• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk benim için doğru tercih?fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

ebrucum teşekkür ederim fotolar için bunlar ilk resimdekine biraz benziyolar sanırım dimi:)nymphadory canım o hatunun güzelliği bence ya bende o kadar iddialı durmaz sanırım:)jade teşekkürler canım.avatarda kendi fotonumu kullanıyosun saçın rengi çok güzelmiş çok beğendim

o hatun senden güzel degil ki :34: durum nedir canim ? sari dimi ? :)

o hatun senden güzel degil ki :34: durum nedir canim ? sari dimi ? :)

canım çok tatlısın teşekkür ederim:17:evet sarı düşünüyorum yani açık rengin iddiası hoşuma gidiyor aslında.sade olmak pek istemiyorum sanki.30 una az kalmış 1 çocuk annesi olarak çokta doğal durmasamda olur dimi:1:ama işte sarının tonu çok kesin değil.sanırım memlekete gidince kendi kuaförüme gidecem hem saçlarım biraz uzar ve dinlenir o zamana kadar.yani nisanda boyatmayı düşünüyorum artık.

canım çok tatlısın teşekkür ederim:17:evet sarı düşünüyorum yani açık rengin iddiası hoşuma gidiyor aslında.sade olmak pek istemiyorum sanki.30 una az kalmış 1 çocuk annesi olarak çokta doğal durmasamda olur dimi:1:ama işte sarının tonu çok kesin değil.sanırım memlekete gidince kendi kuaförüme gidecem hem saçlarım biraz uzar ve dinlenir o zamana kadar.yani nisanda boyatmayı düşünüyorum artık.

dogru karar bence. sonucunu da paylasirsin o zaman dimi ?! :)

mavis81 abla saçların hoşuma gitti çok tatlı geldi bana. o yüzden bu çirkin bu güzel demek istemiyorum :)

teşekkür ederim canım:71:aslında senin saçının fotoğrafını göremedim ben son sayfada teşekkür yorumunu gördümde saçının resmi hangi sayfada bulamadım :44: o yüzden yorum yapamadım:40:ama daha 17 yaşındayım yazınca seni biraz kıskandım valla:17:ne güzel bir yaştır o:69: yerinde olmak isterdim valla güzelim:69:

Back