• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk benim için doğru tercih?fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

teşekkürler bennermin aslında bende istiyorum açık renk ama bu yaptığım doğal üstüne platin gözümü korkuttu benim açıkçası.acaba platinmi gitmedi yoksa zemin koyu olduğu olduğu içinmi kötü durdu karar veremedim.model olarak aslında küt değil saçlarım ama önden öyle gelmiş olabilir.önler uzun arkalar kısa ve çok az kat var canım.

peki tam olarak ne renk bu sence?yani tek renk değil sanırım dimi acaba nasıl anlatılır bu renk?

canim ben türkiyede sac renklerini tanimlayamiyorum pek, Almanyadayim.Ama Koleston Türkiyede yaygin diye biliyorum, buradan belki anlarsin:

Wella%2520Koleston%2520Perfect%2520Boya%2520Renk%2520Paleti.jpg

uygarcım teşekkürler o geçen yılki halim di sanırım yaşlanıyorum kızlar:(( çok mu değişmişim ya çokmu çirkinleştim acaba:((( zaten bu arlar kilo aldım diye psikolojim altüst birde yüzüm çirkinleşti diye moralim bozuldu şimdi:(((

hicte yaslanmiyorsun canim. sac rengi biraz da sans isi, ayrica günden güne farkli görünebiliyor saclar. hicte cirkinlesmedin, sadece arkadasin dedigi gibi biraz sert durmus simdiki sacin.
kiloya gelince en aktüel olan resimde de hic kilolu durmuyorsun, birazcik fazlan var belliki onuda birlikte vercez :57:cok sirin bi bayansin, masallahin var :nazar:

aygirl cüm valla çok tatlısın inşallah verebiliriz beni hatırladın dimi sizin topiğede yazmıştım:)bu arada tablo için de teşekkürler canım:71:

hatirladim tabi, biz birbirimize destek vermesek asla kilo veremeyiz ki. Rica ederim canim, burada kuaförlere lazim olan ürünler satan dükkanlar var özel, öyle yerlerde daha cok renk bulunuyor. Türkiyede de vardir kesin.

cnm zemini çok koyu olmazsa hala acık renk taraftarıyım hehe:)rengı yenılemısken modelıdemı yenılesek napsakki:)

tatlım zaten rengi hemen değiştirirsem saçlarım çık yıpranacak onun için bir süre beklemeyi düşünüyorum o zamana kadarda hem ne renk olacağına kesin karar verebiliriz hemde biraz uzar saçlarım modelde değişir zaten:))

ilk koyduğunuz resimdeki saç renginiz süper.. sizi daha masum ve bebeksi göstermiş..

bence en son koyduğun ve suanki hali bu yazdıgın varya kısa ve sarı o cok gusel..sana cok yakısmıs bence:40:
ama tabiki son karar senin cnm..:34:

canım sakın siyah boyatma sarı bence çoook yakışıo ve daha bakımlı duruo bayıldm sarı haline doğal saçın biraz sıradan gibi tatlımm

bence en son koyduğun ve suanki hali bu yazdıgın varya kısa ve sarı o cok gusel..sana cok yakısmıs bence:40:
ama tabiki son karar senin cnm..:34:

ah canım ya çok teşekkürler bir tek sen beğendin son halimi:54:bende çokmu kötü olmuşum diye üzülüyordum valla tekrar sağol:48:

canım sakın siyah boyatma sarı bence çoook yakışıo ve daha bakımlı duruo bayıldm sarı haline doğal saçın biraz sıradan gibi tatlımm

ilkşahçım hiç siyah düşünmüyorum zaten .siyaha bir kez boyattım şimdiye kadar oda 18 yaşımdaydım daha.o zaman için güzeldi uzun ve düz kullanıyordum hep içinde çok azda mavi vardı güneşte çok hafif lacivertimsi bir parlaklık oluyordu.o yaşlarda daha güzel biraz daha genç entel bir duruşu oluyor ama artık bir anneyim daha oturaklı ve kadınsı görünmek isterim canım.diğer koyu renkte doğal rengi canım hani sanada tavsiye etmiştim ya uzat sonra kestir doğal saçının üstüne yaptır diye işte bende aynen öyle yaptırmıştım:71: uçlarında kızıl vardı kızılı açtırsam saçım yıpranacaktı bende kızıl yerleri doğal rengine boyatıp uzattım sonra oraları kestirdim sarı röfle yaptırdım canım

Bende doğal halini beğendim .sarı saçlı resminde dipler siyah siyah duruyo saçın kirli gibi gözükmüş....

Bende doğal halini beğendim .sarı saçlı resminde dipler siyah siyah duruyo saçın kirli gibi gözükmüş....

aslında dip boyasını her ay yaptırmayan herkeste o görüntü olur hatta belki saçma gelecek ama ben özellikle öyle görünmesini istiyorum neden bilmem daha hoş geliyor bana:)tabi şimdilik ileride beyaz saçlar çıkınca değil ayda 15 günde bir dip boyası yaptırırdım herhalde:)şuanda yılda 2 veya 3 kez boyatırım en fazla

aslında dip boyasını her ay yaptırmayan herkeste o görüntü olur hatta belki saçma gelecek ama ben özellikle öyle görünmesini istiyorum neden bilmem daha hoş geliyor bana:)tabi şimdilik ileride beyaz saçlar çıkınca değil ayda 15 günde bir dip boyası yaptırırdım herhalde:)şuanda yılda 2 veya 3 kez boyatırım en fazla

ya daha bebeksi doğal halin ama sarı da ktü diyemem asla..o da hoş sadece seni daha olgun göstermiş..bide ben o saç diplerine taktım tatlım tabi tercih senin..moralini bozma ikisi de hoşş.madem boyattın bi müddet kullan böle..

ya daha bebeksi doğal halin ama sarı da ktü diyemem asla..o da hoş sadece seni daha olgun göstermiş..bide ben o saç diplerine taktım tatlım tabi tercih senin..moralini bozma ikisi de hoşş.madem boyattın bi müddet kullan böle..

sağol canım tavsiyen için:)şimdilik düşünce aşamasındayım bakalım kesin kararımı vermedim bakarsın tekrar doğala dönerim

bence açık renk yapma saçını yaşından büyük gösterir seni,bende öyle yapacağım artık koyu tonlar daha iyi durur sende.

Back