Hangisine şans vermeliyim

İkisiylefe gorus hangisini aklina kalbine yakin bulursan onunla devam edersin ailen bu durumu bilmesin tabi

Ben kuzenin arkadasini secerdim. 5-6 yil once genc aklimla dahi onaylayamadigim adami hic zorlamazdim bile.
Arkadaşım dedi öğrencidir yıllar önce tanimadin belki gaza gelip şans verdim ama aynı bence huylu huyundan vazgeçmiyor içimdeki sese guvenerek inanmadım kafamda soru işaretleri vardı hani olur ya evlensem bile dedim düşünce yönünden eksik bunu da hiç demedim senden şunu bekledim falan insan bir çiçek alır yahu dedim icimden

Dogru soylemis, essek olsa elinde bir cicekle gelir ... eleman bariz cimri huylu huyundan vazgecmiyor bence bosver ama icimde kalir dersen de 1 kez bulus.

Tekrar içimde ona karşı duygular oluştuğu için şans vericem ama yine aynısı olursa içimdeki duyguları atmam gerekecek mantıklı olarak

Birde böyle tensel temasta aşırı heyecanlanıyorum eskiden çıktığımızda böyle sevgililerini kıyaslarsan elini tutup heyecanlandım aşırı fazla oydu hani cinsellik olmadı ama öpüşme vs olmuştu önceden elle tutulur bir cinsel çekim var ama bende

Önce iş derdim evliliklere güvenmiyorum ben yarın birgün anlaşamıyoruz diye giderse bir planiniz olmalı hicbirsey rüya gibi sürmüyor olumsuz olarak demiyorum ben bu devirde paraşüt süz atlamak diyorum elinde güvence olmadan yapılan her evliliğe

Doğru diyorsunuz bir gün geldi anlaşamıyoruz ayrillaim dedi ya da gitti başkasını buldu aldatma vs olursa kimseyede güven yok

Dilerim mutlu olun genede bu devirde devrin damatlari erkekleri çoğu hepsi diyemem .Çabuk bıkar oldu.Gercegi bu.

Görüşmediğiniz ilk talip görüşüp bıraktığınızdan daha iyi duruyor.
2. sini anlatırken bile sadece kötü özelliklerini sıraladınız.
Bu adamın tek iyi özelliği işini kurmuş parasının olması o kadar.
İlki ile görüşseniz olmasa bile 2. ye şans verilmez.

İkisiyle de görüş konuş, elektrik aldığın kişiyle konuşmaya devam edersin. İkisinden de elektrik alırsan, kendine daha çok yakın hissettiğin, ortak hobilerin olan, düşüncelerine önem veren kişiyi seç.

Denenmiş denenmez. İyi olsa bitmezdi bence yenisine şans verin

Beni seç benimle olman bile daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…