Şu üslupta birini kıskanmak için aptal olmaları lazım. Tiksindim.Noldu canım alındın herhalde doyamadın yazmalara? Laf sokmadan önce iki kere düşün önce insan gibi yaz insan gibi cevap alırsın. Kibirli olan sensin işte onu anlatıyorum da algılayacak birisi yok karşımda. Neyse insan olan sorunumu anlayarak cevap verdi. Laf sokan sensin tatlım ben değildim tekrar iade ettim işte sana girsin diye
İnşallah herkes sizi kıskansın diye bir bedduada ilk defa duydum.nce konuyu anlayın bir dinleyin çok zor değil gerçekten ama size zor o yüzden umarım aynısını yaşarsınız diyorum size
Çok afedersin,özbenlik ne oluyor du aplamValla senin sorunların var yürü git hadi ya çocuklaştın iyice uğraşamam seninle özbenlik sorunlarını çöz öyle gel söylediği laflara bak kendi zekana bak önce rahatsızsan yazma cevap çocuk gibi en son ben söylicem havalarına girdin herkesin cevabını alıntılıyorsun bir de yapıştın kaldın
Bir insan kendisini kıskandığından bu kadar emin olduğu insanlarla nasıl arkadaşlık kurar. Gerçekten çok ilginç kafalar. Bir kere sevdiğin bir insana kıskançlık gibi kötü bir huyu konduramazsın bile. Bana bir gün yakın arkadaşım gelip beni kıskandığını söylemişti ama açıkçası hiç de inanmadım kıskandığına. O an bulunduğu konum ve ruh hali nedeniyle kısa bir süre imrenmişti bence sadece. Sevdiğim bir insan açıkça gelip kıskanıyorum dediğinde bile inanmıyorum. Millet nefes alsa kıskanıyor diyor. İlk yazdığım mesajda söylediğim şeyi tekrarlayacağım. Bence kendisi çok haset ve fesat olan insanlar herkesin kendisini kıskandığını sanıyor.Yilllaaaaaaaaaaaaar yıllar önceydi..biz lisedeyken bu arkadaş internetten bir çocukla tanışmıştı. Baskıcı bir ailesi olduğu için ben onu evden alırdım (kardes gibiyiz,ailelerimiz de birbirini tanır.Komsuyuz da), benim dersanemin tanıtım dersi var diye götürürdüm. Çocukla buluşurduk. Ben oradan dersaneye giderdim, akşam da buluşurduk, kızı alıp eve geçerdim. Sevgilisini de severdim yani, iyi bir çocuktu,dusunceliydi, çiçeğini hediyesini ihmal etmezdi.
Gel zaman git zaman üniversitede benim bir sevgilim oldu, bu kızla hep 'tam pıtırcık oldun' diye dalga geçerdik, sevgi pitircigi yani..o zamanların meşhur bir lafı, bilmiyorum artık kullanan var mıkıza demişim ki 'senle dalga geçiyordum, şimdi ben pitircik oldum. aynı x ve sen gibiyiz,yolda şarkı söyleyip yürüyoruz'
...
Derken biz bir sebeple kızla konuşmayı kestik..ortak bir arkadaş da bizi barıştırmak istedi..o yüzden benimleyken hoparlörü açtı, kızla konuşuyor. Kız dedi ki 'zaten yengenc her zaman benim sevgilimi kiskanirdi, hatta bir gün telefon açtı aynı senin sevgiline benzeyen birini buldum dedi'
Oysa gerçekten ne kardes kıskançlığı yasamisimdir, ne sevgilimi kıskanırım. Bu duygu bende çok yok yani. Tutup da neden senin sevgilini kiskanayim ki? Tam tersi ben ikinizi de sevdigimden size yardım yataklık yapiyordum, daha da mutlu olun , güzel anılar yaşayın, ailen evden cikmana laf etmesin diye.
Yani arkadaşim evet benim kardeşim gibidir ama eminim benim onu kiskandigimi düşünüyordur zaten :) hiç şüphem yok.
Ama kıskanmiyorum. Dünyaya bin kere gelsem bir kere bile yerinde olmak istemezdim, bence inanılmaz sıkıcı bir hayatı var.
Ama bu özelliklerinin yanında iyi bir arkadaştırbenim laflarima da alışkın. Hiç yalan yalan tepkilerle dostluğumu yürütemem
Aranız açıldıktan sonra muhtemelen bilelenmiş sana yani kinlenmiş kendince böyle bir sebep bulmuş. Sizinle yaşasaydık durumu arkanızdan değil yüz yüze barışmak isterdim ben. Ayrıca sevgililik olayında en yakınım dahi olsa üçüncü kişileri asla dahil etmemişimdir ki çünkü ben başıma geleceği biliyorum. Sizin için de kötü bir deneyim olmuş ama ben öyle arkadaşınız gibi durduk yere olmayan kıskançlıkları hissetmiyorumYilllaaaaaaaaaaaaar yıllar önceydi..biz lisedeyken bu arkadaş internetten bir çocukla tanışmıştı. Baskıcı bir ailesi olduğu için ben onu evden alırdım (kardes gibiyiz,ailelerimiz de birbirini tanır.Komsuyuz da), benim dersanemin tanıtım dersi var diye götürürdüm. Çocukla buluşurduk. Ben oradan dersaneye giderdim, akşam da buluşurduk, kızı alıp eve geçerdim. Sevgilisini de severdim yani, iyi bir çocuktu,dusunceliydi, çiçeğini hediyesini ihmal etmezdi.
Gel zaman git zaman üniversitede benim bir sevgilim oldu, bu kızla hep 'tam pıtırcık oldun' diye dalga geçerdik, sevgi pitircigi yani..o zamanların meşhur bir lafı, bilmiyorum artık kullanan var mıkıza demişim ki 'senle dalga geçiyordum, şimdi ben pitircik oldum. aynı x ve sen gibiyiz,yolda şarkı söyleyip yürüyoruz'
...
Derken biz bir sebeple kızla konuşmayı kestik..ortak bir arkadaş da bizi barıştırmak istedi..o yüzden benimleyken hoparlörü açtı, kızla konuşuyor. Kız dedi ki 'zaten yengenc her zaman benim sevgilimi kiskanirdi, hatta bir gün telefon açtı aynı senin sevgiline benzeyen birini buldum dedi'
Oysa gerçekten ne kardes kıskançlığı yasamisimdir, ne sevgilimi kıskanırım. Bu duygu bende çok yok yani. Tutup da neden senin sevgilini kiskanayim ki? Tam tersi ben ikinizi de sevdigimden size yardım yataklık yapiyordum, daha da mutlu olun , güzel anılar yaşayın, ailen evden cikmana laf etmesin diye.
Yani arkadaşim evet benim kardeşim gibidir ama eminim benim onu kiskandigimi düşünüyordur zaten :) hiç şüphem yok.
Ama kıskanmiyorum. Dünyaya bin kere gelsem bir kere bile yerinde olmak istemezdim, bence inanılmaz sıkıcı bir hayatı var.
Ama bu özelliklerinin yanında iyi bir arkadaştırbenim laflarima da alışkın. Hiç yalan yalan tepkilerle dostluğumu yürütemem
konuyu kafanızda evirip çevirip ne hale getirdiyseniz bu "yargı"ya varmışsınız. Önce konuyu anlayın bir dinleyin çok zor değil gerçekten ama size zor o yüzden umarım aynısını yaşarsınız diyorum size
Araştır biraz iş güç edin kendine burda laf sokma peşinde dolaşacağına engelleyeyim en iyisiÇok afedersin,özbenlik ne oluyor du aplam?
konuyu kafanızda evirip çevirip ne hale getirdiyseniz bu "yargı"ya varmışsınız. Önce konuyu anlayın bir dinleyin çok zor değil gerçekten ama size zor o yüzden umarım aynısını yaşarsınız diyorum size
Yürü defol ya yancı gibi gelmiş yorumlara yorum yapıyor çözümün varsa söyle yoksa çık gitŞu üslupta birini kıskanmak için aptal olmaları lazım. Tiksindim.
Akıl var,mantık var sizden 5 kat fazla maaş alan birisi sizi niye kıskansın?Kapalı biri açık diye sizi niye kıskansın?Aldığınız düşük notu niye kıskansınlar?konuyu kafanızda evirip çevirip ne hale getirdiyseniz bu "yargı"ya varmışsınız. Önce konuyu anlayın bir dinleyin çok zor değil gerçekten ama size zor o yüzden umarım aynısını yaşarsınız diyorum size
Konuyu anlayamayan birisi sizin gibi yorum yapar çünkü. Anlmadığınız yerleri sorun anlatayım insanlık ederek sizi sıkmamak için kısa ve öz yazmaya çalıştım. Yorumunuza gerek de yokmuş. Kariyer basamaklarımı hızla tırmanıyorum zaten aklın kalmasın sizin gibilerle muhattap olmayacağım mevkiye gelene kadar devamKonuyu anlatan sizsiniz. Herkes aynı şeyi anladığına gore kendini ifade edemeyen sizsiniz yani. Türkçe dersinde de notlar pek yüksek değilmiş anlaşılan.
Aynısını yaşasam ne olacak ayrica? Kiskanan varsa kendi problemi. Bunun derdine düşecek kadar issiz değilim
Sanırsın kariyer basamaklarını hızla tırmanırken kıskançlıktan ayağını kaydirmislar, dünyanın yükünü sirtlamis gibi beddua ediyor asdffg
Mutlak butlanla yok edilseniz keşke :) esameniz okunmasaİşte bunlar hep muhteşem olmaktan. En en ennnn... olmasaydınız bunlar başınıza gelmezdi, ama elinizde değil tabi bu kadar dikkat çekici olmak. Acaba diyorum, boynunuza kocaman bir nazar boncuğu taksanız? Kem gözlerdeb korur.
Var, kıskanç olmaman.Yürü defol ya yancı gibi gelmiş yorumlara yorum yapıyor çözümün varsa söyle yoksa çık git
:) İnsanları irdelemiyorum ya . Herkesi olduğu gibi kabul ediyorum genelde. Ben dahil herkesin antika tarafları var, iyi yanları var.Bir insan kendisini kıskandığından bu kadar emin olduğu insanlarla nasıl arkadaşlık kurar. Gerçekten çok ilginç kafalar. Bir kere sevdiğin bir insana kıskançlık gibi kötü bir huyu konduramazsın bile. Bana bir gün yakın arkadaşım gelip beni kıskandığını söylemişti ama açıkçası hiç de inanmadım kıskandığına. O an bulunduğu konum ve ruh hali nedeniyle kısa bir süre imrenmişti bence sadece. Sevdiğim bir insan açıkça gelip kıskanıyorum dediğinde bile inanmıyorum. Millet nefes alsa kıskanıyor diyor. İlk yazdığım mesajda söylediğim şeyi tekrarlayacağım. Bence kendisi çok haset ve fesat olan insanlar herkesin kendisini kıskandığını sanıyor.
Hakediyorlar normal bir üsluba yakışsalar öyle konuşurum gerçekten ceza almak falan sorun değil zaten sürekli kullanan birisi değilim derdim var yazayım demiştim sağolun yine deBuraya yeni üyesin büyük ihtimalle ceza alabilirsin üsluptan. Ama gerçekten üslupun çok kötübelki de bu yüzden insanları kendinden uzaklaştırıyor seni kıskanıyorlar sanıyorsun
Mutlak mutlan bastan beri var olmamis, hic olmamis demek hukukta. Sizin yazdiginiz iptal.. Kusura bakmayin sizin gibi muhtesem ve kiskanilan birine boyle bilgi verir gibi yazdim ama. Sanirim kiskandimMutlak butlanla yok edilseniz keşke :) esameniz okunmasa
Kendi leş bakış açına bak sen önce hakedene hakettiği gibi davranınca zorunuza gidiyorbu leş ağzınızı da kesin kıskanan vardır dimi?
Yok arkadaşın için söyledim. Senin onu kıskandığından aşırı emin ama hala arkadaşlık kuruyor seninle. Çok ilginç geldi bana. Kıskanç insan kendisine zarar verebilir sonuçta. Bunun fitne sokması var, nazarı var, var da var.:) İnsanları irdelemiyorum ya . Herkesi olduğu gibi kabul ediyorum genelde. Ben dahil herkesin antika tarafları var, iyi yanları var.
Ama herkesin notu da bellidir. Bu arkadaşım 'beni kıskaniyor' dedi diye canım sıkılmaz çünkü bunu ondan beklerim:) ya da bazı arkadaşlarım iyi niyetle öğüt verir ama kulaklimi kapalı moda alırım çünkü yani ölsem tavsiyesini dinlemeyecegim insanlardırkiminin siyasi görüşünü sevmem,o konulara girmem. Kiminin dünyaya bakışını sevmem-onla daha başka şeyleri paylaşırız. Kimiyle sadece etkinlik buddysi oluruz, kimine her seyimi anlatirim, kimiyle sadece goygoy yaparız. Kimi ile sohbetim sosyolojik gözlem yapma arzumdandir
Kendime uymayan arkadaşlarımı elesem çevremde insan kalmaz
Kk'da da çok insanı seviyorum ama özelde de konuşsak bazen bazi fikirleri saçma geliyor 'begenmedim' atıyorum, ama bu günlük sohbetimi etkilemiyor