- 28 Şubat 2009
- 1.870
- 3.042
Hakettiği için o cevabı aldı kendisi de sokmalı mesajlar atmasa böyle cevap almazdıyine bir laf sokma küpü. Aşağılayarak üste çıkmaya çalışan ama kendisine aynı cevap verilince ağlayan kendini haklılaştırmaya çalışan bir tip.
Kız sen iyi gıdayı buldun burda, normalde de insanlara böyle yaklaşıyorsanız vah size. İnsan gibi sorsanız insan gibi cevap alacaksınız da hakettiğiniz oramdan başka bir yer değil o bile sizden değerli de neyseBi orayı övmediği kalmıştı niye aklına getirdin? :)
Merhaba herkese :) şimdi başlığı okuyan belki güldü belki alay etti kimisi de belki anladı ne demek istediğimiokul hayatımda yurt arkadaşlarım konuşma şeklimden tutun tırnağıma kadar kıskanıyorlardı. Şunu söyleyeyim ben öyle bakımlı tiki kızlardan değilim temizliğe ve hijyene önem veririm. Ya notlarım düşük olmsına rağmen aynı fakülte deyiz diye kıskanıyordu oda arkadaşım diğeri açığım diye kendisi tesettürlü idi. Düzenli ders çalışıyorum diye kıskanan vardı ya evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır beni işte aaa bunu sen mı yaptın hiç beklemezdim bu elbise sana yakıştı mı yaaa falan diye ezmeye çalışırdı düşünün daha neler neleeer. İş hayatında da mesela iş verdikleri zaman büyük çabayla halletmeye çalışırım hep bir baktım artık bana iş vermiyorlar, kendileri mıy mıy bir işi on saate yayarak yaptıkları için patronun gözüne battılar belki ondan neyse çok maddi durumum da yok ama uygun fiyata özenli giyinmeye çalışırım çünkü insan gerçekten de kıyafetiyle karşılanıyor. İşyerindeki kızların gözleri hep üstümde olurdu ve bu arada iş yeri adabına göre giyiniyorum hani kumaş pantolon gömlek veya ceket tarzı. Bu arada onların maaşı benden çok, belki 5katıdır. Ona rağmen bu neyin çekememezliği. Bu insanlar beni buluyor diye genelleme yapmak istemiyorum hayatıma olumsuzluk çekmek istemiyorum. Sadece bu durumu yaşayan var mı bunu nasıl yeniyorsunuz artık sinirlerimi yıpratmaya başladı? Ya da bende mı sorun var böyle insanları hayatıma çekiyorum
o gıdayı sen hergün yiyorsun terbiyesizKız sen iyi gıdayı buldun burda, normalde de insanlara böyle yaklaşıyorsanız vah size. İnsan gibi sorsanız insan gibi cevap alacaksınız da hakettiğiniz oramdan başka bir yer değil o bile sizden değerli de neyse
Çünkü neden olmasin?Düzenli çalıştığı halde notları düşük birini kıskanan fakülte arkadaşların mi vardı
Valla senin sorunların var yürü git hadi ya çocuklaştın iyice uğraşamam seninle özbenlik sorunlarını çöz öyle gel söylediği laflara bak kendi zekana bak önce rahatsızsan yazma cevap çocuk gibi en son ben söylicem havalarına girdin herkesin cevabını alıntılıyorsun bir de yapıştın kaldınBence 13 yaş fazla iyimser değil mi ben okulöncesi benmerkezci dönemden çıkamayan bir “şey” olduğunu düşünüyorum
Sağol canım ayet'el kürsi felak nas ne varsa okuyorum şuan
Zorrrrruna mı gitti çık sayfadan çık benim konumdan yürü git hem laf söylüyor aşağılamaya çalışıyor ben laf söyleyince de ağlıyorsunuz sağolun valla çözümü buldım sayenizde sorun benim SESSİZLİĞİMDEYMİŞ hakettiğinizi söyleyince dumur oluyorsunuzo gıdayı sen hergün yiyorsun terbiyesiz
Aklıma Musko'nun "Sigaramı da eski eşim alıyor desem onu bile kıskanacaklar var .s" demesi geldi hsdhjdjfjfjfjjffjj.Bizim lisede bir kız vardı herkesin kendisini kıskandığını düşünürdü. Bazen çok saçma şeyler yapardı, insanlar eleştirince beni kıskanıyorlar diye en az 5-6 tane paylaşım yapardı. Mesela aldığı tüm çeyizlerin fotoğraflarını paylaşıp nazar duası yazardı fotoğrafa, herkes yine kıskanacak yazardı altına da. Kendisine prenses, barbie bebek falan derdi. Aklıma geldi
Buraya yeni üyesin büyük ihtimalle ceza alabilirsin üsluptan. Ama gerçekten üslupun çok kötüZorrrrruna mı gitti çık sayfadan çık benim konumdan yürü git hem laf söylüyor aşağılamaya çalışıyor ben laf söyleyince de ağlıyorsunuz sağolun valla çözümü buldım sayenizde sorun benim SESSİZLİĞİMDEYMİŞ hakettiğinizi söyleyince dumur oluyorsunuz
İnsan yeter ki kıskanmak istesin buluyor demek ki bir özellik.Çünkü neden olmasin?
Aklıma Musko'nun "Sigaramı da eski eşim alıyor desem onu bile kıskanacaklar var .s" demesi geldi hsdhjdjfjfjfjjffjj.
Cidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayıı
Noldu canım alındın herhalde doyamadın yazmalara? Laf sokmadan önce iki kere düşün önce insan gibi yaz insan gibi cevap alırsın. Kibirli olan sensin işte onu anlatıyorum da algılayacak birisi yok karşımda. Neyse insan olan sorunumu anlayarak cevap verdi. Laf sokan sensin tatlım ben değildim tekrar iade ettim işte sana girsin diye