- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.161
Teşekkür ediyorum inşallahProbisinkokusu çokk sevindim son güncellemene. Daim olsun umarım. Yüzün hep gülsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum inşallahProbisinkokusu çokk sevindim son güncellemene. Daim olsun umarım. Yüzün hep gülsün
Öyle tabi der ve haklı da olur. Ama işte hiç o duruma takılmaması sanki öyle bir şey yaşanmamış gibi hala maddi imkanları konuşması sağlıklı mı atlattık diye düşündürüyor. Bilmiyorum birden geriliyorum o da farkediyor.İlk zamanlar iki taraf da dener birbirini böyle, evliliğin ilk zamanları önemli, birtakım eşikleri sağlıklı atlatırsan sorun yok, atlatamazsan devam eder öyle. Şu durumda para mevzusuna takılmaman lazım, adam bu sefer hem evde işleri bölüştüm hem evi tek geçindirıyorum, alemin eşeği ben miyim der.
E tamam adam işleri bölüştüm, maddi konular aynen devam diye bakıyor.Öyle tabi der ve haklı da olur. Ama işte hiç o duruma takılmaması sanki öyle bir şey yaşanmamış gibi hala maddi imkanları konuşması sağlıklı mı atlattık diye düşündürüyor. Bilmiyorum birden geriliyorum o da farkediyor.
Evet haklısın bunu da yapmasını istemem. Sürekli ısıtıp ısıtıp getirmesini. Madem öpüşüp barıştık en iyisi ona güvenerek yoluma devam etmek. Daha fazla günleri zehir etmemek.Üniversitedeyken aile sosyolojisi diye bir dersimiz vardı, çok fazla makaleden sorumluyduk. İçlerinden birini hiç unutamam kkda da hep söylerim:)
İkili ilişkide yaşanan bir kötü olaydan sonra ya ayrılın ya da unutup hiç yaşanmamış gibi devam edin. Ama asla hem affedip hem de içinde kininizi yasatmayin diyor
Yani mesela adam aldattı,ozur diledi. Baristin. Mahcuplukla adam çok daha iyi davranıyor. Her kavgada 'sen beni aldatmıştin' diye üste cikacaksan, 'şifreni ver sana güvenmiyorum' kavgası yapacaksan bu berbat bir evlilik hayatı yaşamandan başka bir şeye sebep olmaz.
Ya unut affet, unutamıyorsan da hayatı zehir etme ayrıl..
Ya da ailelerden sebep gerilme olduysa .. her kavgada 'senin anan böyle, bacın şöyle yapti' diye kinini sağlam tutacaksan o evlilikten olmaz. Büyük kavga sonrasında baristiysaniz ikiniz de sıfırdan başlayın...
Örnekler çoğaltılabilir:) kendi iliskimde de bunu baz alırım hep. bir olay olduysa affedebileceksem affeder konuyu hiç açmam, ama unutamayacağım bir şeyse de ikinci şans vermem.
Sizin olayda da adam yapması gerekeni yapıyor.
Büyük bir olay yaşadınız,barışma yoluna gittiniz, uzun bir konuşma yaptınız ve o günleri atlatıp ilişkinize yine bir firsat vermiş. Bu güzel bir sey. Hem devam etme kararı alıp hem de 'sen o gün para göndermedin zor durumda kaldım, sen o gün para atmadın onurum kirildi' falan diye konu açıp dursa asıl bu sağlıksız bir davranış olurdu. Adam ne güzel size hak vermis,içinde kapatmış konuyu.
Ama çok rahatsızım,konusunu açmam lazım dersen yine böyle para ile ilgili plan yaptığı bir anda fazla kırıcı olmadan açın konusunu.
Zaten sırf maddi konular aynen devam etsin diye işleri bölüştü bence...probisin sen eski ekonomik düzene geri dönünce atıyorum 6 ay sonra, iş bölümünden yine kaytarmaya başlarsa veya yine aşırı arkadaş canlısı olursa nasıl bir aksiyon alacaksın? Bunu düşündün mü?E tamam adam işleri bölüştüm, maddi konular aynen devam diye bakıyor.
Yine musluğu kesecekZaten sırf maddi konular aynen devam etsin diye işleri bölüştü bence...probisin sen eski ekonomik düzene geri dönünce atıyorum 6 ay sonra, iş bölümünden yine kaytarmaya başlarsa veya yine aşırı arkadaş canlısı olursa nasıl bir aksiyon alacaksın? Bunu düşündün mü?
Yani şimdi bunları düşünüp (diyelim 6 ay önceden)kendime yeniden hayatı zindan etmeyeceğim ama böyle bir durumda fragmanı gördü diye düşünüyorum. Filmin kalanını oynatmak zorunda kalırım heraldeZaten sırf maddi konular aynen devam etsin diye işleri bölüştü bence...probisin sen eski ekonomik düzene geri dönünce atıyorum 6 ay sonra, iş bölümünden yine kaytarmaya başlarsa veya yine aşırı arkadaş canlısı olursa nasıl bir aksiyon alacaksın? Bunu düşündün mü?
Ya kâtip bu erkekler niye böyle? Ya gazla çalışıyorlar ya parayla...Bence de tam anlayıp kafasına guzzzzelce yerleşene kadar en az iki üç tur daha kösteklenmesi gerekecek bunun...Ben daha ilk derste herşeyi tam anlayan adam hiç görmedim çünkü...Yine musluğu kesecek
Aynen öyle, şimdi tadını çıkar ama en ufak gevsemede ufak pekistirmeler yapmayı unutmaYani şimdi bunları düşünüp (diyelim 6 ay önceden)kendime yeniden hayatı zindan etmeyeceğim ama böyle bir durumda fragmanı gördü diye düşünüyorum. Filmin kalanını oynatmak zorunda kalırım heralde
Probisin, bu şekilde düşünmekte çok haklısın. Eşini tanımadığımız halde maaşını yollamama ve para konusunda nasıl bozulabileceğini tahmin ediyoruz. Bu konuyu hiç yaşanmamış gibi yapmasının altında bilmediğin bir borcu vs olabilir mi? Coin, borsa ya da habersiz çekilen kredi vsÖyle tabi der ve haklı da olur. Ama işte hiç o duruma takılmaması sanki öyle bir şey yaşanmamış gibi hala maddi imkanları konuşması sağlıklı mı atlattık diye düşündürüyor. Bilmiyorum birden geriliyorum o da farkediyor.
Dediklerinizden sadece kredi mümkün olabilir. O da giren para belli eve çıkan para da ekstra bir şey ödeyebilecek durumda değiliz ya da böyle davranması sonucunda benden elde edebileceği verebileceğim ekstra bir şey yokProbisin, bu şekilde düşünmekte çok haklısın. Eşini tanımadığımız halde maaşını yollamama ve para konusunda nasıl bozulabileceğini tahmin ediyoruz. Bu konuyu hiç yaşanmamış gibi yapmasının altında bilmediğin bir borcu vs olabilir mi? Coin, borsa ya da habersiz çekilen kredi vs
Agiz yokluyor muhtemelen. Bence uzerinde durmayin, sonucta adam icinden gelerek size yardim ediyor, is bolumunun dışında isler yapmis. Bir onceki postta gelecekle ilgili parasal hayaller kuruyor demissiniz. Cok takilmayin. Benim esimde hergun hayalinde kredi cekip, kapatiyor. Bazen sifir araba aliyor, bazen ev aliyor, bazen yatirim yapiyor, bazen arsa alip uzerine ev yapiyor . Gebeligimde calisiyordum, maasim vardi, denemek icin hadi kredi cekeyim, istediğini yapalim dedim, kabul etmedi. Hayal kurarken yuksekten ucmayi seviyorlar.Öyle tabi der ve haklı da olur. Ama işte hiç o duruma takılmaması sanki öyle bir şey yaşanmamış gibi hala maddi imkanları konuşması sağlıklı mı atlattık diye düşündürüyor. Bilmiyorum birden geriliyorum o da farkediyor.
Aman maşallah. Bak benim adam bunu akıl edemiyor hediye olarak çiçekten hoşlanmam evet ama bunu gönderse göklere uçarım. Allah daim etsin inşallahBu çiçek hepimizin bilin bakalım kim yeni eğitim-öğretim yılımı kutluyor
Hahha afiyet şeker olsun Bundan sonra konunun adı kocaları yola getirme kulübü olsunBu çiçek hepimizin bilin bakalım kim yeni eğitim-öğretim yılımı kutluyor
Bence böyle bir konu açalım herkes hikayesini yazsın da yeni evlenenlere nişanlı olanlara veya birlikte yaşayan sevgililere ders olsunHahha afiyet şeker olsun Bundan sonra konunun adı kocaları yola getirme kulübü olsun
Benimkide etmiyordu. En son aldığı çiçek isteme çiçeğimdiAman maşallah. Bak benim adam bunu akıl edemiyor hediye olarak çiçekten hoşlanmam evet ama bunu gönderse göklere uçarım. Allah daim etsin inşallah
Konunun en başından beri şu mesajını bekliyorum desemGüncelleme: günaydın kknın kızları. Dün bir haftasonunu geride bıraktık. Cumartesi günü bir şey yapmak istemedik yapmadık. O akşam yemeğe bile(ki yemek bendeydi)yardım etti. Sürekli arkamda ne yapabilirim diye bakıyor. Bazen hiç yapamayacağı işlere kalkışıyor bende sen şunu yap bende şunu halledeyim falan deyip yapıyoruz ne yapılacaksa.Pazar günü her şeyi eşimle paylaştığımız gibi yaptık. Hatta ben o yetiştiremeyince toz aldım, o tuvalette girmişken banyoyu da halletti el birliği ile 2 3 saate bitirdik işlerimizi dışarıya yemeğe çıktık.İşlerin kendisine de iyi geldiğini kafasını meşgul ettiğini söyledi.Güzel sağlıklı ilgi sevgi yardımlaşma ekseninde bir ilişkimiz var şuanda. Bende üstüne çok düşmüyorum o da iyi oldu sanırım. Kendisi kendini balayında gibi hissettiğini söyledi
Neyse kızlar malum parasal konularda çok gerildik. Bu para mevzusu bana çok şey sorgulattı. Açıkcası o veya başka bir sebeple para konusu açılınca ben inanılmaz geriliyorum. Probisin istediğini aldın takılma diyorum maddi anlamda tabiki yardım edeceksin diyorum ama nafile canım sıkılıyor huzursuz oluyorum. Eşime gelince onda bu konuda en azından bir süre güvensizlik beklerdim bana karşı ama hiç öyle bir durum yok. Gayet aramızdaki mevzuyu normal karşılıyor üstüne konuşuyor bozulup kızmıyor. Yine maddi anlamda gelecek planları yapıyor. Sen şu kadar ben şu kadar diyor. Kafasında gelecek planı yaparken bazı borçları kapatıyor bazı krediler çekiyor. Evliliğimiz ve eşimde her şey yolunda. Hele eşim anlamsız bir ilgili insan bir gücenir ne bileyim. Bu olayların hasarı yalnızca bana oldu sanırım.
Erkeklerin ve erkek annelerinin öğretmen eş aramasındaki en büyük sebep işte bir söz var dışarıda hanımefendi,evde hizmetçi,mutfakta aşçı,yatakta ... Diye devam eder. Bunları bekliyorlar