• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk benim için doğru tercih?fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

sana yakısacagını düşündüğüm tonlar cnm :)
$imagesCAI1ZF2S.jpg $imagesCAKZQW43.jpg $imagesCA6J23RW.jpg $imagesCAKJ41GC.jpg $imagesCAV1NF9P.jpg $imagesCA5XLA7Z.jpg $imagesCAP3QNPJ.jpg

Son düzenleme:
4.fotodaki hatunun saçları güzelmiş o olabilir belki hoşuna giderse...

Şuanki hali gayet güzel zaten...
Biraz olgun gösteriyor ama doğal halinde çok çocuksu duruyor...
Sarı sana yakışıyor tamamen sarı tonunda bir renk boyatabilirsin bence...

ebrucum teşekkür ederim fotolar için bunlar ilk resimdekine biraz benziyolar sanırım dimi:)nymphadory canım o hatunun güzelliği bence ya bende o kadar iddialı durmaz sanırım:)jade teşekkürler canım.avatarda kendi fotonumu kullanıyosun saçın rengi çok güzelmiş çok beğendim

kızlar burda hem profosyönel makyöz hemde kuaför olan bir arkadaşa da sormuştum cevap olarak bunları yazmış sizinlede paylaşmak istedim:
''evet aynı zaman da kuaförüm..1.resim röfleli olduğu için röfle her zaman her bayanı yaşından 2-3 yaş daha olgun ama yumuşak gösterir..ten renginiz açık olduğu için her renk yakışır size..2.resim koyu kahve olduğu için ki doğal saçınızmış bu sizi biraz daha sert ama daha çocuksu göstermiş, 3.resim araya balyaj attırdığınız için bu da sizi biraz daha çekici ama aynı zaman da çocuksu ve de biraz da saç modelinizden ötürü yakışmış size..daha açık tonlar ve kullanabilirseniz kızıl renginide öneririrm fakat kızıldan sonra başka sarı renge dönmek biraz zahmetli bi durum olduğu için son resim güzel... '' .ha birde bu renk güzel ama alışamadıysanız biraz daha rengini açabilirsiniz demiş .

ben özellikle 1. ve 3. yü çok begendim sana çok yakısır cnm.tabiki kuaför daha iyi bilir ama ben dogal saçın üstüne balyaj atmayı doğal bulmuyorum zannedersem sen yapmacık dursun istemiyorsun.

Son düzenleme:
ebrucum teşekkür ederim fotolar için bunlar ilk resimdekine biraz benziyolar sanırım dimi:)nymphadory canım o hatunun güzelliği bence ya bende o kadar iddialı durmaz sanırım:)jade teşekkürler canım.avatarda kendi fotonumu kullanıyosun saçın rengi çok güzelmiş çok beğendim
Evet canım kendi fotomm teşekkür ederimm :70:

kızlar burda hem profosyönel makyöz hemde kuaför olan bir arkadaşa da sormuştum cevap olarak bunları yazmış sizinlede paylaşmak istedim:
''evet aynı zaman da kuaförüm..1.resim röfleli olduğu için röfle her zaman her bayanı yaşından 2-3 yaş daha olgun ama yumuşak gösterir..ten renginiz açık olduğu için her renk yakışır size..2.resim koyu kahve olduğu için ki doğal saçınızmış bu sizi biraz daha sert ama daha çocuksu göstermiş, 3.resim araya balyaj attırdığınız için bu da sizi biraz daha çekici ama aynı zaman da çocuksu ve de biraz da saç modelinizden ötürü yakışmış size..daha açık tonlar ve kullanabilirseniz kızıl renginide öneririrm fakat kızıldan sonra başka sarı renge dönmek biraz zahmetli bi durum olduğu için son resim güzel... '' .ha birde bu renk güzel ama alışamadıysanız biraz daha rengini açabilirsiniz demiş .
Çokta güzel demişşş :129:
Aynen böyle düşünüyorumm
:79:

Son düzenleme:
kendi saçımın üzerine röfle canım..
Ama 3 yada 4. röflem falan

anladım canım.istediğim renk aslında seninki gibi:16: çünkü zemini açınca ne kadar küllü bir renkte olsa yıkandıkça kızıllaşıyor ve ben o kızıllıktan hiç hoşlanmıyorum.ama direkt doğalın üstüne yapılınca kızıllaşma olmadı.bu kez de rengini pek sevmedim ama:59:şimdi ben daha sık attırsam seninki gibi olurmu acaba:44:senin zemin ne renkti tatlım?

anladım canım.istediğim renk aslında seninki gibi:16: çünkü zemini açınca ne kadar küllü bir renkte olsa yıkandıkça kızıllaşıyor ve ben o kızıllıktan hiç hoşlanmıyorum.ama direkt doğalın üstüne yapılınca kızıllaşma olmadı.bu kez de rengini pek sevmedim ama:59:şimdi ben daha sık attırsam seninki gibi olurmu acaba:44:senin zemin ne renkti tatlım?
evet bende zeminin rengini açtırınca oluşan renkten hoşlanmıyorum...
Sürekli attıra attıra oluyo canım benimkisi iştee ortada..
Benim saç rengim kahverengiydi canım

jade ilk koyduğun düz saçlı olanı çok beğendim ikisi aynı renkmi ışıktanmı öyle duruyor?sanırım zemin renklerimiz çok benziyor dipten uzayanlara bakınca öyle görünüyor canım.şimdi bu düz olanda kaç röfle var tatlım?birde sen röfleyi incemi yoksa kalınmı attırıyorsunki böyle duruyor?son sorumda sanırım sen platin değilde dahamı koyu attırıyorsun sanki daha doğal durmuş sende:69:çok sordum ama kusura bakma canım:17:ha bu arada yüzün çok güzel ya niye kapattınki :44:yarım hali böyle tatlıysa tamamı kimbilir nasıldır:38:

jade ilk koyduğun düz saçlı olanı çok beğendim ikisi aynı renkmi ışıktanmı öyle duruyor?sanırım zemin renklerimiz çok benziyor dipten uzayanlara bakınca öyle görünüyor canım.şimdi bu düz olanda kaç röfle var tatlım?birde sen röfleyi incemi yoksa kalınmı attırıyorsunki böyle duruyor?son sorumda sanırım sen platin değilde dahamı koyu attırıyorsun sanki daha doğal durmuş sende:69:çok sordum ama kusura bakma canım:17:ha bu arada yüzün çok güzel ya niye kapattınki :44:yarım hali böyle tatlıysa tamamı kimbilir nasıldır:38:
heheh nazar değmesin diye ... şaka şaka çalınır falan diye koymuyorum öyle açık ...çok saol canım...
Şimdi iki fotoda bi kaç gün arayla çekildi flaşlı ve flaşsız ondan öyle görünüyor iki halinide koydum ben.
3-4 kere röfle yapıldı uzadıkça diplerim ve sık atıldı canım...
platin değil hep aynı kuaföre gittiğim için o biliyo ayarlıyo rengini...
:54:

neden durmasın canım saç insanı çok değiştiriyor sonuçta...

neden durmasın canım saç insanı çok değiştiriyor sonuçta...

haklısın canım değiştiriyor ama o kızın saç rengi değil şekli falanda çok güzel Allah var kızın kendide çok alımlı yakışmış yani normal bir saçta öyle iddialı durmaz bence o renk.birde ben biraz daha açık bir renk istiyorum ama bende çok beğendim o saçı:7:

ben şu anki rengini yakıştırmadım pek size..
zemin açtırtıktan sonra istediğiniz sarı tonuna boyatsanız çok daha hoş olur diye düşünüyorum..:87:
arkadaşın ekledği naz elmas'ın tonları da yüzünüze çok yakışır ....:65:

Back