Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

çen melek misin? utandın mı yanakların mı kızardı çenin?
çeni üzdüler mi? ama çirkef kıskanç tembel olan sensin kabul et

Belki sorulmuştur yorumları okumadım. Ne iş yapıyorsunuz ki aynı iş yerinde sizden 5 kat yüksek maaş alıyorlar?

Bi orayı övmediği kalmıştı niye aklına getirdin? :)
Kız sen iyi gıdayı buldun burda, normalde de insanlara böyle yaklaşıyorsanız vah size. İnsan gibi sorsanız insan gibi cevap alacaksınız da hakettiğiniz oramdan başka bir yer değil o bile sizden değerli de neyse

Seyi eklememissiniz bir de bence siz cok iyi niyetlisinizdir ve pek tabiki biraz safsinizdir iyi guldum ya hayatinin her alaninda bu kadar kiskanilana hic denk gelmemistim.

Bence 13 yaş fazla iyimser değil mi ben okulöncesi benmerkezci dönemden çıkamayan bir “şey” olduğunu düşünüyorum
Valla senin sorunların var yürü git hadi ya çocuklaştın iyice uğraşamam seninle özbenlik sorunlarını çöz öyle gel söylediği laflara bak kendi zekana bak önce rahatsızsan yazma cevap çocuk gibi en son ben söylicem havalarına girdin herkesin cevabını alıntılıyorsun bir de yapıştın kaldın

o gıdayı sen hergün yiyorsun terbiyesiz
Zorrrrruna mı gitti çık sayfadan çık benim konumdan yürü git hem laf söylüyor aşağılamaya çalışıyor ben laf söyleyince de ağlıyorsunuz sağolun valla çözümü buldım sayenizde sorun benim SESSİZLİĞİMDEYMİŞ hakettiğinizi söyleyince dumur oluyorsunuz

Bizim lisede bir kız vardı herkesin kendisini kıskandığını düşünürdü. Bazen çok saçma şeyler yapardı, insanlar eleştirince beni kıskanıyorlar diye en az 5-6 tane paylaşım yapardı. Mesela aldığı tüm çeyizlerin fotoğraflarını paylaşıp nazar duası yazardı fotoğrafa, herkes yine kıskanacak yazardı altına da. Kendisine prenses, barbie bebek falan derdi. Aklıma geldi

Aklıma Musko'nun "Sigaramı da eski eşim alıyor desem onu bile kıskanacaklar var .s" demesi geldi hsdhjdjfjfjfjjffjj.

Buraya yeni üyesin büyük ihtimalle ceza alabilirsin üsluptan. Ama gerçekten üslupun çok kötü belki de bu yüzden insanları kendinden uzaklaştırıyor seni kıskanıyorlar sanıyorsun

Cidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayıı

bu leş ağzınızı da kesin kıskanan vardır dimi?

Sırf bu yüzden bazen yeni tanıştığım arkadaş ortamlarına giderken paspal oluyorum ha ha benzerini yaşıyorum diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…