Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Yok canım anlıyorum sizi öyle insanları bilirim hep rekabet içindeymiş gibi davranırlar arkadaşlıkları samimiyetsiz olur o yüzden haklısınız
İşte neden sürekli denk geliyorlar biz özelliğim mutlaka çekiyor olmalı. Biraz mesafe seven biriyim ben herkesle içli dışlı olmayı sevmem mesela. Acaba burnu havada falan mı görünüyorum

Herkes angelina jolie, megan fox bu forumda. Ya tüm kadınlar kıskanıyor ya tüm erkekler onlara bakıyor. Düz insan bir biz varız kadınlığının zekatını verseler de nasiplensek

Yok valla öyle hasta ruhlu değilim :) laf sokmak için yorum yazmasanız mı acaba üstten bakıyorsunuz farkında değilsiniz. Bunu bir dert olarak görüyorum zaten görmesem çözüm aramaz herkes beni kıskanıyor diye havalara girerdim. Kibirinizi alın uzaklaşın lütfen

İnsan kendisinde olmayan bir şeyi göremez.
Buna da inanırım çok doğru bir söz. Ama ben hep düzeltmeye çalıştım konuşmaya çalıştım olmadı. Bende bir sorun mı var diye karşımdakine sordum kusurum varsa söylesin diye öyle üstten bakan birisi değilim cidden yanlış anlaşıldım

Peki çok mu güzelsiniz, fiziğiniz girdiğiniz ortamda çok mu dikkat çeker?
Bir gören bir daha bakar mı?
Bakımlı mısınız?
Yoksa akademik anlamda çok mu başarılısınız?
Çoğu insanın sahip olamadığı bir hayata mı sahipsiniz?

Yani bu sebeplerden biri olmalı en azından herkesin sizi kıskanması için. Ya da siz dediğiniz gibi biraz mesafeli olduğunuz için insanlar sizden uzak duruyor, belki kibirli bulup sizinle konuşmuyor diye bunu kıskançlık olarak mı görüyorsunuz acaba?

Şimdi güzelim desem gelip laf sokmaya çalışacaklar aa angeline Jolie falansınız herhalde diye. Bakımlı bir kadınım sporla da uğraşıyorum bunun sonucunda da dikkat çeken bir fiziğim var. Çoğu insanla aynı şartlarda olmama rağmen hayatımı mahvetmemeyi seçen taraftyım. Bahsettiklerimin çoğu sigara alkol vs tüketen kendine özenmeyen okulun yolunu unutan tiplerdi

Hepsini geçtim de tesettürlü biri açıksınız diye sizi niye kıskansın ay hiç güleceğim yoktu
Cidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayıı

Cidden şu kibirinizi bir tarafınıza sokun artık ya. Zorla kapanmış çünkü kendisi de açılmak istiyordu onun ailesi baskıcıydı benimki değildi. Azıcık çalıştır kafayıı
Kibirli olan kim bi düşün bi istersen sonra da istediğin tarafına sokabilirsin onu.. ki kibirli olman için hiçbir vasfın da yok.. kafanı çalıştırmanı ben tavsiye ederim ama biraz zor senin için ..

İnsan şöyle bir konu açıp başkasına kibirli derken biraz durur düşünür. Açtığın konunun ve yaptığın yorumların her yerinden oluk oluk kibir akıyor. Düşük notunun bile kıskanıldığını düşünecek kadar abartılı bir kibir.

Dünyanın en harika insanı bile olsan herkes seni kıskanmaz çünkü dünyadaki tüm insanlar kıskanç değildir. Bazısı kıskanır diğerleri başkasının iyi özelliklerini umursamaz. Sen bence kendin kibirli ve kıskanç bir insan olduğundan herkesi öyle sanıyorsun

İyi ki herkes beni kıskanıyor diye havalara girmediniz içimiz rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…