Hani Hayat Müşterekti?

Ha yok küstüğümüzden beri evde yemek temizlik yok.

Araba kimde, o kadar artistse küsüp konuşmadığı kadının arabasına da tenezzül etmesin, yok öyle işine geleni alıp, işine gelmeyene sırtını donme
Kesinlikle katılıyorum. Hep iyimser olmaya çalıştım bu konuda. Adam idrakinde değil evlendiginin diye düşündüm ama bu kadar basit konuyu 4 hafta uzatıp küsmesini bilen adam hala eşinin arabasıyla geziyor bana bile dokunuyor, probisini hiç üzmek istemiyorum yazipta ama zaten her şeyin farkında.

Ailen gelince ne yapmayı düşünüyorsun Probis? Onları bekliyorum demişsin bir yorumunda.
1 aydır bu saçmalığa dayanmanı bende anlamıyorum açıkçası. Sabır değilde daha kötüye gitmenin korkusuyla bekliyorsun gibi.
Eşinin birşeyleri anlayıp, olumlu adım atacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.
Olay senin kendine zarar verecek bir sinir patlamasıyla ailelere yansıyacak muhtemelen. Onlarda yapıcı olmaya çalışacak falan. Klâsik hikaye. Kendini o kadar yıpratmadan bir karar vermen gerekiyor. Her türlü sonucu göze alarak.

Kimse tarafından ikna edilmek istemiyorum. O yüzden ailem konuşmak istesede ben bu adamla konuşşunlar istemiyorum. Ne yaşadığımızı en iyi biliriz. Onun ailesi kötü bir söz etmediler şimdi benimkiler kötü konuşacaklar biliyorum. Bu kezde bununla ilgili yıpranacağım.

Olumlu bir adım beklemiyorum atsa karşılık verir miyim bilmiyorum. Yeniden döneceğim evlilik beni mutlu etmeyecek biliyorum hissediyorum. Hoş o evliliğe dön diyende yok zaten.

Korkuyorsun sen, ailen bununla uğraşma, yol yakınken boşa gitsin diyecekler diye. Onun ailesi tabi kötü söz etmeyecekler, mis gibi gelinsin, bi zahmet zaten.

Ben sorunlar öylece duruyorken sevişecek libidoyu kendimde bulamıyorum, kocam da öyle. Hadi bugün seviştik , yarın ne yapacağız. Bu çözüm yöntemi değil bence üstünü örtüp devam etme yöntemi. Bazı sorunlara işler ama gönlün kırıldıysa olmaz. Yoksa sokaktaki adamla da sevişilir mesele o değil ki. Eşin bir farkı olmalı

Korkuyorsun sen, ailen bununla uğraşma, yol yakınken boşa gitsin diyecekler diye. Onun ailesi tabi kötü söz etmeyecekler, mis gibi gelinsin, bi zahmet zaten.
Konu sahibinin ailesi uğraşma bu adamla diyecek bir aile değil bence. Hatta konu sahibini suçlu bulurlar gibi geliyor bana. Yani idare et derler gibi

Konu sahibinin ailesi uğraşma bu adamla diyecek bir aile değil bence. Hatta konu sahibini suçlu bulurlar gibi geliyor bana. Yani idare et derler gibi
Öyle olsa çekinmezdi bu kadar. Korkuyor ailesi duyacak diye resmen, onlar gelene kadar biraz düzelse diye içinden ne dualar okuyor eminim.

İşte ailesinin dırdırından, kendisini suçlu bulmasından korkuyor bence. Çünkü daha önce bu tarz bir yorumunu okudum sanki konu sahibinin.
Ama adamın ailesi Probis hakkında tek laf etmiyorlar, ha bi zahmet ama yapan da var şimdi, normalde eş ailesinden korkulur, Probis kendi ailesinden korkuyor.

Sizinkiler kötü konuşurlar tâbi. Bende olsam konuşurum çünkü suçlu olan sen değilsin. Bir yıllık evlilikte evladını bu kadar üzen, inciten damada anlayışlı konuşmaz normal bir aile ki onlar yaşanan herşeyi de bilmiyorlar.

Ailenle yaşayacağın şeyler, aynı evi içinde eşim dediğin insandan psikojik şiddet görmekten iyidir aslında ama sen bilirsin.

Bazi mevzularin cozumu yok. Probisin son yasadigi eve gelirken habrr vermeme konusu uzerine uzun uzun konusulacak bir konu degil. Kusura bakma hayatim, aklima gelmedi dese zaten konu kapanacakti. Kendimden bir ornek vereyim: otobüsteydik, esim hastaydi sen in ben bir durak sonra marketin onunde inip süt alip oyle geleyim dedim. Gitme, gidecegim derken atistik. Dunyanin en sacma konusu. Surat astim sonra malum son. Bunun üzerine konusmaya gerek yok bana gore. Cok buyuk mevzu zaten seviserek halledilmez. Dediginiz gibi ustu kapanır

İyi de tek problem eve gelirken haber vermeme değil ki, bunun arka planında başka şeyler de var. Amaan yatakta hallet boşver demek için sadece haber vermemenin yaşanmış oşması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…