- 31 Ocak 2025
- 16
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi aytenkarcan
-
Denenmişi denemezdim ben olsamMerhabalar ben 28 yaşındayım üniv mezunuyum fakat 1 senedir evdeyim çalışmıyorum.Ailem artık yuva kurmami istiyor bende istiyorum fakat çok kararsızım toksik iliskim vardı bitti . Kuzenim benim gibi mühendis olan arkadaşıyla tanıştırmak istiyor çok iyi efendi çalışkan dedi evi arabası var i kurumsal şirkette güzel bir pozisyonda çalışıyor 10 senedir taniyor univde arkadaşlarmis .çocuk doğulu anlasırsaniz çok uzatmaz dedi biz de doğuluyuz annem bir görüş diyor.Asıl konuya gelirsem benim yıllar sonra univden 4 aylık flört ettiğim kişi ekledi .İsteği sildim tekrar Tekrar ekledi en son kabul ettim ve beni unutamadığını söyledi çünkü ben onu bıraktım böyle düşüncesiz biri gibiydi mesela akşama kadar okuldaydik gelip ye bir kantine gidelim demezdi bir hediye çiçeğini görmedim. Güzel sözler soylerdi tek birde ailesini sorunca gizli kapakli davranirdi pek anlatamzdi ben de tuhaf buldum en son ayrildim.Simdi benimle tekrar başlamak istiyor kendine şirket kurmuş durumu var gibi pek sormadım niyetim ciddi dedi gorustuk bir kez sadece bir kahva çay içtik yemek yermisin dedi öyle pek ısrar etmedi durumu da artık düzeltmiş ticaret yapiyor sözde seninle yuva kurmak istiyor ama hala eskisi gibi duznceli değil o zaman öğrenciydi şimdi iş kurmis etmiş birde hala pek ailesini anlatmaz oyle kısa keser aklımda soru işaretleri buna şans tanisammi yoksa kuzenimin arkadaşı ile mi gorussek?
Can alıcı bir cevap olmuş.Tebrikler....İkinci kişiye şans ver birinci kişi gerçekten okey olsaydı ikincisi olmazdı…
Hayırlı cumalar
Anlamadığım su boyle çok soru sorulması sevmeyen biriydi eski sevgili dedim acaba ailesel problemleri mi var o zamanlar bilmezdim ne iş yaptığını bile megersem ticaret alım satım piyasada ki işleri kovaliyormis araba alım satım vs ama böyle durumu çok iyi havası da yok gibi ama profiline baksam 3 şirket açmış ne olduğu bellli değil Ailesi mi yonetiyor bunu anlamadım . görüştüğümüz de bakışları çok dolu dolu aşkla idi ama böyle emin de olamıyorum hoşlanıyorum daMerhaba, kuzen arkadaşı ile yüz yüze görüştünüz mü? Bence bir kez görüşüp konuşun. Eski ilişkinizde ki kişi bana pek güven vermedi. Samimi gelmedi açıkçası. Yine de ikisini de iyice ölçüp tartin. Hemen evlilik olacak diye beklemeyin. Sevgililik, Nişanlı olarakta birbirinizi tanıyabilirsiniz.
Bana diyor tanıma fırsatı pek vermedin ki zaten kısa sürdü falan ama yine kafamda cevapsız sorular baska kız olsa belki herşeyi şıp diye anlar ben biraz safim istediğim güvenli bir ilişki herşeyi masaya yatırıp konuşmak ailesi ne istiyor kendiCan alıcı bir cevap olmuş.Tebrikler....
Vala çözemedim eski ortak arkadaşlara soruyorum nasıldı cimrimi yok öyle cimrilik görmedim dediler ama dusunceszk mi ne eskiden öğrenci ikende yermisin demişti ama gitmedik inanın kafam allak bullak sözde kendine birkac şirket açmışYemek yer misin ne demek ya direk yemek yemeye goturmesi lazimdi eskisi hala cimri anlasilan parasi olsada. Kuzeninizin arkadasiyla gorusun begenirseniz devam edersiniz
Bana hic guven vermedi bu kisiVala çözemedim eski ortak arkadaşlara soruyorum nasıldı cimrimi yok öyle cimrilik görmedim dediler ama dusunceszk mi ne eskiden öğrenci ikende yermisin demişti ama gitmedik inanın kafam allak bullak sözde kendine birkac şirket açmış
Ne iş yaptığını söylemeyen ailesini anlatmayan adamla işin olmasın. Şirket açmış deyip duruyorsun şirket açmakta ne var? O ortada kalmış ondan yazmış sana. Diğerine şans ver bence.Anlamadığım su boyle çok soru sorulması sevmeyen biriydi eski sevgili dedim acaba ailesel problemleri mi var o zamanlar bilmezdim ne iş yaptığını bile megersem ticaret alım satım piyasada ki işleri kovaliyormis araba alım satım vs ama böyle durumu çok iyi havası da yok gibi ama profiline baksam 3 şirket açmış ne olduğu bellli değil Ailesi mi yonetiyor bunu anlamadım . görüştüğümüz de bakışları çok dolu dolu aşkla idi ama böyle emin de olamıyorum hoşlanıyorum da
Zaten çok konuşan biri değil ketumdu Doğu'da büyümüş kırsal da dedim belki düşünceli olmayı kadınla nasıl olması gerektiğini mi bilmiyor şimdi istabuilda insan kendini hiç mi gelistirmz birde şirketler açmış kendine ilk dedim çalışkan ne güzel ilgimi çekti böyle ağzı çok lafta yapmiyor nasıl ticaret yapiyor dedim bir tanı belki değişmiş sanki yine ayniÜnidekini pek gözüm tutmadı siz de yıllar sonra tekrar görüşmüşsünüz zaten bi kıpırtı olmamış belli ki sadece işinden gücünden bahsettiğinize göre.
Bence diğer mühendisle bi görüşün ille de olacak diye düşünmeden uyum var mı aranızda bakın. Sadece işine gücüne efendiliğine değil muhabbetine tavrına tarzına bakın hoşlanirsaniz devam edin ama aklınızda acaba diğeri mi olsaydı diye kalmasın karşınızda kim varsa sadece ona odaklanın bununla hayati paylaşabilir miyim uyumlu muyuz duygu var mi diye düşünün.
Diyor annem cok kız soyluyor çevrem şirket için birçok insanla muhattap oluyorum bulsam bulmammi diyorNe iş yaptığını söylemeyen ailesini anlatmayan adamla işin olmasın. O ortada kalmış ondan yazmış sana. Diğerine şans ver bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?