Aynı benim bir arkadaşım gibisiniz. O da her zaman kiskanildiğini iddia eder. Kuzenleri onu kıskanır, arkadaşları onu kiskanir. .Hatta son iş yerinde canı sıkılmış, benle dertlesirken 'ya kadınlarla dolu ofis istemiyorum,hep aynı sorun. Bunlar da beni kıskaniyor' dedi. 'neyini kiskaniyorlar?' dedim, 'gencim,güzelim,bakimliyim ya. Dikkat çekiyorum. Rahat vermiyor kızlar hep kuyumu kaziyor' dedi . 'dikkat çekecek kadar güzel değilsin ki,ne güzel kızlar var' dedim, bozuldu.
Arkadaşımı çok severim ama türk coğrafyasında kıskanılacak biri degil.
31 yaşında, bekar, güzel bir ilişkisi yok, ofisine çiçekler gelmiyor, dubleks evde - güzel sitede oturmuyor, ailesinden mal mülk kalmamış, arabası yok her gün metrobüse biniyor, toplumca 'saygin' görülen bir meslek erbabı değil, ailesi de toplumca 'saygin' görülen bir meslek erbabı değil, ailesi 'kiz başına' bir yere gitmesine izin vermediği için yan şehre bile gidemiyor, lüks marka kıyafetleri yok, özenip bozenip yakistirip giymiyor, saçları herkes kadar siyah, gözleri herkes kadar kahverengi, yiyip yiyip kilo almayan biri değil, boyu uzun değil, dudakları dolgun değil, sesi güzel değil, müzik aleti çalıp insanları toplayamiyor, dans edemiyor. Ne bileyim yabancı dili - herhangi bir yeteneği,hobisi yok...
Kim seni neden kıskansın ki?
Sizde de aynı o şekilde. Ne özelliğiniz var mesela insanlar sizi kıskansın?
Aynı fakultedeki kız sizi neden kıskansın?
Bekarsiniz da her gün partilerde misiniz,sizi neden kıskansın? Benim bildiğim TC kadini 'vah vah koca bulamadı' diye ezikliyor bile olabalilir sizi.
Belki de sadece sizi sevmediklerinden böyle davranıyorlardir,
Tam olarak neyinizi kiskandiklarini düşünüyorsunuz?