- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.481
Ha yok küstüğümüzden beri evde yemek temizlik yok.Adamın işine geldiği o kadar belli ki. Konu sahibini sevmiyor zaten, ne güzel artık sohbet etme - ilgi gösterme derdi kalmadı. Adam işten çıkınca gezip tozup bir de üstüne kadının maaşını arabasını kullanıp keyfine bakıyor. Üstte de dendiği gibi eve gelince de temiz çamaşırlar hazır yemek falan. Daha ne olsun… Küserek kendine hizmet ettiriyor valla helal yani.
Hala mi küsüksünüz? Kaç hafta oldu?Ha yok küstüğümüzden beri evde yemek temizlik yok.
4 üncü haftaya girdikHala mi küsüksünüz? Kaç hafta oldu?
Araba kimde, o kadar artistse küsüp konuşmadığı kadının arabasına da tenezzül etmesin, yok öyle işine geleni alıp, işine gelmeyene sırtını donmeHa yok küstüğümüzden beri evde yemek temizlik yok.
Kesinlikle katılıyorum. Hep iyimser olmaya çalıştım bu konuda. Adam idrakinde değil evlendiginin diye düşündüm ama bu kadar basit konuyu 4 hafta uzatıp küsmesini bilen adam hala eşinin arabasıyla geziyor bana bile dokunuyor, probisini hiç üzmek istemiyorum yazipta ama zaten her şeyin farkında.Araba kimde, o kadar artistse küsüp konuşmadığı kadının arabasına da tenezzül etmesin, yok öyle işine geleni alıp, işine gelmeyene sırtını donme
Kimse tarafından ikna edilmek istemiyorum. O yüzden ailem konuşmak istesede ben bu adamla konuşşunlar istemiyorum. Ne yaşadığımızı en iyi biliriz. Onun ailesi kötü bir söz etmediler şimdi benimkiler kötü konuşacaklar biliyorum. Bu kezde bununla ilgili yıpranacağım.Ailen gelince ne yapmayı düşünüyorsun Probis? Onları bekliyorum demişsin bir yorumunda.
1 aydır bu saçmalığa dayanmanı bende anlamıyorum açıkçası. Sabır değilde daha kötüye gitmenin korkusuyla bekliyorsun gibi.
Eşinin birşeyleri anlayıp, olumlu adım atacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.
Olay senin kendine zarar verecek bir sinir patlamasıyla ailelere yansıyacak muhtemelen. Onlarda yapıcı olmaya çalışacak falan. Klâsik hikaye. Kendini o kadar yıpratmadan bir karar vermen gerekiyor. Her türlü sonucu göze alarak.
Korkuyorsun sen, ailen bununla uğraşma, yol yakınken boşa gitsin diyecekler diye. Onun ailesi tabi kötü söz etmeyecekler, mis gibi gelinsin, bi zahmet zaten.Kimse tarafından ikna edilmek istemiyorum. O yüzden ailem konuşmak istesede ben bu adamla konuşşunlar istemiyorum. Ne yaşadığımızı en iyi biliriz. Onun ailesi kötü bir söz etmediler şimdi benimkiler kötü konuşacaklar biliyorum. Bu kezde bununla ilgili yıpranacağım.
Olumlu bir adım beklemiyorum atsa karşılık verir miyim bilmiyorum. Yeniden döneceğim evlilik beni mutlu etmeyecek biliyorum hissediyorum. Hoş o evliliğe dön diyende yok zaten.
Ben sorunlar öylece duruyorken sevişecek libidoyu kendimde bulamıyorum, kocam da öyle. Hadi bugün seviştik , yarın ne yapacağız. Bu çözüm yöntemi değil bence üstünü örtüp devam etme yöntemi. Bazı sorunlara işler ama gönlün kırıldıysa olmaz. Yoksa sokaktaki adamla da sevişilir mesele o değil ki. Eşin bir farkı olmalıKari koca yatakta dovusur derler. Baktik konusarak cozemiyoruz, bizde sevisiriz. Arayi duzeltme yontemimiz bu. Hadi bunu gectim 21 gun yanasmayacak kadar buyuk bir olay yok ortada. Cinselligin eksik oldugu bir evlilikte araya sogukluk giriyor. Belki bu yuzden küslükler bu kadar uzuyordur
Konu sahibinin ailesi uğraşma bu adamla diyecek bir aile değil bence. Hatta konu sahibini suçlu bulurlar gibi geliyor bana. Yani idare et derler gibiKorkuyorsun sen, ailen bununla uğraşma, yol yakınken boşa gitsin diyecekler diye. Onun ailesi tabi kötü söz etmeyecekler, mis gibi gelinsin, bi zahmet zaten.
Öyle olsa çekinmezdi bu kadar. Korkuyor ailesi duyacak diye resmen, onlar gelene kadar biraz düzelse diye içinden ne dualar okuyor eminim.Konu sahibinin ailesi uğraşma bu adamla diyecek bir aile değil bence. Hatta konu sahibini suçlu bulurlar gibi geliyor bana. Yani idare et derler gibi
İşte ailesinin dırdırından, kendisini suçlu bulmasından korkuyor bence. Çünkü daha önce bu tarz bir yorumunu okudum sanki konu sahibinin.Öyle olsa çekinmezdi bu kadar. Korkuyor ailesi duyacak diye resmen, onlar gelene kadar biraz düzelse diye içinden ne dualar okuyor eminim.
Ama adamın ailesi Probis hakkında tek laf etmiyorlar, ha bi zahmet ama yapan da var şimdi, normalde eş ailesinden korkulur, Probis kendi ailesinden korkuyor.İşte ailesinin dırdırından, kendisini suçlu bulmasından korkuyor bence. Çünkü daha önce bu tarz bir yorumunu okudum sanki konu sahibinin.
Ben de onu diyorum, senin şimdi yüreğin pır pır çırpınıyor, anlarlar diye.Ailem arkamda o konuda. Çocuk çoluk olmadan boşan madem diyorlar.
Sizinkiler kötü konuşurlar tâbi. Bende olsam konuşurum çünkü suçlu olan sen değilsin. Bir yıllık evlilikte evladını bu kadar üzen, inciten damada anlayışlı konuşmaz normal bir aile ki onlar yaşanan herşeyi de bilmiyorlar.Kimse tarafından ikna edilmek istemiyorum. O yüzden ailem konuşmak istesede ben bu adamla konuşşunlar istemiyorum. Ne yaşadığımızı en iyi biliriz. Onun ailesi kötü bir söz etmediler şimdi benimkiler kötü konuşacaklar biliyorum. Bu kezde bununla ilgili yıpranacağım.
Olumlu bir adım beklemiyorum atsa karşılık verir miyim bilmiyorum. Yeniden döneceğim evlilik beni mutlu etmeyecek biliyorum hissediyorum. Hoş o evliliğe dön diyende yok zaten.
Bazi mevzularin cozumu yok. Probisin son yasadigi eve gelirken habrr vermeme konusu uzerine uzun uzun konusulacak bir konu degil. Kusura bakma hayatim, aklima gelmedi dese zaten konu kapanacakti. Kendimden bir ornek vereyim: otobüsteydik, esim hastaydi sen in ben bir durak sonra marketin onunde inip süt alip oyle geleyim dedim. Gitme, gidecegim derken atistik. Dunyanin en sacma konusu. Surat astim sonra malum son. Bunun üzerine konusmaya gerek yok bana gore. Cok buyuk mevzu zaten seviserek halledilmez. Dediginiz gibi ustu kapanırBen sorunlar öylece duruyorken sevişecek libidoyu kendimde bulamıyorum, kocam da öyle. Hadi bugün seviştik , yarın ne yapacağız. Bu çözüm yöntemi değil bence üstünü örtüp devam etme yöntemi. Bazı sorunlara işler ama gönlün kırıldıysa olmaz. Yoksa sokaktaki adamla da sevişilir mesele o değil ki. Eşin bir farkı olmalı
Canım ProbisAilem arkamda o konuda. Çocuk çoluk olmadan boşan madem diyorlar.
İyi de tek problem eve gelirken haber vermeme değil ki, bunun arka planında başka şeyler de var. Amaan yatakta hallet boşver demek için sadece haber vermemenin yaşanmış oşması gerekiyorBazi mevzularin cozumu yok. Probisin son yasadigi eve gelirken habrr vermeme konusu uzerine uzun uzun konusulacak bir konu degil. Kusura bakma hayatim, aklima gelmedi dese zaten konu kapanacakti. Kendimden bir ornek vereyim: otobüsteydik, esim hastaydi sen in ben bir durak sonra marketin onunde inip süt alip oyle geleyim dedim. Gitme, gidecegim derken atistik. Dunyanin en sacma konusu. Surat astim sonra malum son. Bunun üzerine konusmaya gerek yok bana gore. Cok buyuk mevzu zaten seviserek halledilmez. Dediginiz gibi ustu kapanır