- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
Musko her konuda örnek gösteriliyor 2023 ün en konuşulan kadını olacak ha haAklıma Musko'nun "Sigaramı da eski eşim alıyor desem onu bile kıskanacaklar var .s" demesi geldi hsdhjdjfjfjfjjffjj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Musko her konuda örnek gösteriliyor 2023 ün en konuşulan kadını olacak ha haAklıma Musko'nun "Sigaramı da eski eşim alıyor desem onu bile kıskanacaklar var .s" demesi geldi hsdhjdjfjfjfjjffjj.
Bu çok saçma değil mi ya?evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır
hepsini okumadım ama uyarayım, linçleneceksin belki raz abarrmışsın ama ben inanıyorum bunlara öyle kendini beğenmiş biri değilim birine çok zor kıskanç derim ama maalesef benim çevremde de vardı bu yüzden birçok arkadaşlığımı bitirdim. yaşamayanlara ego gibi gelir böyle şeyler ki güzel bir şey de değil, ben çok zarar gördüm. en son 20 senelik arkadaşımdan oldum mesela. kız güzeldi iyi bi işi vardı zenginlerdi ama bi yerde biri damarına bastı heralde kendini incelemeye başladı. bana senin havan var ben paspalım falan demeye başladı kendini kötü hissediyo diye bütün kıyafetlerimi ona taşıdım, kendime aldığımdan ona da aldım. sonra o zaman nişanlıydım ona yemeğe gittiğimizde yemek yerken kilomla dalga geçmeye başladı, sofrayı topladık ciddi ciddi adama kur yaptı falan ben de güzel bi post atıp hayatımdan çıkardım. en yakın arkadaşımdan oldum hani kıskanıyolar deyince hava atmak gibi geliyo insana ama o iş öyle değil maalesef.Merhaba herkese :) şimdi başlığı okuyan belki güldü belki alay etti kimisi de belki anladı ne demek istediğimi okul hayatımda yurt arkadaşlarım konuşma şeklimden tutun tırnağıma kadar kıskanıyorlardı. Şunu söyleyeyim ben öyle bakımlı tiki kızlardan değilim temizliğe ve hijyene önem veririm. Ya notlarım düşük olmsına rağmen aynı fakülte deyiz diye kıskanıyordu oda arkadaşım diğeri açığım diye kendisi tesettürlü idi. Düzenli ders çalışıyorum diye kıskanan vardı ya evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır beni işte aaa bunu sen mı yaptın hiç beklemezdim bu elbise sana yakıştı mı yaaa falan diye ezmeye çalışırdı düşünün daha neler neleeer. İş hayatında da mesela iş verdikleri zaman büyük çabayla halletmeye çalışırım hep bir baktım artık bana iş vermiyorlar, kendileri mıy mıy bir işi on saate yayarak yaptıkları için patronun gözüne battılar belki ondan neyse çok maddi durumum da yok ama uygun fiyata özenli giyinmeye çalışırım çünkü insan gerçekten de kıyafetiyle karşılanıyor. İşyerindeki kızların gözleri hep üstümde olurdu ve bu arada iş yeri adabına göre giyiniyorum hani kumaş pantolon gömlek veya ceket tarzı. Bu arada onların maaşı benden çok, belki 5katıdır. Ona rağmen bu neyin çekememezliği. Bu insanlar beni buluyor diye genelleme yapmak istemiyorum hayatıma olumsuzluk çekmek istemiyorum. Sadece bu durumu yaşayan var mı bunu nasıl yeniyorsunuz artık sinirlerimi yıpratmaya başladı? Ya da bende mı sorun var böyle insanları hayatıma çekiyorum
Ya kim bilir ne güzel çoluk çocuk eş derdin yok rahatsın demişlerdir, onu kıskandı diye yorumlamıştırBu çok saçma değil mi ya?
kız gel buraya özledim 2 gün banım yeni açıldı, bu ne kadar sürer dersinBelki de şu "Bütün dünya bana karşı" tavrınız itiyordur insanları.
Şu lafından sonra arkadaşın artık senin de onu kıskandığını düşünüyor geçmiş olsun'dikkat çekecek kadar güzel değilsin ki,ne güzel kızlar var' dedim, bozuldu.
kız biraz yavaş ol kapatacaklar konunu o kadar ciddiye alma geyik için geliyo insanlar sen de ayak uydurHakettiği için o cevabı aldı kendisi de sokmalı mesajlar atmasa böyle cevap almazdı yine bir laf sokma küpü. Aşağılayarak üste çıkmaya çalışan ama kendisine aynı cevap verilince ağlayan kendini haklılaştırmaya çalışan bir tip.
sen sus pis jennifer annistonAvrupa'da bizi kiskaniii, Avrupa'dan bildiriyorum, ben Turk oldugum icin gel pasaportlari degiselim diyenler mi ararsin, kacak yoldan beni Türkiye ye soksana diye yalvaran mi? Kiskancliktan agzim yirtildi nazardan, okuyun beni de, nas felak serpin bisey yapin
Saç ve kıyafet konusu tamam da düşük notun nesini kiskaniyorlar
Hepsini geçtim de tesettürlü biri açıksınız diye sizi niye kıskansın ay hiç güleceğim yoktu
Ben en çok bu mesajlara güldüm.Çok teşekkür ederim.Cidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayıı
Bütün bunlardan kıskanıldığınız sonucuna mı vardınız?Merhaba herkese :) şimdi başlığı okuyan belki güldü belki alay etti kimisi de belki anladı ne demek istediğimi okul hayatımda yurt arkadaşlarım konuşma şeklimden tutun tırnağıma kadar kıskanıyorlardı. Şunu söyleyeyim ben öyle bakımlı tiki kızlardan değilim temizliğe ve hijyene önem veririm. Ya notlarım düşük olmsına rağmen aynı fakülte deyiz diye kıskanıyordu oda arkadaşım diğeri açığım diye kendisi tesettürlü idi. Düzenli ders çalışıyorum diye kıskanan vardı ya evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır beni işte aaa bunu sen mı yaptın hiç beklemezdim bu elbise sana yakıştı mı yaaa falan diye ezmeye çalışırdı düşünün daha neler neleeer. İş hayatında da mesela iş verdikleri zaman büyük çabayla halletmeye çalışırım hep bir baktım artık bana iş vermiyorlar, kendileri mıy mıy bir işi on saate yayarak yaptıkları için patronun gözüne battılar belki ondan neyse çok maddi durumum da yok ama uygun fiyata özenli giyinmeye çalışırım çünkü insan gerçekten de kıyafetiyle karşılanıyor. İşyerindeki kızların gözleri hep üstümde olurdu ve bu arada iş yeri adabına göre giyiniyorum hani kumaş pantolon gömlek veya ceket tarzı. Bu arada onların maaşı benden çok, belki 5katıdır. Ona rağmen bu neyin çekememezliği. Bu insanlar beni buluyor diye genelleme yapmak istemiyorum hayatıma olumsuzluk çekmek istemiyorum. Sadece bu durumu yaşayan var mı bunu nasıl yeniyorsunuz artık sinirlerimi yıpratmaya başladı? Ya da bende mı sorun var böyle insanları hayatıma çekiyorum
Yilllaaaaaaaaaaaaar yıllar önceydi..biz lisedeyken bu arkadaş internetten bir çocukla tanışmıştı. Baskıcı bir ailesi olduğu için ben onu evden alırdım (kardes gibiyiz,ailelerimiz de birbirini tanır.Komsuyuz da), benim dersanemin tanıtım dersi var diye götürürdüm. Çocukla buluşurduk. Ben oradan dersaneye giderdim, akşam da buluşurduk, kızı alıp eve geçerdim. Sevgilisini de severdim yani, iyi bir çocuktu,dusunceliydi, çiçeğini hediyesini ihmal etmezdi.Şu lafından sonra arkadaşın artık senin de onu kıskandığını düşünüyor geçmiş olsun
Linçlemeye çalışanlara hakettiği cevabı verdim ağlasınlar biraz hallerine gelmişler bana laf sokma derdindeler. Önce bir anlamaya çalış soru sor konuyu anla değil mi ama yok ezecek yer buldular kaçırmazlar. Siz de yaşamışsınız inanın geçmişte bu konuda bende yaşadım aynısını. En yakın arkadaşınız bir de ve o iyi hissetsin diye siz çabalamışsınız. Zaten sevdiğiniz insana göz koyunca son radde olmuştu bende de iyi yapmışsınız. Güzel insanlarla karşılaşalım inşallah mesele güzellikte de değil parada da değil. Ablam hep der ki benim ne güzelliğim ne param var ama benimde karşıma hep böyleleri çıkıyor. Sanırım elimizdekinin kıymetini bildiğimizden başkalarının dikkatini çekiyoruz. Sizin gibi mesafe koymaktan başka çözüm bulamadım ben dehepsini okumadım ama uyarayım, linçleneceksin belki raz abarrmışsın ama ben inanıyorum bunlara öyle kendini beğenmiş biri değilim birine çok zor kıskanç derim ama maalesef benim çevremde de vardı bu yüzden birçok arkadaşlığımı bitirdim. yaşamayanlara ego gibi gelir böyle şeyler ki güzel bir şey de değil, ben çok zarar gördüm. en son 20 senelik arkadaşımdan oldum mesela. kız güzeldi iyi bi işi vardı zenginlerdi ama bi yerde biri damarına bastı heralde kendini incelemeye başladı. bana senin havan var ben paspalım falan demeye başladı kendini kötü hissediyo diye bütün kıyafetlerimi ona taşıdım, kendime aldığımdan ona da aldım. sonra o zaman nişanlıydım ona yemeğe gittiğimizde yemek yerken kilomla dalga geçmeye başladı, sofrayı topladık ciddi ciddi adama kur yaptı falan ben de güzel bi post atıp hayatımdan çıkardım. en yakın arkadaşımdan oldum hani kıskanıyolar deyince hava atmak gibi geliyo insana ama o iş öyle değil maalesef.
konuyu kafanızda evirip çevirip ne hale getirdiyseniz bu "yargı"ya varmışsınız. Önce konuyu anlayın bir dinleyin çok zor değil gerçekten ama size zor o yüzden umarım aynısını yaşarsınız diyorum sizeSizin gibi insanlar çok zor gerçekten ya, insanları yoruyorsunuz. Çevrenizde bu yüzden kimse yok muhtemelen.
Kendini sevmek güzel bir şey ama insan arada bir durup "Ben kimim ki" deyip silkelenmeli.
O farkındalık olmayınca sonuç böyle oluyor işte.
Cevrenizdekilere sabır diliyorum. Sizden 5 kat fazla kazanıyorlar ama huzurlari yok. Tabii ki sizi kıskanırlar. Siz kendinize maruz kalmiyorsunuz sonuçta. Kıskanmayıp napsinlar?
aslında o kadar kötü şeyler yazmamışlar, sizin cevaplarınız çok daha kötü bir de yeni üyesiniz heralde çünkü bu yazdıklarınızdan ceza alacaksınız muhtemelen, biraz gerginliğinizi atıp eğlenmeye baksanız belki daha iyi olur. bu post iyi bi fırsattı aslındaLinçlemeye çalışanlara hakettiği cevabı verdim ağlasınlar biraz hallerine gelmişler bana laf sokma derdindeler. Önce bir anlamaya çalış soru sor konuyu anla değil mi ama yok ezecek yer buldular kaçırmazlar. Siz de yaşamışsınız inanın geçmişte bu konuda bende yaşadım aynısını. En yakın arkadaşınız bir de ve o iyi hissetsin diye siz çabalamışsınız. Zaten sevdiğiniz insana göz koyunca son radde olmuştu bende de iyi yapmışsınız. Güzel insanlarla karşılaşalım inşallah mesele güzellikte de değil parada da değil. Ablam hep der ki benim ne güzelliğim ne param var ama benimde karşıma hep böyleleri çıkıyor. Sanırım elimizdekinin kıymetini bildiğimizden başkalarının dikkatini çekiyoruz. Sizin gibi mesafe koymaktan başka çözüm bulamadım ben de
Bence ablanin da senin de olaylara bakisinizda bir hata var. Muhtemelen yetiştirilme seklinizden böyledir.Ablam hep der ki benim ne güzelliğim ne param var ama benimde karşıma hep böyleleri çıkıyor. Sanırım elimizdekinin kıymetini bildiğimizden başkalarının dikkatini çekiyoruz.