaya kadın tutarsınız. Yani çözülemeyecek işler değil. Nasılsa siz de çalışıyorsunuz maaşınız 10 ar bin tl ise atıyorum sanki 9.500 tlmiş gibi düşünün ikinizin de. kalanı temizlikçiye gitsin ayda 2 kere çağırsanız yeter.

İnşallah hayalinden de iyiye gider

Ya bunlarında yapamam bilmem laflarından gına geldi.. nice aşçılar erkek degil mi, üstelik yemekleri o kadar güzel ki..sanki o aşçılar anasının karnında mı ögreniyor.. canım yapmak istemiyor demiyorlar da

Güncelleme için kendi adıma teşekkür ederim.

Mutluluğun artarak devam etsin inşallah kardeşim…

Nasılsın probis, ne durumdasınız? Merak ettim sizi.
Merhabalar pamuk ve konumu takip eden arkadaşlar. İyiyim iyiyiz teşekkür ediyorum. Hiç kavgasız gürültüsüz küsmesiz tartışmasız ilk bir ayımız geride kaldı.

Kocaman kocaman abarttığımız her şey şimdi aramızda sadece huysuzluğu başladı şeklinde bir iki naz niyaz,bir iki nabız yoklama(her şey yolunda mı, küsülmüş mü diye kontrol etmekle) ile sonuçlanıyor.

İkili ilişkilerimizin dışında gelişen bir kaç tatsız olay yaşandı. Yaklaşımı çok sakin ve ılımlı oldu ikili tartışmalarımızda da öyle tansiyonu yükseltmemeye(el kol hareketi gibi, ses yükselmesi gibi) ve kendimizi ifade etmeye çok özen gösteriyoruz. Birimiz yükselmeyince diğerimizde yükselemiyor.

Ev işleri gibi konularda herkes elinden geleni yapıyor. Paylaşıldığı gibi gitmiyor ama birbirimize yardımcı olarak yapılıyor her şey. eskisi gibi hissetmiyorum içime siniyor. İçime sinmeyen bir şeyde açık açık söylüyorum hiç beni anlasın diye beklemiyorum artık.

Arkadaşları ile sık görüşme durumu vardı. O kendi kendine haftada bire düştü. Bazende ben aileme gidince yada ekstra bir arkadaşı gelince iki kere çıkıyor. Ben az olduğu için mutluyum o da görüşmelerden dönünce ben sıkıntı çıkarmadığım için mutlu.

Terapistle olduğu gibi kabul etmeye dair, evlenmeden önceki ilişkimizdeki arkadaş oluşumuza dair bir görüşme yapmıştık. Kendi adıma buna da özen göstermeye çalışıyorum. Biraz evlendik biz diyerek evliliği bir kalıba sokmaya çalışmamda bize zarar vermiş onu gördüm. Biraz esnek davranmaya şakaya vurmaya da alışmaya başladım. Bir ebeveyn gibi olan kuralcı yapımı esnetmeye çalışıyorum.

Geçenlerde küçük bir ev kazası geçirdim. Canım yanmadı ama korktuğum için ağladım.Normalde eşim nasıl düştün, niye önüne bakmadın, nereden düştün, göster tam olarak neresi, elindekini öyle tutmasan bastığın yeri görürdün gibi cümleler söyleyip beni iyice kızdırdı. Düşmekten ötürü suçluymuşum gibi bana yardımcı olmayan bir yığın soru ve tavsiye. Ama bu kez sadece geldi canımın yanıp yanmadığını sordu. Korktuğumu söyleyince uzun uzun sarıldı. Belki basit bir şey ama nasıl aradığım şeydi anlatamam. Kendimi anlaşılmış kuş gibi hafif hissettim hemende toparladım zaten.Bazen başıma gelen bir tartışmayı( gerek veli, gerek öğrenci, gerek idare) anlatıncada iki çift laf edemeden aman takma, sende şöyle yap diye tavsiye verirdi. Yaşayanlarınız bilir ya tavsiye istemezsiniz dinlenmek hak vermek duygunuzu paylaşmasını istersiniz. İşte bunlar yoktu bizde şimdi yeni yeni kavuşuyoruz. Birbirimizle evliliğin içinde yeniden tanışıyoruz.

Terapist ile şuan ben tekli seanslarıma gidiyorum. Çünkü çiftli seanstan sonra benimle bir süre tek devam etmek istedi. Çift iken biraz farklı davrandığımı düşünüyor terapistimiz.

Lafı uzattım kısacası her şey yolunda görünüyor bizim için daim olmasını diliyorum. Dediğim gibi bazı talihsiz olaylar yaşansa da ikili ilişkimiz iyi olunca hiç biri üzmüyor beni, onu karşımda değil yanımda görünce gücüm sabrım yenileniyor. el birliği ile geliyoruz üstesinden. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum

Aman maşallah aynen böyle devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…