Hani Hayat Müşterekti?

Kızların dediği gibi bence benden bir adım bekliyor leilani. Az önce geldi benimle bir süre oturdu. Baktı bir tepki yok geri gitti.

Her zaman çok hassas bir adamdı çok duygusal ailesi de öyle söyler. Kendisi yengeç burcu yükselen balıkmış

Yani nasıl bu hale geldik anlamadım flört döneminde çok heyecanlı ardından çok derin bir ilişkimiz vardı. Hiç ayrılma eşiğine gelmedik o 5 yılda.Evlilikte çok git gelli olduk dengem şaştı. Kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Sizlerle konuşmak bu anlamda önemli benim için.

Siz böyle güzel kendinizi ifade ettiginiz halde yapmasi gerekenin trip atmak olduguna mi karar vermis gercekten.Hayret bisey ya.Kocanizin icinde bir İbrahim tatlıses var.Egitilmeye degermi ona siz karar verceksiniz.Seviyorsaniz bi kac sac telinizi daha beyazlatmayi göze alip deneyin.

Hayır ama dışarda yiyordur diye düşünüyorum
O yüzden çok da sıkma canını...yemek pişen bir evde eşin hergün dışarıda yemek yemeyi lüks görmüyorsa evin faturasını ,kirasını,mutfak masrafını da aslanlar gibi ödeyecek nefesi vardır.

Çok hassas, duygusal olan eşiniz, ev işi ve arkadaşlarıyla buluşma konusunda gayet rahat üzmüş, üzüyor sizi.
Hassaslığı kendine kadar herhalde.
Siz bir yumuşayacaksiniz gibi geliyor bana.

Yooo hiç sıkmıyorum buraya o detayı yazmamın sebebi verdiği tek tepkinin bizim gün içindeki tek ileşimimizin bu olması.

Yengeç burcu mu ? Malımı nerde görsem tanırım. Bu sessizliğin ardından agresif bir tavır gelebilir bu arada. Ben de öyle oluyor çünkü. Benimde yükselenim Akrep. Dibine kadar suyum.

Çok hassas, duygusal olan eşiniz, ev işi ve arkadaşlarıyla buluşma konusunda gayet rahat üzmüş, üzüyor sizi.
Hassaslığı kendine kadar herhalde.
Siz bir yumuşayacaksiniz gibi geliyor bana.
Tepkimi koyduğum için rahatladım sadece söyleyeceklerimi söylediğim için aradan zamanda geçtiği için ilk günkü kadar doruklarda değilim. Ama bu kararlı olmadığım anlamına gelmez.

Öyle bir söz vardır ya. Buradan döneceksek buraya kadar neden geldik?

Belki de bunlar sizin fikirlerinizdi. Belki de en baştan zaten düşünceli ve derin değildi size karşı … ne yazdı en son? Evet haklısın senden para istemeyeceğim bundan sonra dedi mi?

Belki de bunlar sizin fikirlerinizdi. Belki de en baştan zaten düşünceli ve derin değildi size karşı … ne yazdı en son? Evet haklısın senden para istemeyeceğim bundan sonra dedi mi?
Ben karşılıklı olduğu kanaatindeyim ama sizinkide bir ihtimal tabi.

O mesaj öylece cevapsız kaldı. Konu üzerine tekrar konuşmadık.

İbrahim Tatlıses benzetmesini rastgele seçmedim oda çok duygusal baktiginizda surekli agliyor ama kadinlara yaptiklarini hepimiz biliyoruz o yuzden yelkenleri suya indirmeyin lutfen aliniyorum cok gururluyum beni kirdin yok erkekligime laf ettin falan zirvalariyla sizi manipüle etmesine izin vermeyin haklısınız hayat müşterek oda bunu öğrenmek zorunda.

Eski sevgilim yaydı anamı ağlattı desem. Gayette güçlüsünüz. Bu mücadeleyi sen kazanacaksın , hissediyorum.
Bende öyle hissediyorum.

Yalnız bakar mısın görende bütün işleri oma devredeceğim sanır. Adamı işleri paylaşmak için dua zinciri oluşturcaz neredeyse

Ama öyle ama böyle. Beni bu yola o itti.

Probisin benim eşim de yengeç :) yengeçler duygusaldır evet dayanamaz o gelir ya da başlatır konuşmayı bence bekle. Bazen inatlari tutabiliyor ama erkekler arasında en duygusal burç bence.

İşine gelmemiştir. Ben olsam kuruş para vermem açık söyleyeyim.
Adam biliyor eşinin nasıl hizaya geleceğini..kendisi akşama kadar yapıyor sohbetini,yiyor yemeğini ,biniyor arabasına geliyor eve..karnı tok sırtı pek .Konu sahibi akşama kadar dört duvar arasında eşinin işten gelmesini bekleyen.. evi temizleyip .. pişirip taşırıp adamın ağzına neredeyse çatalla verecek durumda olan konumunda ...yakında adamın şişirdiği kartları da öder gibime geliyoryıkama çamaşırı,yapma yemek sen de gez dışarıdan söyle yemek ama eşinin kartı ile öde diycem en olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…