Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Yahu dışarı dışarııııı hadiiii uza şurdan kendi kendine kafasında uyduruyor hala
Yalnız sen böyle istemediğin kişileri kovamazsın.
İsteyen istediği konuya istediği kadar istediği şekilde yorum yapar. Ha haddini aşarsa cezasını yer oturur ama yapar yani
Sen kimsin ki ikide bi kovup duruyorsun?

Sahi kimsin sen?

Kibrinde boğul tatlım :) etrafımda çok iyi insanlar da var sizin gibiler de var. Ama hayatın güzelliğini görmek gerekiyor siz burdaki yorumlarını bir dakika sonra unutacağım insanlarsınız. Ailevi konularda laf sokmak da tam sizin gibi kötü ruhlara yakışırdı zaten. Sen benim babamın diline ağzına kurban ol.Kendi derdinize ağlamaya gidin şimdi hadi
Sen demedin mi el üstünde büyüdüm diye. Niye biz ağlıcaz ki, sokak ortasında rezil olup sonra herkes beni kıskanıyo diyen siz ağlayın valla

Yalnız sen böyle istemediğin kişileri kovamazsın.
İsteyen istediği konuya istediği kadar istediği şekilde yorum yapar. Ha haddini aşarsa cezasını yer oturur ama yapar yani
Sen kimsin ki ikide bi kovup duruyorsun?

Sahi kimsin sen?
Sanane? Seni tanımak istemeyeceğim bir kişiyim. Kovarım kovmam benim sorum benim konum. Saçma sapan yorum yapmasınlar şu taraflı görüşünüzü bir bırakın da insan olan öyle yorumlar yapar mı önce ona bir bakın

Merhaba forumda yeniyim herkese günaydın kendi tecrübelerinizle bana bir yol göstermenizi umuyorum :KK43: öncelikle ailemden bahsedeyim ki ona göre çözüm sunun lütfen herkesin hayatı aynı değil sonuçta. Babamla bildim bileli aramda mesafe var. Bunun sebebi de kendisi. Sürekli küfür ediyor anneme bana kardeşlerime. Sokakta mağazada yolda rezil ettiği sayısız anılarım var. İnsanların bana acıyarak baktığı o anları aklımdan bir türlü çıkaramadım. Kaç kişiyle konuştum anlattım. Onları anlamaya çalıştım ben samimiuet kurmak için ona yaklaştım ama hep zarar gören yıpranan ben oldum. Bir gün aramız iyi oldu sanıyorum ama gördüm ki babamın keyfi iyiyse aile huzurlu. Ama kendisinin keyfi yerinde değilse bizi de huzursuz ediyor. Sürekli ağzında ssstir olup gidin bu evden diye akla gelemeyecek ağza alınmayacak küfürler ediyor. Ama aynı zamanda ben üniversite de bitirdim ve sürekli bana senden bir b+k olmaz sen neyi başardın ki diyip hevesimi kırıyor hayatım boyunca böyleydi bu durum. Annemi de sindirdi. Şimdi diyorum ki 3 yıldır bir ilişkim var artık tanışmak istiyorlar ve anneme konuyu açtım. Ağlayacak hale geldi ben babana söyleyemem diye. Kendin söyle diyor konuyu değiştirmeye çalışıyor. Baktı beni vazgeçiremedi surat asıyor küsüyor. Ya annem de birkaç yıl çalış sözün geçecek zamana geldiğinde kendin söyle. 25 yaşımdayım ve ailede evde huzur olmayınca mutlu olduğum insanla yuva kurmak istiyorum. Annemi kırmadan anlattım kocasının kusurunu asla kabul etmediğini söyledim her gün bu evde babamın küfürleri yüzünden aldığım nefes canımı yakıyor dedim. Lütfen anlayın o küfürleri öyle bir ediyor ki gözünüzün önünde bir canavar var sanki saldıracak mı diye korkudan tir tir titriyorsunuz öyle anlar yaşatıyor. Ben de artık üniversiteyi bitirdim çok şükür iş alanı açık. Artık kendi yuvamı kurmak istiyorum. Bir yanda da annemi böyle üzdüğüm için vicdan azabı içimden gitmiyor. Biliyorum ki evde öyle biriyle tek başına yaşamamak için annem beni evden göndermek istemiyor. Onu da anlamaya çalışıyorum ama artık vücudum da isyan etmeye başladı
Mide ağrılarım geçmek bilmiyor stresten. Sürekli güçsüzüm bu yaşta tansiyon sorunu çıktı. Kafamda bir sürü bezeler çıkmaya başladı. Ya ne ruhum ve vücudum kaldırıyor artık olanları. Bana yardım eder misiniz ne yapmalıyım

Hala nerden vuracağını düşünüyor ya. Küçükken el üstünde büyüdüm baya baya inanabiliyor musun :) ağlayarak yaz günlüğüne laf söyleyeyim derken kişiliğinden oluyorsun insanlara psikolojik sorunları üzerinden laf söylenmez tatlım haberin olsun neyseki bedenim de ruhum da sağlam sizin gibilere pabuç bırakmıyorum
Niye aileniz hakkında yalan söylediniz?El üstünde büyümemişsiniz.Gerçekten böyle bir konu açıp,yalan söyleyip insanları kendinize güldürüyorsunuz.Büyüyün biraz.Tedavi olun.Şu kıskançlık olaylarınız hakikaten çok komik.

Sanane? Seni tanımak istemeyeceğim bir kişiyim. Kovarım kovmam benim sorum benim konum. Saçma sapan yorum yapmasınlar şu taraflı görüşünüzü bir bırakın da insan olan öyle yorumlar yapar mı önce ona bir bakın
Bu kadar kişi yanlış sen doğru yani?😅Yaşın küçük desem o da değil. Üslubun çok kötü çok. Sen istedin bu şekilde yorum yapılmasını.Kendini ifade edemiyorsun,hele hele argo kullanmadan.

Doğru söylüyorsun asla tanımak istemem sen gibi birisini:110:
Kovsan da kimse seni ciddiye alıp "ay tamam o zaman yazmayım ben" Demez ki jddjskdks bak düşün o derece ciddiye alınmıyorsun bu sanal ortamda bile..
Son cümlene ithafen de, insan olana insan gibi yorum yapılır 💁🏻‍♀️

Karakterinizi belli etmeyin bu kadar dedikoducu karılar gibi dadandılar bir de konuya akşam akşam iyi güldüm ya

Kıskandığım için değil ama üslubunuz çok kötü.

Sizin gerçekte okuma anlamada probleminiz mi var ailesi baskıcı diye yorum yazmışım. Yüzüme yüzüme kıskanıyorum denilmiş. Başarılı olmadığım nerden çıktı ilk senemde notlarım düşükken birden yükseldi çok şükür ve çok yüksek bir ortalama ile mezunum. Bekar insanı işte kıskanıyorlar bir şekilde böyle insanlar olabiliyor. Başkasında görüp okusam anlardım çünkü aynısı başıma geldi. Depresyon ilaçları kullanmak kötü bir şey mi sorunları olamaz mı o insanın ötekileştirmişsiniz bir de ? İnsanları dinlemeyi öğrenin bir ya ne garip insanlarsınız
himm kesin oyledir baskicidir, ailesini de birebir tanimissiniz ve baskici oldugunu gormussunuzdur. depresyon ilaci alan kisiyi neden otekilestireyim? bahsettigim arkadas surekli kiskanildigini dusundugu icin hic cevre edinemedi. cunku cok agresifti kiskanildigini dusundugu icin. simdi ilac kullaniliyor onu diyorum yani. ben de sizin gibi garip birini ilk kez gordum.

Sizde var bir sorun, kendinizi ifade edişiniz, kıskanıldığınızı düşündüğünüz gerekçeleriniz bile tuhaf; sürekli başkalarının kendisini kıskandığı sanan insanlarda kişilik bozukluğu olabileceğini düşünüyorum. Hiç sürekli o beni kıskanıyor bu beni kıskanıyor diye düşünmem. Nereden geliyor o özgüven merak ettim? Kendinizi bu kadar çok önemsemeyin derim.

ay Allah askina kimsiniz ki millet tirnaginiza kadar kiskansin? Bin tane olay saymissiniz da bana gore hepsi sizin abarti ve sanrilariniz. Inanin bana bu size zarar verir.

Kiskanclar yok mu? Var tabikide ama
Uzgunum ben sizin gibileri biliyorum
Ortalamanin altinda bir tiple " herkes beni kiskaniyor " sananlar cok tehlikeli ya.

Aşağılamaya çalışan insanlar saçma sapan konu dışı yorum yapanlar ve haddini aşan seviyesizler sebebiyle düzenleme yapılmıştır.
Konuyu güncellemişsiniz ama ben ilk halini okudum. Benimde çevremde böyle insanlar var aşırı kıskanıyorlar. Yediğimden içtiğime.paf ederler. Farklı bir auram var sanırım. Böyle insnlarla yanyana olunca resmen nazardan baş ağrısı tutuyor.

Cildin ne kadar güzel dediler dün buügün 3 tane büyük sivilce çıktı. Sürekli kendime okuyup üflüyorum. Sirkeli sularla yıkanıyorum.
sirke kem göze karşı birebir

X