İşte neden sürekli denk geliyorlar biz özelliğim mutlaka çekiyor olmalı. Biraz mesafe seven biriyim ben herkesle içli dışlı olmayı sevmem mesela. Acaba burnu havada falan mı görünüyorumYok canım anlıyorum sizi öyle insanları bilirim hep rekabet içindeymiş gibi davranırlar arkadaşlıkları samimiyetsiz olur o yüzden haklısınız
Herkes angelina jolie, megan fox bu forumda. Ya tüm kadınlar kıskanıyor ya tüm erkekler onlara bakıyor. Düz insan bir biz varızBiri tüm erkeklerin ona baktığını düşünür,biri tanıdığı herkesin onu kıskandığını düşünür. Ne güzel ya keşke bende böyle olabilsem.
Bak şu anda seni kıskandım sanırım haklısın.
Yok valla öyle hasta ruhlu değilim :) laf sokmak için yorum yazmasanız mı acaba üstten bakıyorsunuz farkında değilsiniz. Bunu bir dert olarak görüyorum zaten görmesem çözüm aramaz herkes beni kıskanıyor diye havalara girerdim. Kibirinizi alın uzaklaşın lütfenBiri tüm erkeklerin ona baktığını düşünür,biri tanıdığı herkesin onu kıskandığını düşünür. Ne güzel ya keşke bende böyle olabilsem.
Bak şu anda seni kıskandım sanırım haklısın.
Buna da inanırım çok doğru bir söz. Ama ben hep düzeltmeye çalıştım konuşmaya çalıştım olmadı. Bende bir sorun mı var diye karşımdakine sordum kusurum varsa söylesin diye öyle üstten bakan birisi değilim cidden yanlış anlaşıldımİnsan kendisinde olmayan bir şeyi göremez.
Gerçekten laf sokmak yerine düzgün iletişim mi kursanız o kadar zor değil? İnanmıyorum olan olayları aktardım sadece.Hayatıma negatif enerji çekmek istemiyorum deyip herkesin sizi kıskandığına inanıyorsunuz :d
Şimdi güzelim desem gelip laf sokmaya çalışacaklar aa angeline Jolie falansınız herhalde diye. Bakımlı bir kadınım sporla da uğraşıyorum bunun sonucunda da dikkat çeken bir fiziğim var. Çoğu insanla aynı şartlarda olmama rağmen hayatımı mahvetmemeyi seçen taraftyım. Bahsettiklerimin çoğu sigara alkol vs tüketen kendine özenmeyen okulun yolunu unutan tiplerdiPeki çok mu güzelsiniz, fiziğiniz girdiğiniz ortamda çok mu dikkat çeker?
Bir gören bir daha bakar mı?
Bakımlı mısınız?
Yoksa akademik anlamda çok mu başarılısınız?
Çoğu insanın sahip olamadığı bir hayata mı sahipsiniz?
Yani bu sebeplerden biri olmalı en azından herkesin sizi kıskanması için. Ya da siz dediğiniz gibi biraz mesafeli olduğunuz için insanlar sizden uzak duruyor, belki kibirli bulup sizinle konuşmuyor diye bunu kıskançlık olarak mı görüyorsunuz acaba?
Cidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayııHepsini geçtim de tesettürlü biri açıksınız diye sizi niye kıskansınay hiç güleceğim yoktu
Kibirli olan kim bi düşün bi istersen sonra da istediğin tarafına sokabilirsin onu.. ki kibirli olman için hiçbir vasfın da yok.. kafanı çalıştırmanı ben tavsiye ederim ama biraz zor senin için ..Cidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayıı
Merhaba herkese :) şimdi başlığı okuyan belki güldü belki alay etti kimisi de belki anladı ne demek istediğimiokul hayatımda yurt arkadaşlarım konuşma şeklimden tutun tırnağıma kadar kıskanıyorlardı. Şunu söyleyeyim ben öyle bakımlı tiki kızlardan değilim temizliğe ve hijyene önem veririm. Ya notlarım düşük olmsına rağmen aynı fakülte deyiz diye kıskanıyordu oda arkadaşım diğeri açığım diye kendisi tesettürlü idi. Düzenli ders çalışıyorum diye kıskanan vardı ya evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır beni işte aaa bunu sen mı yaptın hiç beklemezdim bu elbise sana yakıştı mı yaaa falan diye ezmeye çalışırdı düşünün daha neler neleeer. İş hayatında da mesela iş verdikleri zaman büyük çabayla halletmeye çalışırım hep bir baktım artık bana iş vermiyorlar, kendileri mıy mıy bir işi on saate yayarak yaptıkları için patronun gözüne battılar belki ondan neyse çok maddi durumum da yok ama uygun fiyata özenli giyinmeye çalışırım çünkü insan gerçekten de kıyafetiyle karşılanıyor. İşyerindeki kızların gözleri hep üstümde olurdu ve bu arada iş yeri adabına göre giyiniyorum hani kumaş pantolon gömlek veya ceket tarzı. Bu arada onların maaşı benden çok, belki 5katıdır. Ona rağmen bu neyin çekememezliği. Bu insanlar beni buluyor diye genelleme yapmak istemiyorum hayatıma olumsuzluk çekmek istemiyorum. Sadece bu durumu yaşayan var mı bunu nasıl yeniyorsunuz artık sinirlerimi yıpratmaya başladı? Ya da bende mı sorun var böyle insanları hayatıma çekiyorum
Çok kıskanılacak bir konuşma şekliniz varmış gerçektenCidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayıı
Kibirinizi mi? Hiç güleceğim yoktu.Cidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayıı
Ya zaten aklıbaşında bir insan böyle bir konu açar mı?Kibirli olan kim bi düşün bi istersen sonra da istediğin tarafına sokabilirsin onu.. ki kibirli olman için hiçbir vasfın da yok.. kafanı çalıştırmanı ben tavsiye ederim ama biraz zor senin için ..
İnsan şöyle bir konu açıp başkasına kibirli derken biraz durur düşünür. Açtığın konunun ve yaptığın yorumların her yerinden oluk oluk kibir akıyor. Düşük notunun bile kıskanıldığını düşünecek kadar abartılı bir kibir.Cidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayıı
Yok valla öyle hasta ruhlu değilim :) laf sokmak için yorum yazmasanız mı acaba üstten bakıyorsunuz farkında değilsiniz. Bunu bir dert olarak görüyorum zaten görmesem çözüm aramaz herkes beni kıskanıyor diye havalara girerdim. Kibirinizi alın uzaklaşın lütfen