Hani Hayat Müşterekti?

Güncelleme: geldi yine sordum yemek yemedi ve uyuyor.

Düşünebiliyor musunuz sadece rahatından ödün vermek istemediği için bir haftadır böyle saçma sapan bir şeyin içindeyiz. Haftasonu evlilik yıldönümümüz ne güzel planlarımız vardı şimdi sıradan bir şekilde geçip gidecek.
Hem suçlu hem güçlü, zor bir karakter, kesinlikle uzlaşmacı değil. Bununla beraber yaşayacaksan kendi hayatını kendin kolaylaştıracaksın, bundan bir şey çıkmaz. Yerinde olsam bir hafta daha aynı şekilde devam ederim, hatta 1 ay dayanabilsen keşke ama can dayanmaz buna. Sonrasında da son kararımı veririm.

Bir yerden patlaması lazım, pasif direnişte, senin cinnet geçirmeni sağlamaya çalışıyor. Böylece haklıyken haksız duruma düşeceksin. Evlilik yıldönümünü falan boşver, sakın beklentiye girme, rahatından ödün vermemek için böyle direnen adamın hep aynı kalma potansiyeli yüksektir. Yolunu belirlemeye başla, hatta istersen bir kaç gün gidip annenlerde falan kal, az uzaklaşmış olırsun.
Bana tripli yada ters bir üslübuda yok ilişkimiz dondu kaldı sanki böyle. Cinnet geçirirsem ağzımdan çıkanları bilemem muhtemelen umarım öyle olmaz. Kadınların hassas dönemlerinden geçiyorum iyice gözüme batıyor bu durum.

İnsan evlilik yıl dönümünde de eşinden beklentiye girmez mi geçtim özel bir şeyleri hiç olmazsa şu durum içim konuşulur yani.

Annemler şehit dışında uzakta gidemem cuma günü günü birlik şehir dışına çıkacağım.

Hem suçlu hem güçlü, zor bir karakter, kesinlikle uzlaşmacı değil. Bununla beraber yaşayacaksan kendi hayatını kendin kolaylaştıracaksın, bundan bir şey çıkmaz. Yerinde olsam bir hafta daha aynı şekilde devam ederim, hatta 1 ay dayanabilsen keşke ama can dayanmaz buna. Sonrasında da son kararımı veririm.
Okullar açılsa batmaz gözüme bu kadar gittiği yere kadar gitsin. Ama bütün gün zaten yalnızım birde akşam var ama yok biri canımı sıkıyor

Bana tripli yada ters bir üslübuda yok ilişkimiz dondu kaldı sanki böyle. Cinnet geçirirsem ağzımdan çıkanları bilemem muhtemelen umarım öyle olmaz. Kadınların hassas dönemlerinden geçiyorum iyice gözüme batıyor bu durum.

İnsan evlilik yıl dönümünde de eşinden beklentiye girmez mi geçtim özel bir şeyleri hiç olmazsa şu durum içim konuşulur yani.

Annemler şehit dışında uzakta gidemem cuma günü günü birlik şehir dışına çıkacağım.
Şu durumda yapabileceğin tek şey beklemek. Ondan hareket gelmediği sürece yapabileceğin hiçbir şey yok. Böyle devam edeceksin. Evlilik yıldönümü konusunda beklentin olmasın evet ama bu hiçbir şey yapmaz anlamına gelmiyor. Şu direniş haliyle yapma ihtimali zayıf maalesef

Eşin senden adım bekliyor başka bir açıklaması yok şu yaptığının bence. Bilse adım atmayacağını çoktan konuşurdu diye düşünüyorum. Ya da onlar bizim gibi değil aşırı rahatlar anlamak zor :/
Sende aynıyla devam et bakalım bi yerde tıkanacak elbet ama olan sana da oluyor anlıyorum:KK43: bende şöyle bir duruma zor tahammül ederdim.

Neden yemedigini sordunuz mu? Muhtemelen bunu sormaniz icin kendini naza cekiyor.

Cevabida su olacak: maasinizi yollamayip, "kocalik" beklediginizi soylemeniz gururuna dokunmuştur. Onun bekledigi "karilik" ile sizin beklediginiz "kocalik" ayni degildir. Isin icine para girmistir, yetemedigini gormek erkekligine edilen bir laftir... muhtemelen bunlari duyacaksiniz. O yuzden hiiic sebebini sormayin. Beklemek sinir bozucu ama en cok direnen savasin galibi oluyor.

Eşin senden adım bekliyor başka bir açıklaması yok şu yaptığının bence. Bilse adım atmayacağını çoktan konuşurdu diye düşünüyorum. Ya da onlar bizim gibi değil aşırı rahatlar anlamak zor :/
Sende aynıyla devam et bakalım bi yerde tıkanacak elbet ama olan sana da oluyor anlıyorum:KK43: bende şöyle bir duruma zor tahammül ederdim.
Yataklarımızı falan ayırmış değiliz dünde bugünde yanımda telefonuyla biraz vakit geçirip yatak odasına geçiyor. O da git geller yaşıyor farkındayım. Belki nasıl konuşacağını bilemiyordur. Daha önce böyle durumlarda ne zamana kadar gidecek böyle veya bakacağız böyle diye başlardı söze.

Neden yemedigini sordunuz mu? Muhtemelen bunu sormaniz icin kendini naza cekiyor.

Cevabida su olacak: maasinizi yollamayip, "kocalik" beklediginizi soylemeniz gururuna dokunmuştur. Onun bekledigi "karilik" ile sizin beklediginiz "kocalik" ayni degildir. Isin icine para girmistir, yetemedigini gormek erkekligine edilen bir laftir... muhtemelen bunlari duyacaksiniz. O yuzden hiiic sebebini sormayin. Beklemek sinir bozucu ama en cok direnen savasin galibi oluyor.
Sormadım yemeyeceğim demiyor iştahım yok diyor. Ne bekliyor ki gel hatrım için ye bak böyle olmaz falan dememi mi acaba?

Sormadım yemeyeceğim demiyor iştahım yol diyor. Ne bekliyor ki gel hattım için ye bak böyle olmaz falan dememi mi acaba?
Evet onu bekliyor. Bizzat yasadim. Yemek yiyecek misin diyorum hayir diyor. Tabaga yemek koyup, sofrayı kursam yermiş, aksam ac geldigini bile bile neden yemek yiyecek misin diye soruyormusum. Halbuki eve gelis saati dalgali oldugu icin hep sorarım. Arada gerginlik olunca bu tip şeyler goze batiyor herhalde.

Evet onu bekliyor. Bizzat yasadim. Yemek yiyecek misin diyorum hayir diyor. Tabaga yemek koyup, sofrayı kursam yermiş, aksam ac geldigini bile bile neden yemek yiyecek misin diye soruyormusum. Halbuki eve gelis saati dalgali oldugu icin hep sorarım. Arada gerginlik olunca bu tip şeyler goze batiyor herhalde.
Hadi o zaman yarında sormadan tabak hazırlayayım. İlk defa karılık yapınca bilemiyorum ki bak bende her gün soruyorum görüyor musun 😄

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-17-20-47-54-28_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
    Screenshot_2022-08-17-20-47-54-28_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 156
Sormadım yemeyeceğim demiyor iştahım yok diyor. Ne bekliyor ki gel hatrım için ye bak böyle olmaz falan dememi mi acaba?
Probisin, benim koca da evliliğimizin ilk yılı boyunca na böyle biraz nemruttu. Özür dilemeyi bilmez, küsünce dünyaya küser, işkolik, içine kapanık… Arap atı gibi sonradan açıldı, umutsuz vaka değilsiniz, ama onun tarafından bir çaba görmen lazım. Ben bir kez evi terkettim, öyle geldi aklı başına. Bana kavga esnasında s.ktir git demişti üzerine afiyet. Ben de s.ktirip gittim. Öyle dank etti. Şu an senin koca da sana sktir çekiyor sadece tarzı farklı.

X