- 19 Mayıs 2020
- 46.240
- 206.605
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.181
Gelini bakmayınca aklına gelirsiniz merak etmeyin.Kadınların mesaisi eve gelince de devam ediyor.
Erkekler elde telefon,kumanda,tablet, gazete v.s..
Lafa gelince gelenekselci takılan tipler, iş para kazanmaya gelince kadın erkek eşit hayat müşterek
annem bir keresinde kız ve erkek çocuklarının eşit olduğunu ama erkek evladın daha eşit daha özel güzel olduğunu söylemişti. o günden beri annemle iletişimimi minimuma indirdim. hoş, onun için değişen bir şey olmamış olmalı ki beni aramıyor.
Teşekkür ediyorumKonunun en başından beri şu mesajını bekliyorum desem
Kararlı duruşun için seni tebrik ediyorum. Eşin yeni yeni anlamaya başladı bence. Evliliğin ilk yıllarında olabilir. Kimse bize sorunsuz bir ilişki vaat edemez, bazen böyle çatışmalar çıkabiliyor. Sabrınla, kararlılığınla üstesinden geldin :)
Ağzıyla söylemese de tr’de çoğu anne böyle hissediyor bundan eminim. Annem de beni çok sever hiç şüphem yok buna, ama oğluşunun yeri çookk başkadır. İş fayda sağlamaya geldiğinde, her zaman oğlunun çıkarını kollar. Ne zaman fikir ayrılığına düşsek babamı ve kardeşimi bana karşı savunur. Nasılsa ben başka bir aileye “aidim”. Çoğumuz böyleyiz. Umarım ilişkiniz düzelir. Ama belki de görüşmemek sizin için en iyi olandır.Kadınların mesaisi eve gelince de devam ediyor.
Erkekler elde telefon,kumanda,tablet, gazete v.s..
Lafa gelince gelenekselci takılan tipler, iş para kazanmaya gelince kadın erkek eşit hayat müşterek
annem bir keresinde kız ve erkek çocuklarının eşit olduğunu ama erkek evladın daha eşit daha özel güzel olduğunu söylemişti. o günden beri annemle iletişimimi minimuma indirdim. hoş, onun için değişen bir şey olmamış olmalı ki beni aramıyor.
MerhabalarProbisinkokusu okul açıldığından beri sık takip edemiyorum. muhtemelen sen de aynı şekilde yoğunsundur ama son durum nedir ? epey zaman geçti merak ettim
Ne gibi sorunlar noldu ki?MerhabalarGothica_elt bu konuyla ilgili olarak sorun yaşamıyoruz. Zaman zaman ağırdan alıyor geç yapıyor bende nasılsa onun görevi illaki yapacak diye bir şey demiyorum. Geçte olsa kalkıp yapıyor. Şuan başka sorunlarımız var maalesef. Konuşmayan bir insanla en ufak sorunda bile çözüm bulmak çok zor. Bu evlilik bir gün bitecekte ne zaman bakalım. İte kaka devam ediyoruz şuan.
Ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler gerçekten. Yalnız beyimiz büyütüp biraz büyük sözler etti altından kalkamadı. Bekliyorum.Ne gibi sorunlar noldu ki?
Eskisi gibi. Ben sadece kira gönderiyorum onun dışında bir alışverişimiz yok. Ben bu durumdan da çok hoşlanmıyorum da bakmayın.En çok maaş konusunda tavırlarını merak ediyorum eşinizin. Acaba o konu nasıl ilerledi sizde?
Hangi konularda acaba özel değilse? Çok sevinmiştim işleri hallettiginizde. Umarım sizin için iyi şekilde sonuçlanırCeviz kabuğunu doldurmayacak şeyler gerçekten. Yalnız beyimiz büyütüp biraz büyük sözler etti altından kalkamadı. Bekliyorum.
Özel değil ama anlatmaya değer bir konu değil inanın. Ama beyimiz yatak ayırmaya ailelerimize söyleyip boşanma teklifi sunmaya başlayınca iş büyüdü ne yazık ki. Bende madem öyle bu kadar istiyorsan yapman gerekeni biliyorsun deyip her gün söyledin mi ailene diye darladım. Sen söyle(çünkü isteyen sensin) akabinde bende söyleyeceğim dedim. Ben Geri adım atmayınca o da bir adım atmaya korkunca kaldık öyle. Komik ya ben artık ciddiye alamıyorum.Hangi konularda acaba özel değilse? Çok sevinmiştim işleri hallettiginizde. Umarım sizin için iyi şekilde sonuçlanır
Erkeğin yatak ayırması çok komik geliyor bana ya. Irzına geçersin diye mi korkuyormus, yoksa uyurken kolu koluna değerse igrenir mıymış,derdi ne yani. Kocaman adamÖzel değil ama anlatmaya değer bir konu değil inanın. Ama beyimiz yatak ayırmaya ailelerimize söyleyip boşanma teklifi sunmaya başlayınca iş büyüdü ne yazık ki. Bende madem öyle bu kadar istiyorsan yapman gerekeni biliyorsun deyip her gün söyledin mi ailene diye darladım. Sen söyle(çünkü isteyen sensin) akabinde bende söyleyeceğim dedim. Ben Geri adım atmayınca o da bir adım atmaya korkunca kaldık öyle. Komik ya ben artık ciddiye alamıyorum.
İyi dileğiniz için sağolun
Allah sabır versinCeviz kabuğunu doldurmayacak şeyler gerçekten. Yalnız beyimiz büyütüp biraz büyük sözler etti altından kalkamadı. Bekliyorum.
Boşanmaktan başka aklıma bir şey gelmiyor mu? Geçen sefer terapiste gideceğimizi konuşmuştuk dedim. Sen git dedi. Bende demek sorunun bende olduğunu düşünüyorsun. Madem öyle düşünüyorsun bulduğun tek çözümü uygulayıp kurtul bu sorundan. Yine haftalarca konuşmayıp neyi bekliyoruz dedim. Yerime birini bulmasını bekliyorum sanırım. Bende o cesaret yok dedi. Söyleme cesareti var ama dedim.Erkeğin yatak ayırması çok komik geliyor bana ya. Irzına geçersin diye mi korkuyormus, yoksa uyurken kolu koluna değerse igrenir mıymış,derdi ne yani. Kocaman adam
Ben de işler düzeldi diye sevinmiştim
Ama kocanın daha yürüyecek çok yolu var anlaşılan bu evlilikte... İnşallah asabilirsiniz. Sonuçta iletişim kurup anladığı dilde konuşunca bir büyük problemi aştiniz. Belki doğru iletişim kurarsanız bu problemler de aşilir. Aile terapistine gitmeye karar vermiştiniz en son, bence onu ertelemeyin. Belki de içinizi açıp hisleri ve altında yatanlari paylaştıktan sonra bu kaostan daha mutlu çıkarsınız (bir önceki kaostan daha mutlu ciktiginiz gibi)
Asıl konuyu bilseniz o daha komik gerçekten iki çocuğun evliliği gibi. Sıkıldım.Allah sabır versinEşin ergenlikten çıkamamış galiba. Çift terapistine gitseniz?
Eee yatak ayırınca sonucun ne olacağını sanıyor? Yalvar yakar döndürecek değilsin herhaldeBende o cesaret yok dedi.
Bizim ilişkide roller karışmış durumda.Eee yatak ayırınca sonucun ne olacağını sanıyor? Yalvar yakar döndürecek değilsin herhalde
Gerçekten basit şeylerin mesele yapılması,büyümesi çok sinir bozucu ya. Daha yeni evlisiniz,cicim ayı sayılır. Derdi ne yani, mutluluk mu batıyor,kaos mu istiyorAsıl konuyu bilseniz o daha komik gerçekten iki çocuğun evliliği gibi. Sıkıldım.
Aynısını düşünmüşüz…Gerçekten basit şeylerin mesele yapılması,büyümesi çok sinir bozucu ya. Daha yeni evlisiniz,cicim ayı sayılır. Derdi ne yani, mutluluk mu batıyor,kaos mu istiyor