hangi halı acil

baklavalı da fena durmamış ama ya geometrik ya baklavalı
baklavalı olanı aldım cnm ama şimdi geometrike bakıyorum oda en uyumlusu fakat çok kararttı sanki salonu ya
aklımdada kaldı şimdi ondanda fiyat alıp yedek olarak onuda yaptısammı acaba ya bi yolluk bide o halıyı

keşke daha güzel bütün salonu alan resimler çekseydin:KK43:
çektim cnm şimdi onlar aceledendi o yüzden o şekil oldu
553359_1552567211698593_5059970960109264327_n.jpg
10407097_1552567248365256_7101058111724725963_n.jpg

baklavalı olanı aldım cnm ama şimdi geometrike bakıyorum oda en uyumlusu fakat çok kararttı sanki salonu ya
aklımdada kaldı şimdi ondanda fiyat alıp yedek olarak onuda yaptısammı acaba ya bi yolluk bide o halıyı
yolluk dediğin ne anlamadım? evet kararım geometrikti lakin bu baklavalı da güzel durmuş...Canım bu arada senin salon yerleşimin pek gözüme hoş gelmedi bence tüm salonunu çek odayı yeni baştan düzenle arkadaşlarla beraber...

yolluk dediğin ne anlamadım? evet kararım geometrikti lakin bu baklavalı da güzel durmuş...Canım bu arada senin salon yerleşimin pek gözüme hoş gelmedi bence tüm salonunu çek odayı yeni baştan düzenle arkadaşlarla beraber...
yani küçük uzun koridorlara serdiğimiz uzun halılardan cnm
salonun yerleşimini değiştirmem mümkün değil çünkü tv ünitem 3 parça ve monteli tek başıma asla değiştiremem
dahası kurulu soba var soba varkende bu 3 lüleri koyabileceğim başka bir yer malesef yok

bi de halıyı odana ortala teklilerin önü boş kalmış
heh işte yolluk dediğim şey işte bu serdiğim halının aynı modelinden oraya göre kestirip teklilerin önüne sercem
yada halıyı teklilerin önüne çekip kestirdiğim halıyı ünitenin önüne sericem

birde cnm aslında tekliler o şekilde durmuyor l şeklinde düşün şimdi soba var diye tekliyi mecburen 3 lünün yanına koydum

bence güzel olmuş en son hsli beğendim yolluğu teklilerin önüne serebilirisn sanki bence öyle daha iyi olur:KK51:

bence güzel olmuş en son hsli beğendim yolluğu teklilerin önüne serebilirisn sanki bence öyle daha iyi olur:KK51:
tamam cnm yolluk sipariş olduğu için az beklicem gelince yönü konusunda fikir alcam tkrr sizden

anladım canım olabilir aynı halıdan yolluk varsa teklilerin önüne de yaptırabilirsin
evet cnm o şekilde olcak ölçüleri alındı

4.resim canım ya ben buna vuruldum
evet ya en çok uyumlu olan o ama çok kararttı salonumu koltuklar koyu halı koyu ünite koyu
ama aklımda kaldı yarın gittiğimde onuda alcam yıkamaya verdikçe değiştirerek kullanırım aklımda kalmasın keşke alsaydım demiyim

X