• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk benim için doğru tercih?fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

ama kendisinde sarisin daha kadinsi olmus bence. cok zarif duruyor öyle. koyu renk sacla daha bicir bicir, böyle daha cok lady

bence açık renk yapma saçını yaşından büyük gösterir seni,bende öyle yapacağım artık koyu tonlar daha iyi durur sende.

bence yasindan büyük göstermiyor, ayrica daha bi kadinsi olmus sarisin haliyle. koyu saclarla daha bicir bicir tatli ama sari sacla daha "lady" duruyor

Canım siyah gibi olan doğal renk daha küçük göstermiş doğal olarak. Yaşayış tarzına göre seçim yapmalısın bence. Çalışıyorsan, ciddi bir işin varsa, evli çocukluysan sarı daha uygun gibi görünüyor. Ciddiyet ve olgunluk var o renkte. Spor bir hayatın varsa, doğal olan rengin daha hoş olacaktır.
Ve ne olursa olsun, seçimim doğaldan yana.
Çok da güzelsin maşallah.

Canım siyah gibi olan doğal renk daha küçük göstermiş doğal olarak. Yaşayış tarzına göre seçim yapmalısın bence. Çalışıyorsan, ciddi bir işin varsa, evli çocukluysan sarı daha uygun gibi görünüyor. Ciddiyet ve olgunluk var o renkte. Spor bir hayatın varsa, doğal olan rengin daha hoş olacaktır.
Ve ne olursa olsun, seçimim doğaldan yana.
Çok da güzelsin maşallah.

aslında evliyim ama çokta spor giyinirim genellikle.eşim dahil herşeyin sporunu seçtim şimdiye kadar:))(eşim beden eğitimi öğretmeni)yani anlıcağın evin dizaynından arabanın modeline kadar herşey spor görünüyor bizde.doğal saçlı halimi seviyorum bende seninde söylediğin gibi kullanımı çok rahat bir renk canım ama gel birde eşime anlat oda sarı renkle daha çekici oluyosun diyor .off ne zor karar vermek ya:( bu arada teşekkür ederim canım avatardaki sensen eğer sende çok hoşsun maaşallah:))

aslında evliyim ama çokta spor giyinirim genellikle.eşim dahil herşeyin sporunu seçtim şimdiye kadar:))(eşim beden eğitimi öğretmeni)yani anlıcağın evin dizaynından arabanın modeline kadar herşey spor görünüyor bizde.doğal saçlı halimi seviyorum bende seninde söylediğin gibi kullanımı çok rahat bir renk canım ama gel birde eşime anlat oda sarı renkle daha çekici oluyosun diyor .off ne zor karar vermek ya:( bu arada teşekkür ederim canım avatardaki sensen eğer sende çok hoşsun maaşallah:))

Aaa eşin sarı seviyorsa, bence sarı olsun canım :)) Benim canım, teşekkür ederimm.

iste orda ariza var :9: cok sagol canim icimi begeniliyorsa güzellesirim ben simdi :21:hehe

bence sen farkedemiyor olabilirsin tatlım:)çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demicem tabiki de :)) ama ben herkesin gerek giyim gerek saç makyaj gibi konularda uygun bir tarzı olduğunu düşünüyorum.en doğru tarzı yakalayabiliyorsa o zaman güzel olmaması için bir neden yoktur canım.zaten şuan bende bunu yapmaya çalışıyorum ya:))

bence sen farkedemiyor olabilirsin tatlım:)çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demicem tabiki de :)) ama ben herkesin gerek giyim gerek saç makyaj gibi konularda uygun bir tarzı olduğunu düşünüyorum.en doğru tarzı yakalayabiliyorsa o zaman güzel olmaması için bir neden yoktur canım.zaten şuan bende bunu yapmaya çalışıyorum ya:))

o halde kendime uygun tarzi yakalamam grekiyor :D bu sitede o konuda cok ilham aliyorum ümitliyim artik :)

başka bir fikri olan yokmu kızlar??şöyle hem çok yapay olmayan hem çekici hemde olgun göstermeyen bir renk varmı acaba

mavişcim slm

bu sabah serenay sarıkayanın rengine takıldım çok hoş geldi tonu bi bak istersen
ama yeni hali nette bakınca bulamadım

Son düzenleme:
Yaşınız genç daha.. Bence doğal hali üzerine ince ve seyrek paket attırıp 1-2 ton açabilirsiniz.. Güneşte ve ışıkta çok hoş yansımaları olur..

Back