Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kendi fotomm teşekkür ederimmebrucum teşekkür ederim fotolar için bunlar ilk resimdekine biraz benziyolar sanırım dimi:)nymphadory canım o hatunun güzelliği bence ya bende o kadar iddialı durmaz sanırım:)jade teşekkürler canım.avatarda kendi fotonumu kullanıyosun saçın rengi çok güzelmiş çok beğendim
Çokta güzel demişşş :129:kızlar burda hem profosyönel makyöz hemde kuaför olan bir arkadaşa da sormuştum cevap olarak bunları yazmış sizinlede paylaşmak istedim:
''evet aynı zaman da kuaförüm..1.resim röfleli olduğu için röfle her zaman her bayanı yaşından 2-3 yaş daha olgun ama yumuşak gösterir..ten renginiz açık olduğu için her renk yakışır size..2.resim koyu kahve olduğu için ki doğal saçınızmış bu sizi biraz daha sert ama daha çocuksu göstermiş, 3.resim araya balyaj attırdığınız için bu da sizi biraz daha çekici ama aynı zaman da çocuksu ve de biraz da saç modelinizden ötürü yakışmış size..daha açık tonlar ve kullanabilirseniz kızıl renginide öneririrm fakat kızıldan sonra başka sarı renge dönmek biraz zahmetli bi durum olduğu için son resim güzel... '' .ha birde bu renk güzel ama alışamadıysanız biraz daha rengini açabilirsiniz demiş .
kendi saçımın üzerine röfle canım..jade canım senin saçında nasıl bir işlem var anlatırmısın?
kendi saçımın üzerine röfle canım..
Ama 3 yada 4. röflem falan
evet bende zeminin rengini açtırınca oluşan renkten hoşlanmıyorum...anladım canım.istediğim renk aslında seninki gibi çünkü zemini açınca ne kadar küllü bir renkte olsa yıkandıkça kızıllaşıyor ve ben o kızıllıktan hiç hoşlanmıyorum.ama direkt doğalın üstüne yapılınca kızıllaşma olmadı.bu kez de rengini pek sevmedim amaşimdi ben daha sık attırsam seninki gibi olurmu acaba:44:senin zemin ne renkti tatlım?
ilk resim güzel . Doğal halinde çok masummuş
heheh nazar değmesin diye ... şaka şaka çalınır falan diye koymuyorum öyle açık ...çok saol canım...jade ilk koyduğun düz saçlı olanı çok beğendim ikisi aynı renkmi ışıktanmı öyle duruyor?sanırım zemin renklerimiz çok benziyor dipten uzayanlara bakınca öyle görünüyor canım.şimdi bu düz olanda kaç röfle var tatlım?birde sen röfleyi incemi yoksa kalınmı attırıyorsunki böyle duruyor?son sorumda sanırım sen platin değilde dahamı koyu attırıyorsun sanki daha doğal durmuş sendeçok sordum ama kusura bakma canımha bu arada yüzün çok güzel ya niye kapattınki :44:yarım hali böyle tatlıysa tamamı kimbilir nasıldır
ebrucum teşekkür ederim fotolar için bunlar ilk resimdekine biraz benziyolar sanırım dimi:)nymphadory canım o hatunun güzelliği bence ya bende o kadar iddialı durmaz sanırım:)jade teşekkürler canım.avatarda kendi fotonumu kullanıyosun saçın rengi çok güzelmiş çok beğendim
neden durmasın canım saç insanı çok değiştiriyor sonuçta...