Hani Hayat Müşterekti?

Öyle tabi der ve haklı da olur. Ama işte hiç o duruma takılmaması sanki öyle bir şey yaşanmamış gibi hala maddi imkanları konuşması sağlıklı mı atlattık diye düşündürüyor. Bilmiyorum birden geriliyorum o da farkediyor.

E tamam adam işleri bölüştüm, maddi konular aynen devam diye bakıyor.

Evet haklısın bunu da yapmasını istemem. Sürekli ısıtıp ısıtıp getirmesini. Madem öpüşüp barıştık en iyisi ona güvenerek yoluma devam etmek. Daha fazla günleri zehir etmemek.

E tamam adam işleri bölüştüm, maddi konular aynen devam diye bakıyor.
Zaten sırf maddi konular aynen devam etsin diye işleri bölüştü bence...probisin sen eski ekonomik düzene geri dönünce atıyorum 6 ay sonra, iş bölümünden yine kaytarmaya başlarsa veya yine aşırı arkadaş canlısı olursa nasıl bir aksiyon alacaksın? Bunu düşündün mü?

Yine musluğu kesecek

Yani şimdi bunları düşünüp (diyelim 6 ay önceden)kendime yeniden hayatı zindan etmeyeceğim ama böyle bir durumda fragmanı gördü diye düşünüyorum. Filmin kalanını oynatmak zorunda kalırım heralde

Yine musluğu kesecek
Ya kâtip bu erkekler niye böyle? Ya gazla çalışıyorlar ya parayla...Bence de tam anlayıp kafasına guzzzzelce yerleşene kadar en az iki üç tur daha kösteklenmesi gerekecek bunun...Ben daha ilk derste herşeyi tam anlayan adam hiç görmedim çünkü...

Aynen öyle, şimdi tadını çıkar ama en ufak gevsemede ufak pekistirmeler yapmayı unutma

Alıntı yaptım sandım ama yapmamışım, o normal ben nasıl unutacağım diye düşünme, hatta artık bu konuyu düşünmemeye çalış. Evlilik böyle bir şey, sorun çözüldüyse geriye bakmayacaksın, yoksa dırdırcı teyzelere dönersin, ne sen mutlu olursun ne de o. Bir kaç haftaya toparlanırsın sen de, daha ne kavgalar çıkar, hepsini depolarsan çin işkencesi olur o evlilik. 5 yıl sonra kahkahayla anlatacaksın bu durumu arkadaşlarına ya da yeni evlilere, adam şimdilik hatasını görmüş gibi, keyfini sür bu durumun. Evlilikte sürtüşmeler olur-biter ve kaldığın yerden devam edersin.

Probisin, bu şekilde düşünmekte çok haklısın. Eşini tanımadığımız halde maaşını yollamama ve para konusunda nasıl bozulabileceğini tahmin ediyoruz. Bu konuyu hiç yaşanmamış gibi yapmasının altında bilmediğin bir borcu vs olabilir mi? Coin, borsa ya da habersiz çekilen kredi vs

Dediklerinizden sadece kredi mümkün olabilir. O da giren para belli eve çıkan para da ekstra bir şey ödeyebilecek durumda değiliz ya da böyle davranması sonucunda benden elde edebileceği verebileceğim ekstra bir şey yok

Agiz yokluyor muhtemelen. Bence uzerinde durmayin, sonucta adam icinden gelerek size yardim ediyor, is bolumunun dışında isler yapmis. Bir onceki postta gelecekle ilgili parasal hayaller kuruyor demissiniz. Cok takilmayin. Benim esimde hergun hayalinde kredi cekip, kapatiyor. Bazen sifir araba aliyor, bazen ev aliyor, bazen yatirim yapiyor, bazen arsa alip uzerine ev yapiyor . Gebeligimde calisiyordum, maasim vardi, denemek icin hadi kredi cekeyim, istediğini yapalim dedim, kabul etmedi. Hayal kurarken yuksekten ucmayi seviyorlar.

Bu çiçek hepimizin bilin bakalım kim yeni eğitim-öğretim yılımı kutluyor
Aman maşallah. Bak benim adam bunu akıl edemiyor hediye olarak çiçekten hoşlanmam evet ama bunu gönderse göklere uçarım. Allah daim etsin inşallah

Konunun en başından beri şu mesajını bekliyorum desem
Kararlı duruşun için seni tebrik ediyorum. Eşin yeni yeni anlamaya başladı bence. Evliliğin ilk yıllarında olabilir. Kimse bize sorunsuz bir ilişki vaat edemez, bazen böyle çatışmalar çıkabiliyor. Sabrınla, kararlılığınla üstesinden geldin :)

Erkeklerin ve erkek annelerinin öğretmen eş aramasındaki en büyük sebep işte bir söz var dışarıda hanımefendi,evde hizmetçi,mutfakta aşçı,yatakta ... Diye devam eder. Bunları bekliyorlar

Kadınların mesaisi eve gelince de devam ediyor.
Erkekler elde telefon,kumanda,tablet, gazete v.s..
Lafa gelince gelenekselci takılan tipler, iş para kazanmaya gelince kadın erkek eşit hayat müşterek
annem bir keresinde kız ve erkek çocuklarının eşit olduğunu ama erkek evladın daha eşit daha özel güzel olduğunu söylemişti. o günden beri annemle iletişimimi minimuma indirdim. hoş, onun için değişen bir şey olmamış olmalı ki beni aramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…