• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk benim için doğru tercih?fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

canim teknik olarak burada painting diye bisey var, günes acmis gibi duruyor özel bir sekilde saca sürülüyor boya, cok sivi degil boyalar, wella salonlarinda yapiyorlar. onlar dogal bir görünüm veriyor. kuaförüne bi sor istersen

hayır tatlişkom bişey eklemedim sadece görmemiş arkadaşlar olabilir başka fikirlerde gelebilir diye ön sayfaya aldım:1:

Bence sarımtrak yaptığın saçlar daha havalı duruyor ve yakışmış sana. Doğal halin daha masum ve iddiasız.
3ü de güzel bence. İstediğini yapabilirsin. :131:

canımıniçi güzel gözlüm sen beğendiysen tamamdır:69:senin gibi bir fıstığın beğenmesi çok hoş:34:

cnm bence sarı bir insana bu kadar yakışır dogal halin çok hoş ama face teki hele o kına resmi zannedersem bu kadar mı yakısır çok elit duruyor sende sarı .

cnm saçının 1. 2. resimdeki hali çok güzelmiş.
yani sarışın ve doğal rengi ikiside çok yakışmış ama 3. resimdeki halini pek beğenmedim...

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler:71:aygirl cüm en geç yaza fotoğraflar burda olucak söz tatlım:34:

yalnız kızlar zevkler ne kadarda farklı dimi:34:bu şekilde bir yargıya varmak çok zor oluyor.çünkü 3 fotoğrafıda beğenen ve 3 fotoğrafıda diğerlerine göre beğenmemyen arkadaşlarım oldu.ama şunu anladım.daha sempatik yumuşak duran bir görüntü için ilk resim,doğal ve daha genç duran bir görüntü için 2 resim,biraz daha kadınsı hava için son resim daha iyi.sizin yorumlarınızdan bu çıktı anladığım kadarıyla:70:şimdi nasıl görünürsem kendimi daha iyi hissedecem veya hangisi beni daha iyi ifade ediyor onu düşünüyorum ona göre seçim yapacam inşallah:34:yorum yapan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim :71:

Back