Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Kibirli olan kim bi düşün bi istersen sonra da istediğin tarafına sokabilirsin onu.. ki kibirli olman için hiçbir vasfın da yok.. kafanı çalıştırmanı ben tavsiye ederim ama biraz zor senin için ..
Noldu canım alındın herhalde doyamadın yazmalara? Laf sokmadan önce iki kere düşün önce insan gibi yaz insan gibi cevap alırsın. Kibirli olan sensin işte onu anlatıyorum da algılayacak birisi yok karşımda. Neyse insan olan sorunumu anlayarak cevap verdi. Laf sokan sensin tatlım ben değildim tekrar iade ettim işte sana girsin diye 😂😂😂

Konu sahibi kaşı kaşı bir tarafını.Nazar değeceğiz size.

İnsan şöyle bir konu açıp başkasına kibirli derken biraz durur düşünür. Açtığın konunun ve yaptığın yorumların her yerinden oluk oluk kibir akıyor. Düşük notunun bile kıskanıldığını düşünecek kadar abartılı bir kibir.

Dünyanın en harika insanı bile olsan herkes seni kıskanmaz çünkü dünyadaki tüm insanlar kıskanç değildir. Bazısı kıskanır diğerleri başkasının iyi özelliklerini umursamaz. Sen bence kendin kibirli ve kıskanç bir insan olduğundan herkesi öyle sanıyorsun
Bence siz olayı yorumlamadan cevap yazıyorsunuz. İnsan gibi anlayıp cevap yazan da var böyle laf sokma telaşesinde olanlar da var. Neyse çok zorunuza gittiyse yazmayın bacım

Noldu canım alındın herhalde doyamadın yazmalara? Laf sokmadan önce iki kere düşün önce insan gibi yaz insan gibi cevap alırsın. Kibirli olan sensin işte onu anlatıyorum da algılayacak birisi yok karşımda. Neyse insan olan sorunumu anlayarak cevap verdi. Laf sokan sensin tatlım ben değildim tekrar iade ettim işte sana girsin diye 😂😂😂
11 Yıldır bu forumdayım kimseye hakaret kötü söz söylemedim.. ama sen hakikaten normal değilsin Mune Mune hakkından gelir diye düşünüyorum

11 Yıldır bu forumdayım kimseye hakaret kötü söz söylemedim.. ama sen hakikaten normal değilsin Mune Mune hakkından gelir diye düşünüyorum
Şimdi de bir başkasının gücünü üstümde uygulalayarak korkutmak falan? Cidden gülünçsün sus bence artık

işte sana girsin diye 😂😂😂
Bu ne 13 yaş ergen kız zekasına sahipsin
10 dk da buraya çirkeflik bulaştırdın millet kaçıyordur senden

Bence siz olayı yorumlamadan cevap yazıyorsunuz. İnsan gibi anlayıp cevap yazan da var böyle laf sokma telaşesinde olanlar da var. Neyse çok zorunuza gittiyse yazmayın bacım
Bak sana insan gibi bir yorum yapayım neden sana istemediğin gibi davrandıklarına dair. Kuvvetle muhtemel ortamlarda sürekli kendinden bahsedip övünüyosun. Burda bile ayak üstü bir sürü özelliğini övmüşsün. Sen kendini sürekli övünce onlar da seni bozuyor/gömüyor. Sen de bunu kıskanılmaya yoruyorsun. Benim tahminim bu şekilde. Sosyal ortamlarda kendinden mümkün mertebe az bahsedip daha ziyade insanları dinlemeni tavsiye ederim. Bu sadece bir tahmin tabiyki.

Yok valla öyle hasta ruhlu değilim :) laf sokmak için yorum yazmasanız mı acaba üstten bakıyorsunuz farkında değilsiniz. Bunu bir dert olarak görüyorum zaten görmesem çözüm aramaz herkes beni kıskanıyor diye havalara girerdim. Kibirinizi alın uzaklaşın lütfen
Kibirli olsaydım herkes beni kıskanıyor diye konu açardım bende. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben senı anladım ve hak verdım bazen hıc bir şey yapmasanda düşünmesende saçma sapan hasetlenen insanlar oluyor doğru. Ama hepsının senın etrafına gelme ihtimalı burdakı arkadaslara itici geldi siye düşünüyorum. Bunun çözümü mesafe koymak görmezden gelmek baska bır sey aklıma gelmıyor

Bu ne 13 yaş ergen kız zekasına sahipsin
10 dk da buraya çirkeflik bulaştırdın millet kaçıyordur senden
Hakettiği için o cevabı aldı kendisi de sokmalı mesajlar atmasa böyle cevap almazdı 😇 yine bir laf sokma küpü. Aşağılayarak üste çıkmaya çalışan ama kendisine aynı cevap verilince ağlayan kendini haklılaştırmaya çalışan bir tip.

Aynı benim bir arkadaşım gibisiniz. O da her zaman kiskanildiğini iddia eder. Kuzenleri onu kıskanır, arkadaşları onu kiskanir. .Hatta son iş yerinde canı sıkılmış, benle dertlesirken 'ya kadınlarla dolu ofis istemiyorum,hep aynı sorun. Bunlar da beni kıskaniyor' dedi. 'neyini kiskaniyorlar?' dedim, 'gencim,güzelim,bakimliyim ya. Dikkat çekiyorum. Rahat vermiyor kızlar hep kuyumu kaziyor' dedi . 'dikkat çekecek kadar güzel değilsin ki,ne güzel kızlar var' dedim, bozuldu.
Arkadaşımı çok severim ama türk coğrafyasında kıskanılacak biri degil.
31 yaşında, bekar, güzel bir ilişkisi yok, ofisine çiçekler gelmiyor, dubleks evde - güzel sitede oturmuyor, ailesinden mal mülk kalmamış, arabası yok her gün metrobüse biniyor, toplumca 'saygin' görülen bir meslek erbabı değil, ailesi de toplumca 'saygin' görülen bir meslek erbabı değil, ailesi 'kiz başına' bir yere gitmesine izin vermediği için yan şehre bile gidemiyor, lüks marka kıyafetleri yok, özenip bozenip yakistirip giymiyor, saçları herkes kadar siyah, gözleri herkes kadar kahverengi, yiyip yiyip kilo almayan biri değil, boyu uzun değil, dudakları dolgun değil, sesi güzel değil, müzik aleti çalıp insanları toplayamiyor, dans edemiyor. Ne bileyim yabancı dili - herhangi bir yeteneği,hobisi yok...
Kim seni neden kıskansın ki?
Sizde de aynı o şekilde. Ne özelliğiniz var mesela insanlar sizi kıskansın?
Aynı fakultedeki kız sizi neden kıskansın?
Bekarsiniz da her gün partilerde misiniz,sizi neden kıskansın? Benim bildiğim TC kadini 'vah vah koca bulamadı' diye ezikliyor bile olabalilir sizi.
Belki de sadece sizi sevmediklerinden böyle davranıyorlardir,
Tam olarak neyinizi kiskandiklarini düşünüyorsunuz?

Ben senı anladım ve hak verdım bazen hıc bir şey yapmasanda düşünmesende saçma sapan hasetlenen insanlar oluyor doğru. Ama hepsının senın etrafına gelme ihtimalı burdakı arkadaslara itici geldi siye düşünüyorum. Bunun çözümü mesafe koymak görmezden gelmek baska bır sey aklıma gelmıyor
Neden laf sokarak aşağılamaya çalıştılar onu anlayamadım sonra karşılık verince üslupsuz olan ben oluyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Anlayıp yorum yapmışsınız. Çözümüm bundan snra hep dediğiniz gibi olacak 🙏

X