Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence açık renk yapma saçını yaşından büyük gösterir seni,bende öyle yapacağım artık koyu tonlar daha iyi durur sende.
bence yasindan büyük göstermiyor, ayrica daha bi kadinsi olmus sarisin haliyle. koyu saclarla daha bicir bicir tatli ama sari sacla daha "lady" duruyor
Canım siyah gibi olan doğal renk daha küçük göstermiş doğal olarak. Yaşayış tarzına göre seçim yapmalısın bence. Çalışıyorsan, ciddi bir işin varsa, evli çocukluysan sarı daha uygun gibi görünüyor. Ciddiyet ve olgunluk var o renkte. Spor bir hayatın varsa, doğal olan rengin daha hoş olacaktır.
Ve ne olursa olsun, seçimim doğaldan yana.
Çok da güzelsin maşallah.
teşekkür ederim canım iltifatların için:)öyle görmen beni mutlu etti tatlım
canim iltifat degil, inan bu fikirlerim sadece
Eki Görüntüle 108793 bu mu daha iyi?
aslında evliyim ama çokta spor giyinirim genellikle.eşim dahil herşeyin sporunu seçtim şimdiye kadar:))(eşim beden eğitimi öğretmeni)yani anlıcağın evin dizaynından arabanın modeline kadar herşey spor görünüyor bizde.doğal saçlı halimi seviyorum bende seninde söylediğin gibi kullanımı çok rahat bir renk canım ama gel birde eşime anlat oda sarı renkle daha çekici oluyosun diyor .off ne zor karar vermek ya bu arada teşekkür ederim canım avatardaki sensen eğer sende çok hoşsun maaşallah:))
sağol canım için bu kadar güzel olduğuna göre eminim dışında öyledir:)genellikle içinin güzelliği dışına yansımış derler çünkü:))
iste orda ariza var cok sagol canim icimi begeniliyorsa güzellesirim ben simdi hehe
yüzün çok güzel bütün renkler çok yakışmış :))
bence sen farkedemiyor olabilirsin tatlım:)çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demicem tabiki de :)) ama ben herkesin gerek giyim gerek saç makyaj gibi konularda uygun bir tarzı olduğunu düşünüyorum.en doğru tarzı yakalayabiliyorsa o zaman güzel olmaması için bir neden yoktur canım.zaten şuan bende bunu yapmaya çalışıyorum ya:))