Hani Hayat Müşterekti?

bence bazen biz kadinlar da alistiriyoruz, ozellikle ilk zamanlar cicim aylari etkisiyle her turlu sey uzerimize aliyoruz. bir iliskide basta alistirince o dinamigi degistirmek zor oluyor. cocuk olunca bile boyle.. ben de cok keskin dusunmuyorum, bunlar anlasilip cozulebilecek seyler. ama esiniz muhtemelen inat yapiyor. bazi insanlar boyledir. illa kotu niyetli ya da sevgisiz oldugunu gostermiyor. ben de diger soyleyenlere katiliyorum, eger yardim etmeyecekse, o zaman siz de yardimci alin. bunun icin de esinizden izin almaniza gerek yok. adim atmaniz gerektigini dusunmuyorum, cunku gercekten cok guzel bir mesaj yazmissiniz. ama kendinizi ve ortami germeden, sakin bir sekilde beklemeye calisin..

Elimden geleni yapıyorum yani sizler sabret demeseniz ben asla bu kadar bekleyemezdim ya bir cinnet ya bir ağlamalı tartışma olurdu sonu.

Bencede cicim aylarında alıştımaktan da oldu biraz ama daha bir sene oldu daha geç olmadan toparlamaya çalışmak benimki.

bir diger cozum de ev disi isleri yaptirmak olabilir. ama sizin cocuk olmadigi cin boyle isler cok olmayabilir. bizde mesela markete gitmek, arabayi tamir ettirmek, cocuklari doktora goturmek, aktiviteye goturmek, evin tamirleri, arabalarin bakimi. cocuklarin banyo yaptirilmasi vs esimin uzerinde. ev islerine daha az yardim ediyor.

Yapmıyor oradan çıktı ya zaten yangın

Sorun sende değil, sorun sana tutmayacağı sözler veren adamda.
Bu bizim meselemiz izleyelim bakalım ne olacak diyeceksin. Vah var damadı çok daralmıştır yazık

Gençliğiniz gidecek beklerken. 28 yaşındasınız. Bu yaş, insanların değişmediği yönünde bir hayat tecrübesi katmış olmalı size.

Eski konunuzu da hatirliyorum. Bekarken yaşadığı zamanları özleyen, bekar gibi yaşayan, arkadaşlarından kopamayan bir hayatı vardı eşinizin.

Bir de çaydanlık taşımayıp bunu taşımanızı kadınlık görevi sayan bir adamı hâlâ sevmeyi anlayamiyorum.

Sizin altınlarınızla alınan bir araba var, vın oraya vın buraya o sürüyor, siz otobüs köşelerindesiniz.

Yazık değil mi size? Pamuklara sarılan kadınlar varken bu hayata israr etmek haksızlık olmuyor mu kendinize? Yine de siz bilirsiniz tabii.

Evet bende tıpkı sizin gibi 5 yıllık birlikteliğimizden sonra tanıdığımı değişmeceğini düşünmüştüm hayat tecrübeme dayanarak. Ancak evlenince bayağı değişiyormuş insan(kendim de dahil) yeni bir tecrübe kattım kendime. Yaş 28 olunca öğrenilecekler bitmiyor anlaşılan.

Bencede çok büyük haksızlık bende verilmeyen hakkımı almaya çalışıyorum.

Bugün geçen yıl kına gecesinin olduğu günmüş. Bugünkü aklım olsa evlenmezdim. Yaşamam gereken hayal kırıklığını eşimi ne kadar sevsem de yaşıyorum merak etmeyin.Şuan zamanı geriye alamadığım için mevcut durumla baş etmeye çalışıyorum. Edebildiğim kadar.

Adam onada yanaşmıyormuş ki. Hem karımın parası bana kalsın hem de ev işlerini o yapsın kafasında. Eğer o yönde bir istek görse konu sahibi çoktan yardımcı alıp bu sorunu çözerdi zaten.

Son düzenleme:

Bende başlarda birkez yorum yapmıştım bildirim geldikçe uzaktan takip edenlerdenim konuyu. Tek sorun iş yapmaması ise haftada birgün yarım gün temizlik için birisi gelse konu sahibinin yükü çok azalır, ben bu yolu seçtim, hem de huzursuzluk olmaz. Ben kişilerin karakterinin değişeceğini düşünmüyorum içinde olan zaten yapıyor. Belki de ben yanlış dusunuyorumdur bilmiyorum

Şuan tatilde olduğunuz için ve o tam zamanlı çalışıyor olduğu için bence isteğinizi şımarıklık olarak buluyor olabilir çünkü ona kıyasla tam gün evdesiniz. Bu düşünce hem makul hem değil. Eğer gerçekten çok yoruluyorsa sadece yaz tatillerinde ev işi yapmayabilir aslında ama bu rahatlığı tüm yıla yayılır diye korkup bundan taviz vermek istemiyor olabilirsiniz. Muhtemelen şuan size yaklaşmaması bu yüzden.

Adam onada yanaşmıyormuş ki. Hem karımın parası bana kalsın hem de ev işlerini o yapsın kafasında. Eğer o yönde bir istek görse konu sahibi çoktan yardımcı alıp bu sorunu çözerdi zaten.

Bu mevzu için eşi ikna etmesine gerek yok ki. Bilmiyorum ben mi insan evladıyla evliyim yani hem yapmıyor hem müdahale ediyor, benim eşim ben beceremem kafasındaydı ben de becereni bulup hizmeti karşılığında para ödüyordum.

Evlilik öncesi verilen vaatlerin gerçekleşmediği ilk evlilik değil durumunuz. Ne yazık ki hayat bu anlamda acımasız. Daha neler göreceksiniz ve gördükçe farkedeceksiniz ki daha önünüzde çözmeniz gereken çook sorun var.

Babam eşimle birlikte temizlik yapmamıza çok kızar, beni tenhada yakaladıkça kendince nasihat verir. Bıktıracaksın adamı, erkekler bu işleri sevmez, mecbur bırakma. Elinden geldiğince sen yap, zorlanıyorsan annen yardım eder arada bir - kadının kendi evinde yaptığı hizmet yetmiyormuş gibi. İlk zamanlar şok oluyordum, laf anlatmaya çalışıyordum o işler öyle değil diye. En son bir altı ay kadar önce yeni bir araba aldık, benim üzerime olduğunu duyunca babacığım sağolsun “anası babası dururken niçin senin üstüne alıyor, abisiyle ortak değil mi şirketin üzerine alsalardı bari, ayıp ama bu” falan diyince benim bi beynim zonkladı. Milyonlarca yıl geriye gittim, döndüm. Taşı taşa vurup ateş yakmaya çalışan atalarıma kadar gittim allahıma. Hepsi aynı boktu kızlar, hepsi. Sakın bir de ailene laf anlatma stresine girip kendini heba etme.

Aaaaa bu benim babam kız.... Herkes babası sayesinde ihya olur, ben babama rağmen hayatta kaldım derim hep....Allah başımızdan eksik etmeyesiceler....

Aaaaa bu benim babam kız.... Herkes babası sayesinde ihya olur, ben babama rağmen hayatta kaldım derim hep....Allah başımızdan eksik etmeyesiceler....
Sağolsun varolsun. İyi ki var olmuş, beni var etmiş. Severim de hergeleyi biliyor musun yalnız biraz kadın düşmanı kendisi

Sağolsun varolsun. İyi ki var olmuş, beni var etmiş. Severim de hergeleyi biliyor musun yalnız biraz kadın düşmanı kendisi
Ahahaha aynısı....Bütün boşanan erkek arkadaşları mahkemeye şahit diye onu çağırır. Çünkü karşı tarafı tanisa da tanimasa da erkek lehine ifade vereceğini bilirler...Boşanacak olsam benim eşim bile onu kendine şahit gösterir, zerre şaşırmam o derece

Ahahaha aynısı....Bütün boşanan erkek arkadaşları mahkemeye şahit diye onu çağırır. Çünkü karşı tarafı tanisa da tanimasa da erkek lehine ifade vereceğini bilirler...
Benimkinin de boşanma ile ilgili derin düşüncesi: “Bekarlık sultanlıkmış, peeh, kendi donunu yıkayan sultan mı olur xDxD”

Kimse kimsenin zihnini okuyamaz ki. O zaman küsmek yerine senin sunduğun önerileri bir düşündüm. Ben ev işleri ile uğraşamam sende şuan evdesin bir ay daha idare edelim okullar açıldığında yardımcı seçeceğini değerlendirelim diyebilir.

Çok yorulmasamda bu durum adil değil sen ağa ben ağa bu inekleri kim sağa? Sende istemiyorsun bende istemiyorum ama yinede ben yapıyorum çünkü kadınım

Kendimi kandırılmış hissediyorum eşiminde resmen yalan söylediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…