Bir erkeğin çalışan karısına yardımcı olup işleri paylaşması, ev işleri konudunda çok meyli yoksa bile en azından haftada bir iki gün kadın almayı teklif etmesi için romamtik olmasına gerek yok ki. Bu sevmekle merhametle ilgili bir durum. Eşinin konu sahibine merhameti.yok bana kalırsa. Kaldı ki konu sahibi bana alınmayın ama sizin evlenmeden önce güzel bir.ilişkiniz yokmuş ama siz.farkında değilmişsiniz. Kendiniz anlatıyorsunuz, her zor günğnde yanında oldum, parasız kaldı ben gönderdim, araba almak istedi kendi bekarlık zamanındaki birikimimi mehrimi verdim, yeri geldi yanıma gelmesi için bile ben yardımcı oldum diye. Adam evlenmek için bile sizden kredi çekmenizi beklemiş eğer karşı çıkmasaymışsınız, evlenmeden barışma mesajlarını o atıyormuş zira sizin gibi büyük balığı kaçırmak istememiş, evlendi şimdi sizim karakterinizi biliyor, boşanma yoluna kolay kolay girmeyeceğinizi biliyor gerçek özüne dönüyor ve aklınca sizi cezalandırıyor. Bir yakınımın koca seçmek ile.ilgili.bir lafı vardı, koca seçerken kocanınn tatlı diline gülen yüzüne kanmayacaksın, sana merhameti var mı kendinden çok seni düşünüyor mu ona bakacaksın diye. Bir kere sizin kocanız size verdiği değeride sizi ne kadar düşündüğü de arabayı kendi üstüne alarak belli etmiş zaten. Ayrıca hadi ev.işlerini sevmiyor, siz zorlanıyorsunuz ve bu evliliğe birikiminizle gelip onun keyfine harcamışsınız, sizinle günlerdir tripli olacağına en azından eve yardımcı kadın almayı kendi teklif.etmesi gerekmez miydi? Size azıcık merhameti olsa ve gerçekten sevgisi olsa . Siz zaten haftada bir kadın alıp, robot süpürge almaya, diğer günlük işlerde de en azından ucundan tutmaya razısınız, bunu devlet meselesi haline getirip bu kadar büyüten, sizin kazandığınız paranın en azından yedide birini sizin yorulmanıza harcamaya layık görmeyen adamın sizi gerçeketen sevdiğini düşünmüyorum kusura bakmayın.Siz eşiniz için başından beri çok güzel bir evlilik tercihiymişsiniz sadece. Şimdi de sizi tercih nedenleri elinden kaydığı için trip atıyor.